Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ionuț Radu poate rămâne în Serie A – Ce variantă are portarul român

Publicat

in

Ionuț Radu a decis să anuleze împrumutul la Cremonese, iar portarul român se va întoarce la Inter, însă nu pentru mult timp.

Ionut RaduFoto: – / Shutterstock Editorial / Profimedia

Presa din Italia scrie că goalkeeper-ul român în vârstă de 25 de ani este pe lista unei echipe din Serie A, care a rămas fără portarul titular.

Ionuț Radu poate ajunge la Spezia – Jeroen Zoet s-a accidentat și va lipsi două luni

Rămași fără portarul titular care a suferit o accidentare gravă, italienii de la Spezia iau în calcul împrumutul lui Ionuț Radu până la sfârșitul acestui sezon.

Potrivit calciospezia.it, internaționalul român este văzut drept soluția ideală pentru postul de titular la echipa care ocupă în prezent locul 17 în Serie A după 16 etape.

În prima parte a sezonului, Ionuț Radu a apărat de 9 ori poarta celor de la Cremonese și a încasat nu mai puțin de 19 goluri.

3.5 milioane de euro este cota de piață a fotbalistului român.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Proiect PNL: Indemnizație lunară egală cu salariul minim pentru românii care au doi copii

Publicat

in

PNL a depus la Parlament un proiect care prevede mai multe măsuri de stimul financiar pentru românii care care au copii. România se confruntă deja de o bună perioadă cu un declin al natalității, iar alte argumente decât cele de ordin financiar nu par să convingă populația să se reproducă.

Inițiatorul proiectului, Gigel Știrbu, dă detalii:

Citeste mai mult

NATIONAL

Guvernul italian neagă interceptarea telefoanelor jurnaliștilor și politicienilor

Publicat

in

Guvernul premierului italian Giorgia Meloni a negat că ar fi pus sub ascultare telefoanele unor jurnalişti sau oameni politici, a declarat secretarul de stat la cancelaria prim-ministrului, Alfredo Mantovano, potrivit AFP, citat de Agerpres.

„Nu am autorizat niciodată, de când guvernul a intrat în funcţie guvernului, punerea sub ascultare de orice fel vizând jurnalişti sau oameni politici”, a declarat Alfredo Mantovano într-un comunicat.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend