Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ionuț Dolănescu a negat: Știri false!

Avatar

Publicat

in

Ionuț Dolănescu a vorbit despre situația reală din familia lui, dar și despre cine este cu adevărat Ionuț Petrescu, bărbatul despre care s-a spus că este fiul nelegitim al marelui artist. 

„Ziua de 25 ianuarie este una extrem de tristă pentru mine. Este ziua de naştere a Tatălui meu ION DOLĂNESCU. Este ziua în care în casa noastră ar fi fost sărbătoare dacă drumul pământesc al Tatălui meu nu s-ar fi încheiat în primăvara anului 2009.

Constat cu uimire şi cu mâhnire că, în ultima vreme, numele artistului Ion Dolănescu este aşezat în plan secund. Nu se mai aminteşte despre arta sa, despre cântecele sale, de ceea ce a dăruit întreaga viaţă din inima sa de patriot fără margini, de interpret care şi-a iubit necondiţionat publicul, ţara, mama, fraţii de pretutindeni şi, mai ales, copiii.

Am asistat, în ultima perioadă, la mediatizarea unor informaţii false care continuă să fie aduse în atenţia publicului. În articolul amintit se precizează: <<Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu trece prin clipe grele. După ce în urmă cu puțin timp și-a pierdut mama, aceasta are un mare regret chiar în ziua în care presupusul lui tată și-ar fi sărbătorit ziua de naștere.>> Am selectat doar începutul articolului, însă materialul în discuţie cuprinde mult mai multe informaţii de-a dreptul neconforme cu realitatea, susţinute de existenţa unui mesaj pe care Ionuţ Petrescu l-a publicat pe o reţea de socializare.

Am citit, de-a lungul timpului, în presa online, ştiri false despre mine, despre Tatăl meu sau despre Mama mea, Maria Ciobanu. Au fost site-uri care au anunţat decesul meu şi al Mamei mele, Maria Ciobanu şi multe alte informaţii neconforme cu realitatea. În ultima vreme, constat că se discută tot mai des despre Ionuţ Petrescu, numit <<fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu>>. A venit momentul ca acest circ ieftin să înceteze, iar numele Tatălui meu să nu mai fie întinat prin informaţii false, prin chestiuni presupuse şi nedovedite. Îi somez public pe cei care continuă să răspândească informaţii care aduc prejudicii familiei Dolănescu. Fac precizarea că răspândirea unor informaţii ofensatoare mă va determina să-i acţionez în instanţă pe cei care îşi atribuie sau atribuie roluri sau comunicări false fără nici un drept., a declarat Ionut Dolanescu, pentru spynews.

Vezi și

A apărut lista remanierii! Cine sunt miniștrii care ar putea fi executați? Out din Guvernul Orban?

Semnalul de alarmă a fost tras! Ce se întâmplă cu polițele RCA

EXCLUSIV Probele care au ajuns pe masa DGA! Informații despre greul cercetat la ordinul lui Marcel Vela, după plângerea lu Dumitru Coarnă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Gabriela Firea rupe tăcerea: ‘Sunt zone în care oamenii nu-și permit să se testeze’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medicul Octavian Jurma: ‘Ne infectăm dacă stăm mai mult de 10 minute în proximitate, indiferent dacă e în aer liber sau în spațiu închis’

Avatar

Publicat

in

De

”În general, activitatea în aer liber nu este o sursă semnificativă de infecție. Ce se poate întâmpla în aer liber este ca doi oameni să stea de vorbă o oră, să spunem, unul lângă altul, să nu aibă mască sau să aibă un grad înalt de infectare și să se poată infecta. Noi ne infectăm dacă stăm mai mult de 10 minute în proximitate, indiferent dacă e în aer liber sau în spațiu închis.

Dacă suntem în spațiu închis, problema este că acolo se acumulează în aer particule care poartă acest virus și atunci noi putem să respirăm acest aer și dacă cineva a părăsit încăperea. De aceea este mult mai periculoasă petrecerea timpului în aceste spații închise care are loc în mod natural, mai ales dacă ai fost afară și se întorc toți zgribuliți și stau la povești.

Este un lucru perfect normal și natural, dar care, în același timp, poate să răspândească virusul în aceste condiții pentru că toți declară că au respectat întocmai măsurile. În general, infecția se întâmplă acum în casele noastre sau în spațiile închise, unde, dintr-un motiv oarecare nu purtăm mască – poate luăm cina sau ne simțim în siguranță cu niște oameni care ne spun că ei sigur nu sunt infectați. Aici e problema, nu neapărat pe pârtii și în spațiul liber, ci ce se întâmplă după”, a declarat Octavian Jurma, conform b1.ro.

Citește și:

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

Ce taxă îi așteaptă pe români odată cu venirea noului an. Cât trebuie să plătească și prin ce mod se pot recupera banii

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend