Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Iraqi man affiliated with Middle East terrorist group, expelled from Romania

Publicat

in

An Iraqi citizen affiliated with a Middle East terrorist group has been expelled from Romania, the Romanian Intelligence Service (SRI) reported on Thursday.”Today, August 2, 2018, Iraqi citizen FJF affiliated with a terrorist group in the Middle East has been removed from Romania.
Citește mai departe…
Iraqi man affiliated with Middle East terrorist group, expelled from Romania

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Victoria Azarenka, forfait pentru turneul de la Toronto – Sportiva din Belarus nu a primit viză

Publicat

in

De

Victoria Azarenka, fostă lideră mondială și dublă câștigătoare de Grand Slam, a anunţat că nu va putea participa la turneul de categorie „WTA 1000” de la Toronto deoarece nu a primit viză.

Victoria AzarenkaFoto: Charles Baus/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Din nefericire trebuie să mă retrag de la turneul de la Toronto deoarece nu mi s-a aprobat viza. Este dezamăgitor. Sunt foarte tristă că ratez unul dintre turneele mele favorite. Ador să joc în Canada, unde sunt fani grozavi şi mi-am făcut mulţi prieteni de-a lungul timpului. Succes tuturor celor de la turneu. Ne vedem la Cincinnati!”, a scris sportiva din Belarus pe Twitter.

Azarenka urma să joace în primul tur împotriva favoritei 12, elvețianca Belinda Bencic (campioana olimpică de la Tokyo).

La Toronto, favorită 15 este Simona Halep, care va avea adversară în runda inaugurală o jucătoare din calificări. Meciul sportivei noastre va avea loc luni, la o oră care va fi anunțată ulterior de către organizatori.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Victoria Azarenka s-a retras de la turneul de la Toronto. Jucătoarea belarusă nu a primit viză

Publicat

in

De

Jucătoarea belarusă Victoria Azarenka, locul 20 WTA, a anunţat că nu va putea participa la turneul de la Toronto deoarece nu a primit viză.

“Din nefericire trebuie să mă retrag de la turneul de la Toronto deoarece nu mi s-a aprobat viza. Este dezamăgitor. Sunt foarte tristă că ratez unul dintre turneele mele favorite. Ador să joc în Canada, unde sunt fani grozavi şi mi-am făcut mulţi prieteni de-a lungul timpului. Succes tuturor celor de la turneu. Ne vedem la Cincinnati!”, a scris sportiva pe Twitter.

Azarenka urma să joace la turneul de categorie WTA 1000 de la Toronto împotriva favoritei 12, sportiva elveţiană Belinda Bencic, în primul tur.

La Toronto, favorită 15 este Simona Halep, care va avea adversară în runda inaugurală o jucătoare din calificări.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend