Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ion Cristoiu, despre cine ar fi declanșat criza politică: ‘Nu cred că a fost Klaus Iohannis. Florin Cîțu este un om foarte slab. În general, oamenii foarte slabi fac excese de putere’

Publicat

in

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu a vorbit despre rolul jucat de președintele Klaus Iohannis în actuala criză politică și cine ar fi declanșat-o.

Acesta a fost întrebat ce va face președintele Klaus Iohannis după eșuarea negocierilor PNL-USR-UDMR pentru formarea noului guvern: “Sigur, asta este o întrebare care pleacă de la credința noastră că ei au un plan. Nu au niciun plan. Nimeni. Și eu am crezut când l-a desemnat pe Cioloș că e. Nu e niciunul. Dacă întrebați pe oricine din interior nu au niciun plan. Au gândit pe moment”.

Mai țineți minte de cîte ori am zis că acea debarcare a lui Stelian Ion a fost un plan ca USR să plece de la guvernare, să-i fezandeze… Nu a fost nimic. Dacă era, nu era moțiune de cenzură… N-a fost nimic. Nu cred că a fost nici Klaus Iohannis, cred că a fost Cîțu. Cîțu este un om foarte slab. În general, oamenii foarte slabi fac excese de putere. Da, cățeii fac exces de putere în raport cu dulăii. Dulăii fac ham și… Ați fost cu mine la congresul PNL. Ați văzut, domnule, ăla era bărbat? (…) La un moment dat i-a pierit vocea. Era un pui strâns de gât. Nu se poate așa ceva. Avea microfonul. Când ai microfonul, toate difuzoarele alea dau vocea ta. Dar nu numai asta, normal era, când tu emani forță, era de ajuns să apară acolo și ceilalți să împietrească. Nu știa să se oprească, era ceva groaznic. Se vedea că e un pirpiriu politic. Și-atunci sigur că el a făcut excese”, a explicat publicistul la Aleph News.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Comertul cu certificate fictive de vaccinare e tot mai infloritor in Europa

Publicat

in

Autoritatile din Dolj au descoperit o grupare implicata in traficul de certificate de vaccinare fictive, formata din cativa intermediari, un ambulantier si un medic de familie. Aproape toate tarile europene se confrunta cu cazuri de vaccinare “la chiuveta”. In Polonia, sunt implicati in acest trafic, intre altii, si un preot si doua cadre militare, anunta presa de la Varsovia. Tariful era intre 20 si 200 de euro pe certificat. In Austria, la cel mai mare centru de vaccinare din capitala a fost descoperita o mini-retea. O asistenta medicala arunca serul din doza de vaccin intr-o tavita, lipea plasture cumparatorului, ca si cum l-ar fi vaccinat, iar apoi numele ii era introdus in registrul de vaccinare. Mai multe despre cazul din Dolj aici https://ghimpele.ro/dolj-a-fost-descoperita-o-grupare-implicata-in-emiterea-de-false-certificate-de-vaccinare/

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

ARGEȘ | Autocamion confiscat într-un dosar privind infracțiuni silvice

Publicat

in

De

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat verificările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,transport cu cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m^3, neînsoţite de documentele specifice de transport prevăzute la art. 68 alin.1 din Legea 46/2008R”, faptă prev. și ped. de art. 68 alin. 2 ind.1 din Legea 46/2008R – Codul Silvic.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 13 ianuarie a.c., un bărbat de 33 de ani, din Rucăr, ar fi transportat cu un autocamion, pe raza localității Dragoslavele, cantitatea de 12,54 mc material lemnos, de esență rășinoase.

În urma probatoriului administrat, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor a autocamionului în cauză, precum și a materialului lemnos fără documente care să ateste proveniența legală.
De asemenea, cercetările în dosarul penal continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită, și a întregii activități infracționale.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend