Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ionuț Cristache, jurnalist la TVR 1, a câștigat procesul de 100.000 de euro cu Gabriel Liiceanu, în care Andrei Pleșu a fost martor

Publicat

in

Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii ”România9”, de la TVR 1, a câștigat procesul de 100.000 de euro cu Gabriel Liiceanu și Editura Humanitas. Liiceanu a intentat un proces împotriva jurnalistului la finalul lui 2017, iar sentința a venit abia acum. Deși l-a avut martor și pe Andrei Pleșu, Liiceanu a pierdut procesul.

”!!!!!!!!!!Breaking News!!!!!!!!!Am castigat procesul cu filosoful Liiceanu si cu editura Humanitas, proces in care mi se solicitau daune totale de 100.000 de euro pentru ca am cutezat sa ma apar si sa ripostez la un atac venit din partea filosofului, culmea! Despre dramoletele din sala de judecata si despre pledoariile martorilor acuzarii, promit sa va povestesc cat de curand!

P.S si pt. ca ma intreaba foarte multa lume, in privat, ce avocat m-a reprezentat, cu acordul domniei sale, este vorba de domnul avocat Mihai Mustaciosu.”, a anunțat jurnalistul.

Citește și: Parlamentul a decis! Educația sexuală a fost înlocuită cu ‘educație sanitară’. Cum se va preda în școli .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Mihai Tudose, apel către Ludovic Orban: Țările din Vest ELIMINĂ oficial transportatorii din Est

Publicat

in

De

Europarlamentarul Mihai Tudose susține că prin intermediul Pachetului de Mobilitate I, țările din Vest elimină de pe piață transportatorii din Est. Tudose face un apel către Ludovic Orban să mobilizeze Guvernul și să atace Pachetul de Mobilitate la Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

Citește și: SHOW Schimb dur de replici între Victor Ponta și Traian Băsescu în direct: ‘După şase seara, culcaţi-vă!’ / ‘E tonul prostului’

”Am votat, în cadrul sesiunii plenare a Parlamentului European, împotriva Pachetului Mobilitate I și am interpelat Comisia Europeană pe această temă. Totodată, reiterez solicitarea adresată premierului Ludovic Orban de a pregăti atacarea la Curtea de Justiție a UE a acestor regulamente care contravin tratatelor Uniunii, Pactului Ecologic European și obiectivelor privind neutralitatea climatică și redresarea economică.

Este revoltător faptul că statele occidentale și-au mobilizat guvernele și europarlamentarii pentru a impune norme restrictive transportatorilor est-europeni. Practic, se urmărește scoaterea de pe piața europeană a firmelor de transport din Est. România și alte opt state membre, care vor fi direct afectate, au făcut eforturi în Consiliu și în Parlamentul European pentru a stopa acest pachet legislativ fără precedent. Fără succes, din păcate.

Așa arată unitatea europeană? Asta e solidaritatea atât de mult clamată? Ni se cere să fim solidari, de exemplu, când vine vorba de migrație, dar iată că suntem scoși în mod incorect din jocul economic! Și asta cu încălcarea principiului liberei circulații a bunurilor și persoanelor, care constituie fundamentul Pieței Interne europene…

Comisia Europeană derulează în prezent un studiu privind impactul de mediu și asupra funcționării Pieței Unice al normelor Pachetului Mobilitate. De ce a fost atât de urgent votul din plenul europarlamentar? De ce nu s-a așteptat, așa cum era normal, rezultatul acestui studiu de impact, care se preconizează a fi gata înainte de finalul anului? De ce nu s-a ținut cont de solicitarea noastră, a eurodeputaților din Est, de a se amâna decizia, având în vedere impactul pandemiei asupra economiei în general și a transporturilor în particular?”, scrie Mihai Tudose, într-un editorial pentru Digi24.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

În Coreea de Nord apare un nou lider! Sora lui Kim Jong Un respinge ideea unui nou summit cu SUA: ‘Nu ar servi decât la nişte fanfaronade plictisitoare’

Publicat

in

De

Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong Un, a declarat vineri că nu vede rostul unui nou summit cu SUA, în lipsa unei „schimbări decisive” din partea Washingtonului, informează AFP, conform agerpres.ro.

Dacă un summit ar avea loc, „este foarte evident că el nu ar servi decât la nişte fanfaronade plictisitoare” din partea „cuiva orgolios”, a declarat, pentru agenţia nord-coreeană KCNA, Kim Yo Jong, care s-a impus drept una dintre personalităţile cele mai puternice ale regimului de la Phenian.

Kim Jong Un şi preşedintele american Donald Trump au avut o primă întrevedere în 2018 în Singapore, însă negocierile se află într-un punct mort după eşecul celui de-al doilea summit Kim-Trump în februarie 2019, la Hanoi.

Acest eşec a fost provocat de dezacordul asupra concesiilor pe care ar trebui să le facă Phenianul pentru a obţine ridicarea unei părţi din sancţiunile internaţionale severe adoptate împotriva sa din cauza programelor sale nuclear şi balistic, interzise de ONU.

Klaus Iohannis atacă la CCR o lege importantă: Cum arată textul sesizării

Donald Trump a declarat săptămâna aceasta că, „dacă va estima că ar putea fi util”, el s-ar întâlni „cu certitudine” din nou cu liderul nord-coreean.

„Nu avem nevoie să ne aşezăm la aceeaşi masă cu SUA în acest moment”, a răspuns Kim Jong Un.

Denuclearizarea, a adăugat sora liderului nord-coreean, „nu este posibilă în acest stadiu” şi se poate realiza doar prin „măsuri importante şi simultane” din partea ambelor părţi.

Afirmând că a exprimat o părere personală, ea a subliniat că nu se referă la ridicarea unor sancţiuni.

SUA au 28.500 de militari staţionaţi în Coreea de Sud pentru a apăra această ţară de vecinul său din Nord. De asemenea, SUA au numeroase mijloace militare în Japonia şi în regiunea Pacific.

Phenianul insistă asupra faptului că programul său nuclear este necesar pentru a preîntâmpina un eventual atac american.

În decembrie, Kim a declarat sfârşitul moratoriului său asupra testelor de rachete balistice cu rază lungă de acţiune.

Phenianul a declarat în repetate rânduri că nu doreşte să continue negocierile cu Washingtonul atâta vreme cât SUA nu vor renunţa la „politica lor ostilă”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend