Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ion Cristoiu: Victor Ponta latră la Traian Băsescu pentru a putea mieuna la picioarele lui Klaus Iohannis

Avatar

Publicat

in


Ion Cristoiu comentează, într-un editorial postat pe blogul personal, atitudinea lui Victor Ponta din ultima vreme. Jurnalistul consideră că premierul “latră la Traian Băsescu pentru a putea mieuna la picioarele lui Klaus Iohannis”.

Victor Ponta a mers la Antena 3 pentru a-și rezolva nevoia fiziologică de a lătra la Traian Băsescu. Așa cum, după felinarul roșu, stiai pe vremuri că, intrînd la bordel, îți vei rezolva o anume nevoie, mergînd la acest post TV, chiar dacă postul n-are felinar roșu, știi că-ți poți rezolva nevoia de a-l înjura pe Traian Băsescu.”, scrie Cristoiu.

Invitat la o emisiune a Sandrei Stoicescu, Ponta a fost învăluit “într-o babană duioșie maternă”, jurnalista fiind “o dulce cu Victor Ponta”, spune Cristoiu.

Sîmbătă seara, m-am întrerupt din lucrul la carte, pentru a-l urmări pe Victor Ponta la emisiunea vechii noastre cliente Sandra Stoicescu.Chelăreasa lui Dan Voiculescu nu s-a dezmințit.De la un capăt la altul ea a fost o dulce cu Victor Ponta.Din cînd în cînd mierii de pe buzele ei îi lua locul agurida.Venea momentul cînd vorbea despre Traian Băsescu.Victor Ponta nu poate trăi fără a fi lins cu limba dată cu miere.(…). Sandra Stoicescu l-a învăluit tot timpul dialogului într-o babană duioșie maternă.Erau momente cînd credeam că se va apropia de Victor Ponta și-l va strînge la sînu-i grijuliu, pentru a-i trece durerea că n-a ajuns președinte.”, scrie jurnalistul.

Cristoiu scoate în evidență veselia iresponsabilă a premierului și modul acestuia de a trece rapid dintr-o tabără în alta, întrebându-se totodată dacă Iohannis va reacționa la “mieunatul” premierului.

Ce rost a avut lătratul la Traian Băsescu din partea lui Victor Ponta? Unul tipic iresponsabilului revenit la veselia-i tipică: Să poată mieuna la Klaus Iohannis.Sunt tare curios dacă Neamțului i se va rupe inima de acest pisicuț care miorlăie jalnic la cel care l-a umilit la vot, numai și numai pentru a rămîne mai departe la borcanul cu sîmîntînă al guvernării.”, scrie jurnalistul pe cristoiublog.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Încă două containere pentru triaj, predate spitalelor din Slatina şi Caracal

Avatar

Publicat

in

De

Încă două containere din elemente modulate, de la Rezervele de Stat, au fost predate, miercuri, Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalului Municipal Caracal în vederea efectuării triajului epidemiologic.

Fiecare dintre cele două containere are câte opt paturi şi au fost predate miercuri spitalelor, în prezenţa prefectului Constantin Homorean şi a reprezentantului structurii teritoriale Olt a Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat, maiorul Ştefan Dumitrescu. Elementele pot fi folosite şi pentru acordarea de consultaţii ori de către pacienţii care aşteaptă rezultatele unor analize.
“Cele două unităţi spitaliceşti din judeţul Olt se află în prima linie în lupta cu pandemia de COVID-19, astfel încât îmbunătăţirea condiţiilor de lucru în aceste unităţi trebuie să fie preocuparea tuturor, a medicilor, a managerilor şi a noastră, a autorităţilor judeţene. Eforturile noastre nu se vor opri aici şi vom continua să sprijinim unităţile medicale din judeţ în orice demers menit să salveze vieţile oltenilor diagnosticaţi cu noul coronavirus”, a declarat prefectul Florin Homorean, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Spitalele din Slatina şi Caracal, precum şi cele din Balş şi Corabia au mai primit şi în luna octombrie câte un container încălzit pentru triajul pacienţilor, însă acelea nu erau dotate cu paturi.

Construcţiile din elemente modulate sunt de la Rezervele de Stat şi au fost distribuite către spitale în urma unei decizii din luna octombrie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt, în vederea asigurării unor condiţii corespunzătoare pentru triajul pacienţilor, având în vedere că de la începutul pandemiei şi până la finalul lunii octombrie triajul pacienţilor s-a făcut în corturi.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Liderul clanului Duduianu a murit INFECTAT, în pușcărie: Medicii au aflat la autopsie că are COVID-19

Avatar

Publicat

in

De

Liderul clanului Duduianu, Nicolae, a murit la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat aproape o lună cu mai multe afecțiuni. Nicolae Duduianu a murit infectat, iar asta s-a aflat abia la autopsie. Din aceste motive, a fost deschisă chiar și o anchetă pentru a se stabili cu cine a intrat în contact și cum a fost posibil să nu se știe că are COVID-19.

Reprezentanții Penitenciarului Spital Mioveni au transmis că Nicolae Duduianu a murit marți.

Citește și: Dezvăluire. Managerul ‘Spitalului Groazei’ din Reșița, cap de listă PNL la alegeri! A fost înscăunat de Nelu Tătaru în aprilie

„La Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată în unitatea penitenciar – spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecțiuni medicale cronice”, au transmis reprezentanții penitenciarului.

Surse judiciare spun că este vorba de Nicolae Duduianu, lierul clanului Duduianu.

Citește și: Marcel Ciolacu face acuzații la adresa Guvernului: Se încearcă o coafare.Să apărem la Cotroceni cu nişte grafice, cum sunt plafoanele, cum nu evoluează pandemia

Decesul acestuia nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei.

În conformitate cu prevederile legale s-au informat aparținătorii, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, judecătorului de supraveghere a privării de libertate.

Citește și: Florin Cîțu, nou atac la adresa PSD: Trebuie să dispară! PSD înseamnă dobânzi mari. Taxe mari și multe

Nicolae Duduianu era în închisoare când fiul său, Edi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august. Familia nu i-ar fi spus seniorului despre decesul fiului, potriivt declarațiilor de la acea vreme.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend