Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ion Popa îl atacă pe Pendiuc:” Eu nu împart sarmale şi pahare de ţuică, cerşind voturi!”

Avatar

Publicat

in

ION POPA PNL 1
Dacă până mai acum câteva luni defila cu Nicolescu și Pendiuc la braț prin județ promițând dreptate până la capăt, creșterii salariale, lapte și miere, acum senatorul Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, e ocupat doar să-și umfle mușchii în fața foștilor parteneri de guvernare. Popa a lansat încă un atac dur la adresa președintelui PSD Argeș, Tudor Pendiuc. Popa şi-a motivat atacul prin nevoia de a-i răspunde primarului Piteştiului, care îl ironizase într-un interviu întrebându-se retoric “ce a făcut până acum în politică şi administraţie Ion Popa, care îi critică pe toți?”
“Am citit undeva, în presă, că primarul Pendiuc se întreabă ce am făcut eu în politică. Drept pentru care, mă simt nevoit să lămuresc câteva lucruri. Şi să-i spun primarului ce am făcut, deşi biografia mea e publică. În ceea ce priveşte cariera politică, am intrat în politică în 2002. M-am înscris în Partidul Naţional Liberal, am fost ales vicepreşedinte al PNL, am avut o perioadă când am avut o funcţie incompatibilă cu calitatea de membru de partid am fost nevoit să demisionez. Am fost prefectul judeţului Argeş. M-am reînscris în PNL în martie 2009. De atunci şi până acum, sunt preşedintele acestui mare partid. Am fost ales de două ori preşedintele acestui mare partid. Ultima dată, în 2013, cu unanimitate de voturi. De ce spun că ne diferenţiem fundamental? Domnia sa, Pendiuc, nu a fost niciodată preşedintele unui partid, chiar dacă se numeşte Partidul Comunist Român, Frontul Salvării Naţionale, Partidul Democrat, Partidul Social Democrat. Dânsul a fost un secund al domnului Cârstoiu la PD şi al domnului Nicolescu la PSD. Eu, aşa cum v-am spus, am fost ales în cel mai democratic mod, de două ori preşedintele acestui mare partid. Asta ca să lămurim chestiunea politică.
Din 2005 şi până azi am ocupat succesiv mai multe funcţii: subprefect, prefect, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, iar acum sunt senator. Pendiuc nu a fost decât primar. De mulţi ani, de foarte mulţi ani e primar. Sigur, nu am să fac niciodată ce a făcut dânsul. Îmi doresc să dorm liniştit. Şi nici nu o să mă deghizez în bucătar, să-mi pun bonetă şi halat, să împart sarmale şi pahare de ţuică, cerşind în felul acesta voturi. Nu, n-am să fac niciodată acest lucru!”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nelu Tătaru, reacție după ce Alexandru Rafila a avut o criză de râs la declarațiile sale: ‘Mă bucur dacă fac pe cineva pe timp de pandemie să zâmbească’

Avatar

Publicat

in

De

Nelu Tătaru a avut prima reacție după ce prof. Alexandru Rafila a avut o criză de râs la „Marius Tucă Show” când a auzit ce a declarat ministrul despre evoluția pandemiei.

„Mă bucur dacă fac pe cineva pe timp de pandemie să zâmbească, m-aş bucura dacă şi a înţeles ce am vrut să spun. Cred că dumnealui şi-a dat seama după emisiune şi va încerca să explice tocmai explicaţiile pe care eu le-am dat vizavi de această evoluţie pe trendul ascendent, dar ascendentul manifestându-se mai mic de la o zi la alta, cu un număr mai mic de cazuri, scăzând de la o zi la alta chiar dacă este în creşetere progresivă”, a spus Tătaru.

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie (SRM), a izbucnit în râs, în timpul emisiunii „Marius Tucă Show”, la declaraţiile lui Nelu Tătaru, despre situația cazurilor COVID-19 în România, atunci când realizatorul l-a rugat să explice ce a vrut să spună ministrul Sănătății.

Publicitate

Marius Tucă a încercat să citească o primă declaraţie făcută de ministrul Nelu Tătaru, luni, dar s-a oprit din cauza râsului, pentru că vorbele ministrului nu aveau sens. Atunci când reprezentantul României la OMS a încercat să explice ce a vrut să zică Tătaru, l-a bufnit râsul.

„Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca şi intensitate a creşterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care, dacă respectăm următoarele săptămâni nişte lucruri, ar trebui să ajungem la un platou (…). Eu aş vrea să se stabilească la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri în plus pe Terapie intensivă”, a declarat luni seară, la TVR, ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru.

Marius Tucă a citit şi o altă declaraţie, mai veche, a ministrului, la fel de lipsită de sens, iar criza de râs a celor doi s-a accentuat.

„Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoaşe, putem face o a doua cocoaşă care poate fi mai violentă decât prima, în condiţiile în care dacă atunci acţionam în instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare la o parte din concetăţenii noştri nu mai există”, a declarat Nelu Tataru, la Digi 24, pe 30 iunie.

„Eu cred că din toată chestiunea asta rezultă speranţa unei stabilizări a situaţiei. Când a zis de a doua cocoaşă, cred că s-a referit la a doua fază”, a explicat Alexandru Rafila, la finalul crizei de râs.

Citește și:

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Orban: ‘Autoritățile trebuie să ducă o bătălie constantă contra acestor clanuri care încalcă legea. Fără milă’

Avatar

Publicat

in

De

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a afirmat că autoritățile trebuie să acționeze „fără milă” împotriva clanurilor interlope și că e necesar să ducă „o bătălie constantă” contra acestora.

„O bătălie constantă contra acestor clanuri care încalcă legea. Eu am transmis mesajul meu clar: fără milă”, a declarat Ludovic Orban, întrebat dacă autoritățile au o strategie contra clanurilor interlope.

El a mai spus că Orice ilegalitate, orice activitate cu caracter infracțional trebuie sancționate.

Publicitate

„Dacă e necesar, trebuie suplimentate efectivele. Dacă un șef de poliție sau un șef de post sau un șef de secție nu-și face treaba și în secția lui e evident că funționează activități ilegale trebuie schimbat fără niciun fel de ezitare și luate măsuri severe pentru combaterea acestor clanuri”, a adăugat premierul.

Edi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei.

Florin Mototolea, zis „Edi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind așteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii și șampanie.

Emi Pian le-a transmis, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus Emi Pian, când a fost eliberat.

Citește și:

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend