Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

IPJ Argeș, amendat pentru discriminare! Tânără din Câmpulung, respinsă la Poliție din cauza înălțimii

Avatar

Publicat

in

[paypal]Inspectoratul de Poliție Județean Argeș și Ministerul Administrației și Internelor au fost amendate cu câte 1.000 lei pentru că au refuzat admiterea unei tinere din Rucăr la Şcoala de agenţi de poliţie din Câmpina, din cauza înălţimii acesteia. Tânăra care dorește să intre în Poliție măsoară mai puțin de 1,65 m, atât cât este standardul de înălțime fixat pentru înscrierea la cursurile școlii din Câmpina, dar își dorește foarte mult să devină om al legii. Drept urmare, considerându-se neîndreptățită de decizia MAI, aceea de a nu-i aproba candidatura la examenul de intrare în Poliție, tânăra a făcut o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Instituția i-a dat dreptate reclamantei, stabilind cu unanimitate de voturi, că a condiţiona înscrierea la examenul de admitere la Şcoala de agenţi de poliţie din Câmpina în funcţie de înălţimea candidatului constituie o faptă de discriminare. Astfel, CNCD a decis să sancţioneze MAI şi IPJ Argeş cu câte o amendă de 1.000 de lei. Amenzile nu sunt definitive, atât MAI cât și IPJ Argeș având posibilitatea de a le contesta.[/paypal]

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VEZI cine a câștigat Primăria Albeștii de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

PNL a castigat alegerile in comuna Albestii de Arges la un scor confortabil iar Gabriel Popa va conduce primaria pentru inca 4 ani. Candidatul PSD, Vasile Sava, nu a reusit sa revina in fruntea comunei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cristian Gentea este noul primar al Piteștiului!

Avatar

Publicat

in

De

La ora 21:00, secțiile de votare s-au închis și în Argeș iar reprezentantii partidelor di sectiile de votare au inceput imediat numaratoarea voturilor. Conform primelor date ale numaratorii paralele, in mai mult de jumatate din sectiile de vot , Cristian Gentea, candidatul PSD, conduce în clasamentul provizoriu, fiind urmat cu un scor destul de strâns de următorii doi plasați, respectiv Sorin Apostoliceanu (PNL) și Ionuț Moșteanu (USR PLUS).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend