Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ionuț Moșteanu anunță că USRPLUS PUNE UMĂRUL alături de AUR privind sesizarea CCR după amânarea votului pe moțiunea de cenzură

Publicat

in

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a izbucnit după ce BPR a decis să amâne votul pe moțiunea de cenzură depusă de AUR și USRPLUS la adresa Guvernului Cîțu pentru după pronunțatea CCR privind un posibil conflict juridic între Parlament și Guvern.

Citește și:ccr-nu-e-necesar-cvorumul-la-citirea-motiunii_1985419.html”> Ludovic Orban NU SE CLATINĂ nici după sesizarea la CCR: NU e necesar cvorumul la citirea moțiunii

“O să avem o discuție cu colegii noștri juriști și vom vedea ce facem. Toate deciziile CCR de acum spun că o moțiune de cenzură nu poate fi blocată așa cum se face acum. La ora 16 vom avea un plen formal. BPR a spus că e în regulă să citim moțiunea. O să discutăm la plen despre schimbarea datei de citire. PNL și PSD au majoritate și au votat împreună pentru siluirea Constituției. E fără precedent, niște parlamentari au călcat Constituția în picioare pentru a-l ține în funcție pe Cîțu până după Congres”, a declarat Ionuț  Moșteanu.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Ciorna Guvernului Ciucă (Antena 3)

Publicat

in

De

Antena 3 a difuzat, joi seară, o schiță cu numele luate în calcul pentru miniștrii Guvernului Nicolae Ciucă:

Premier: Nicolae Ciucă

Vicepremier: Kelemen Hunor

Sănătate: Nelu Tătaru

Finanțe: Dan Vîlceanu

Educație: Sorin Cîmpeanu

Transporturi: Robert Sighiartău

Justiție: Cătălin Predoiu

Interne: Lucian Bode

Externe: Bogdan Aurescu

Apărare: Rareș Bogdan

Energie: Virgil Popescu

Muncă: Raluca Turca

Mediu: Tanczos Barna

Economie: Florin Roman

Sport: Eduard Novak

Cultură: Bogdan Gheorghiu

Dezvoltare: Cseke Attila

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Organizaţia Mondială pentru Sănătate Animală: Italia a raportat un focar de gripă aviară

Publicat

in

De

Italia a raportat un focar de gripă aviară înalt patogenă H5N8 într-o fermă comercială de curcani pentru îngrăşat, a anunţat joi Organizaţia Mondială pentru Sănătate Animală (OIE), transmite Reuters.

Până acum au murit 200 din cele aproape 13.000 de păsări de la ferma din Ronco all’Adige, provincia Verona, în nordul Italiei, a informat OIE, citând un raport al autorităţilor de la Roma.

Virusul gripei aviare H5N8 a perturbat semnificativ producţia de carne de pasăre la începutul lui 2014 în Asia şi la finele acelui an s-a răspândit şi în Europa, potrivit Agerpres.ro.

Până acum nu există cazuri semnalate de transmitere a virusului gripei aviare de la păsări la oameni, însă descoperirea unor astfel de focare a impus demararea unor campanii de sacrificare, iar fermierilor li s-a ordonat să ţină păsările închise.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend