Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ion Cristoiu aruncă mega-bomba! Ce funcție i se pregătește lui Liviu Pleșoianu

Avatar

Publicat

in

Top 5 politicieni din această săptămână este condus de deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, căruia, conform dezvăluirilor lui Ion Cristoiu, premierul Viorica Dăncilă îi pregătește o funcție mare în PSD, de nerefuzat, dar care ar putea fi și primejdioasă pentru parlamentarul social-democrat, scrie Mediafax.

Locul 5 – Rareș Bogdan, europarlamentar PNL

Publicitate

„Păi domnul Rareș Bogdan care fiind trimis la mânăstirea Bruxelles, în exil, printr-o lovitură cumplită dată de domnul Ludovic Orban (…) dacă în locul lui Rareș Bogdan punea un lider mare PNL, îi spunea nu domnul Rareș e… nu a pus-o pe una și mai novice. E o situație dramatică a domnului Rareș Bogdan, cu toată simpatia pe care o am față de omul politic, mai puțin față de jurnalist. Cred că a venit cu ambiție, nu se simte deloc bine la Bruxelles, pentru că nu mai are nicio putere, nu mai are emisiune la televiziune. Nu ai cum să te afirmi acolo, doar dacă ești președintele Uniunii și Junker. Nu, nu are cum și el se simte frustrat și atunci încearcă tot felul de… prin presa prietenească, amicală pe care o are, să tot dea, să rezulte că el acolo e mare, mai găsește ceva pe Facebook dar, nu mai e, gata. Dacă domnul Klaus Iohannis în perioada următoare nu-l ia de gât și nu apare la o manifestație sau ar putea să-l aducă la prezidențiale măcar ca șef de campanie. Nu știu, cel care conduce PNL-ul este Klaus Iohannis și nu Ludovic Orban”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 4 – Viorica Dăncilă, președintele PSD, prim-ministrul României

“Este Viorica Dăncilă care reușise să-i înmormânteze pe toți, v-am spus, v-am atras atenția, nu m-ați crezut. Ea cu stilul ei de Gheorghe Dej, Ghiță Dej, mică, mică, fără zbor, fără nimic, monotonă cum spunea cineva, ca un buletin meteo, reușește. Ați văzut că îi înmormântează pe toți? Face acum niște restructurări, îi pregătește și domnului Pleșoianu o funcție mare în PSD pe acolo, de nerefuzat. Cred că știți că uneori o funcție este compromițătoare, când ești adversar”, a dezvăluit Ion Cristoiu.

Locul 3- Dacian Cioloș, europarlamentar USR-PLUS

“Domnul Dacian Cioloș care este, foarte important, pentru că acum este clar că el reprezintă prin grupul pe care îl are Macron, partea franceză, în România. Marea întrebare este acum dacă la congres va fi el sau dacă va fi Dan Barna? Normal ar fi să fie el candidat, că se pare că are mai mult decât Dan Barna, dar…”, a spus Ion Cristoiu.

Locul 2- Klaus Iohannis, președintele României

„Este domnul Klaus Iohannis care acum tot încearcă să reînvie tema corupției, penalilor, nu reușește pentru că PSD-ul este tot mai pro-european, ați observat? Mai avem un pic și PSD-ul o să coboare în Piața Victoriei, sunteți de acord? Și să spună ”Să vină DNA să vă ia”, nu-i așa?”, a susținut Ion Cristoiu.

Locul 1 – Liviu Pleșoianu, deputat PSD

“Liviu Pleșoianu, care sigur a fost victorios la congres. Dacă el reușește să fie dat afară din PSD atunci o să fie candidat independent și va rupe masiv din votul PSD (…) i-am spus să fie atent că în general funcțiile ispititoare sunt foarte primejdioase, uneori”, a afirmat Ion Cristoiu.

Citește și:

Protest de amploare în Piața Victoriei, împotriva Guvernului! S-au anunțat români din întreaga țară

EXCLUSIV Carmen Dan închide ochii la canibalism și execuții! Jocuri de putere

Documentul a fost semnat! Noi informații despre averea fabuloasă a lui Ion Caramitru

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Traian Băsescu, avertisment pentru români: O să ajungem să ne fie frică să mergem pe stradă, dacă statul nu face ce trebuie

Avatar

Publicat

in

De

“Că s-or omorî între ei, s-or omorî între ei, dar fac lucruri mult mai ticăloase: își împart țara, își împart orașele, își împart zonele de acțiune a grupărilor, pentru că oamenii ăștia nu sunt în câmpul muncii și trăiesc într-un lux exorbitant.

Traficul de mașini continuă să-l facă, că de asta și-au lăsat parte din bandă pe unde au fost până acum, traficul de carne vie merge înainte fără probleme, traficul de droguri funcționează, taxele de protecție le impun acum. Vedeți ce au pățit chiar maneliștii, cărora le iau banii sau le dijmuiesc sumele pe care le încasează. Asta înseamnă că statul trebuie să se ranforseze foarte rapid pe zona asta. (…) După protocoale, SRI s-a retras din supravegherea grupărilor de crimă organizată”, a spus fostul președinte al Romaniei, marţi seara, potrivit b1.ro.

Publicitate

“Trebuie restabilită implicarea unor unități de informații puternice ale Ministerului de Interne, SRI trebuie să revină pe câmpul de culegere a informațiilor de la grupările interlope. (…) Eu n-am ezitat să introduc în Strategia de Securitate Națională lupta cu crima organizată și a luat-o ca sarcină de căpătâi și Ministerul de Interne, și SRI. Punct!

Odată diminuată activitatea în străinătate, își vor extinde activitățile în România, vor trece la tâlhărie masiv, la spargeri de case, care deja se întâmplă tot mai des în Ilfov și București. O să ajungem să ne fie frică să mergem pe stradă, dacă statul nu face ce trebuie: risc de securitate națională și toate structurile mobilizate pentru lichidarea acestor grupări sau punerea lor sub control”, a mai spus acesta.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Guvernul lansează un nou program! Se dau 15.000 de euro- Cum puteți intra în posesia banilor

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a declarat într-o conferinţă de presă, susţinută miercuri că programul „Casa Eficientă Energetic” pentru persoane fizice va debuta pe data de 15 septembrie 2020, iar proprietarii de case din România pot depune cereri de finanţare pentru a primi până la 15.000 de euro pentru a-şi eficientiza energetic imobilele

„Pentru a primi această finanţare, un proprietar de casă trebuie să realizeze acel audit energetic al locuinţei. Trebuie să vedem de la ce plecăm. Apoi să facă un proiect prin care eficienţa energetică a casei să crească măcar cu o clasă, din C în B sau din B în A. Din proiect va rezulta şi ce lucrări trebuie făcute pentru a atinge condiţia finanţării, fie instalarea de ferestre izolante, fie izolarea acoperişului, a pereţilor exteriori ori montarea unei centrale mai eficiente, a panourilor solare, sisteme de ventilaţie, corpuri de iluminat cu LED, senzori de mişcare sau orice poate duce la eficientizarea energetică a locuinţei. Toate aceste echipamente, dar şi altele, sunt eligibile prin acest program. Înscrierea în program se va face online. După acceptarea cererii, proprietarii vor primi un număr unic de înregistrare şi au la dispoziţie 60 de zile pentru a veni cu tot dosarul. Investiţiile trebuie finalizate în termen de 18 luni. Proprietarii de case pot cumpăra echipamente de unde vor ei din ţară, însă lucrările nu se pot face în regie proprie, ci cu firme specializate, tocmai pentru a avea garanţia unor lucrări bine efectuate. La final, Administraţia Fondului pentru Mediu decontează cei 60% din investiţie după un nou audit energetic al casei pentru a vedea trecerea dintr-o clasă energetică inferioară într-una superioară”, a explicat Costel Alexe.

Publicitate

„Programul „Casa Eficientă Energetic” va deveni realitate cu depunere pentru cetăţenii României începând cu 15 septembrie. Este un program prin care toţi românii pot primi sprijin din partea statului român în sumă de 15.000 de euro, sumă nerambursabilă prin Administraţia Fondului pentru Mediu. V-am mai vorbit despre acest program chiar înainte de a fi lansat în dezbatere publică. Astăzi, vreau să-i anunţ pe români că suntem aproape de start şi au timp până pe 15 septembrie ca fiecare dintre ei să-şi pună ordine în hârtii şi evident să se hotărască ce vor să facă cu această primă de eficienţă energetică de 15.000 de euro din partea statului român”, a spus Alexe.

Conform ministrului, bugetul alocat pentru acest program este de 430 de milioane de lei, din care ar urma să fie finanţate aproximativ 9.000 de case din România.

„Pentru acest program bugetul este de 430 de milioane de lei. Din aceşti bani vom finanţa eficientizarea energetic pentru circa 9.000 de case din ţara noastră. Fiecare proiect depus va primi finanţare în cuantum de 60% din costul investiţiei, dar nu mai mult de 15.000 de euro. Programul nostru are un scop clar: reducerea consumului de energie din casele noastre şi evident a emisiilor de gaze cu efect de seră. Astăzi, din păcate, cele mai multe case din ţara noastră nu sunt bine izolate. Este şi motivul pentru care pierderile de energie ajung până la 30% doar prin pereţii exteriori sau la 25% prin geamuri sau prin acoperiş”, a afirmat ministrul de resort.

Pe de altă parte, ministrul Mediului a anunţat lansarea în dezbatere publică a programului de eficienţă energetică pentru şcoli şi grădiniţe.

„Orice şcoală din România poate primi finanţare de la noi pentru lucrări de izolaţie termică, încălzire centralizată, reducerea consumului de energie sau a emisiilor de gaze cu efect de seră. În acest program investim 384 de milioane de lei pentru ca aceste clădiri în care copiii noştri petrec foarte mult timp să fie bine izolate, călduroase, plăcute şi sănătoase. Aceşti bani ne permit să eficientizăm energetic aproximativ 400 de unităţi de învăţământ din România”, a subliniat oficialul.

Citește și:

SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

A început destrămarea PNL?! Revoltă în partid după alianța cu USR-PLUS

SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend