Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ion Cristoiu: Ion Iliescu a venit direct din Mausoleul lui Lenin de la Moscova ca să-l facă pe Liviu Dragnea președinte al PSD

Publicat

in

Liviu Dragnea a preluat șefia PSD. Baron de Teleorman, fostul ministru al Dezvoltării a fost susținut de membri cu ștaif  din partid. Printre aceștia, seniorul Ion Iliescu.

Ion Cristoiu este de părere că odată cu preluarea interimatului de către Dragnea, “Baronii și-au luat Partidul înapoi”, iar PSD “s-a întors la FSN-ul lui Ion Iliescu”.

Tovarășul Iliescu a avut un cuvânt greu de spus în favoarea lui Dragnea.

„La finele ședinței, după ce s-a văzut președintele PSD, Liviu Dragnea a ținut să-i mulțumească mumiei aduse direct din Mausoleul lui Lenin din Piața Roșie de la Moscova special pentru a întoarce PSD la vremurile FSN-ului sovietic:

<<M-a onorat susţinerea domnului Iliescu, a avut o argumentaţie foarte solidă, corectă, raţională>>”scrie gazetarul pe cristoiublog.ro.

Susținerea lui Iliescu pentru baronului Dragnea nu este gratuită. Conform lui jurnalistului Ion Cristoiu, seniorul social-democrat a avut ca țintă doborârea “dușmanului Victor Ponta”.

“Pentru că Victor Ponta i-a devenit dușman în clipa cînd Sebastian Ghiță, amicul lui Victor Ponta, a vorbit de necesara despărțire a PSD de comunismul de tip stalinist întruchipat de Ion Iliescu.
Și astfel, Ion Iliescu a mai răpus un dușman”, scrie Cristoiu.

Șirul celor răpuși de Ion Iliescu e mare, susține gazetarul, enumerând câținva dintre cei care au picat în plasa “tovarășului”.

“Nu pun la socoteală pe cei peste o mie de oameni nevinovați uciși în decembrie 1989 în Diversiunea cu teroriștii inițiată și dirijată de Ion Iliescu pentru a-l putea asasina pe dușmanului lui de moarte, Nicolae Ceaușescu.
Nu pun la socoteală mineriada din iunie 1990 inițiată și dirijată de Ion Iliescu pentru a-i răpune pe cei din Opoziție.
Nu pun la socoteală  mineriada din septembrie 1991, inițiată și condusă de Ion Iliescu pentru a-l răpune pe Petre Roman.
Ion Iliescu n-a plătit pentru nici una din crimele comise cu sînge rece, ca toți bolșevicii.
Mă refer la toți liderii PSD răpuși de Ion Iliescu, pentru că au cutezat să-l înfrunte:
Petre Roman, Adrian Năstase, Teodor Meleșcanu, Mircea Geoană, Victor Ponta”, se arată în articol.

Cum de reușește mumia asta să domine un partid și la 85 de ani?, se întreabă jurnalistul.

“Imaginați-vă că Ion Iliescu l-a cunoscut ca student pe Stalin, a lucrat cu Dej, a lucrat cu Nicolae Ceaușescu.
La ședința CExN erau PSD-iști care nu l-au apucat nici măcar pe Nicolae Ceaușescu.

Unii dintre ei ar putea să-i fie nepoți lui Ion Iliescu.
La o asemenea vîrstă, oamenii se gîndesc la Marea Trecere, drept pentru care merg la Biserică, și se roagă să li se ierte păcatele.
Ion Iliescu merge la ședințele PSD, printre tineri care i-ar putea fi nepoți și într-un gest de pedofilie politică și trage sfori pentru doborîrea unui și suirea altuia”, conchide Cristoiu.

 

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Raed Arafat, despre testele din școli: ‘Nu există posibilitatea unei contaminări, mai ales dacă persoanele care au făcut punguţa sunt spălate pe mâini’

Publicat

in

De

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat, vineri seară, că testele pe bază de salivă distribuite în şcoli nu se pot contamina în momentul în care se compun chiturile de testare, mai ales dacă persoanele care le mânuiesc s-au spălat pe mâini. Întrebat despre momentul în care vor mai fi livrate alte teste, Arafat a explicat că următoarele tranşe depind de consum.

Raed Arafat a discutat, vineri seară, la Digi 24, despre testele pe bază de salivă distribuite în şcoli şi a afirmat, răspunzând unei întrebări, că testele nu pot fi contaminate în momentul în care se compun chiturile de testare.

”Nu găsiţi teste la care sunt toate componentele într-un pachet (…) Testul nu este steril. Nu există posibilitatea unei contaminări, mai ales dacă persoanele care au făcut punguţa sunt spălate pe mâini”, a afirmat Arafat, relatează News.ro.

Întrebat când vor ajunge alte tranşe de teste în şcoli, Arafat a explicat: ”Mai sunt anunţate întârzieri, dar astăzi a fost preluată o cantitate, urmează să mai vină. Cantitatea testelor este mare, de aceea decizia a fost să le luăm în etape, ca să vedem consumul. Pe baza consumului, se semnează contracte subsecvente, să mai vină (…) Suntem în legătură cu Ministerul Educaţiei, să vedem câte se consumă, apoi IGSU mai poate semna contracte subsecvente”.

Potrivit lui Arafat, testarea copiilor de două ori pe săptămână face ca şcoala să devină mai sigură.

Vezi și: Arafat nu se teme că o să fie schimbat din funcție: ‘Actualul sistem nu e făcut de mine’ .

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Liderul anti-vacciniștilor din Italia a ajuns la ATI: ‘Am o viziune diferită despre lume şi mă voi vaccina’

Publicat

in

De

Unul dintre liderii mişcării antivacciniste din Italia şi-a schimbat opiniile legate de datele ştiinţifice privind COVID-19 după ce a fost spitalizat într-o secţie de terapie intensivă în oraşul Treviso, transmite agenţia de presă ANSA.

Lorenzo Damiano a condus protestele împotriva vaccinării şi s-a declarat contra introducerii obligativităţii certificatului verde drept măsură pentru limitarea răspândirii coronavirusului. El a susţinut că persoanele coronasceptice sunt tratate precum victimele Holocaustului, scrie agerpres.ro.

Însă după ce a fost internat recent într-o secţie de terapie intensivă, el le-a declarat reporterilor: ”După această perioadă, am o viziune diferită despre lume şi mă voi vaccina”.

Potrivit unor surse spitaliceşti, în Italia numărul antivacciniştilor spitalizaţi a sporit cu 17%.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend