Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ion Cristoiu aruncă bomba: Dezvăluiri din spatele poveştii de dragoste a Laurei Codruţa Kovesi

Avatar

Publicat

in

Jurnalistul Ion Cristoiu detonează bomba. Acesta vorbeşte despre legătura dintre şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi şi vedeta celor de la Digi. Într-un editorial cu cărţile pe faţă scris pe propriul blog, Cristoiu face afirmaţii extrem de grave.

Citeşte şi: Augustin Zegrean aruncă BOMBA: Ce se va întâmpla cu alegerile locale din 5 iunie

“Există suspiciuni rezonabile pentru implicațiile penale ale frumoasei povești de iubire dintre Codruța Kovesi și unul dintre șefii RCS& RDS “, spune Cristoiu, care citează un alt material incendiar al celor de la Caţavencii. “Fragmentele cu informaţia explozivă sînt următoarele: „Pe lista scurtă a apropiaţilor Laurei Kovesi cărora Ron Weiner şi David Geclowicz le-ar fi spart e-mail-urile se află nu doar Ioan Lascu (tată, fost procuror), Sergiu Lascu (frate, director adjunct al Transgaz) sau Eduard Kovesi (fost soţ), ci şi un aproape misterios Florin Nemeş. (…) Emil-Florin Nemeș este nimeni altul decît coordonatorul de marketing și PR al RCS &RDS, funcție pe care o ocupă încă din februarie 2009. (…). Şi, totuşi, ce ar fi căutat domnul Nemeş pe lista israelienilor? Ce l-ar fi putut aduce în vizorul acestora, de ce şi-ar fi dorit aceştia să-i scormonească prin căsuţele de e-mail, cînd ar fi putut afla atîtea lucruri despre el doar din surse deschise? Păi, ca să spunem aşa, domnul Emil-Florin Nemeş este un bărbat puternic. Iar cei de la Black Cube păreau destul de interesaţi de bărbaţii puternici ai României. De bărbaţii puternici, dar mai ales de femeile cu adevărat puternice care se află în spatele acestora. Iar în spatele domnului Nemeş se află, de ani buni, cea mai puternică femeie din România.

Exact. De aproximativ patru ani, plus-minus, Emil-Florin Nemeş şi Laura Codruţa Kovesi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Discreţi şi cuminţi, nelăsîndu-se surprinşi de fotografi obraznici, Florin şi Laura sînt doi adulţi responsabili şi liberi de sarcini care-şi consumă relaţia departe de ochii prea curioşi. Dacă este adevărată, imixtiunea celor de la Black Cube în viaţa personală a procurorului-şef al DNA este o măgărie ce trebuie aspru pedepsită. Nu interesează pe nimeni ce apelative folosesc cei doi în intimitate, cum îşi începe e-mail-urile şi aşa mai departe.

Citește și: România are cel mai falsificat document de călătorie din Europa

E drept, ar fi fost interesante discuţiile celor doi adulţi responsabili pe parcursul anului 2013. Atunci, pe 15 mai a fost semnat decretul de numire în funcţia de procuror-şef al DNA a doamnei Laura Codruţa Kovesi. Pe 31 mai, la doar 16 zile distanţă, Sorin Alexandrescu, şeful Antena Group, a fost arestat preventiv pentru şantajarea grupului RCS&RDS, operaţiune petrecută în perioada 16 aprilie – 21 mai 2013. Astăzi dosarul se apropie de sfîrşit, iar doi oameni ţin pumnii pentru o condamnare: şefa procurorilor care au instrumentat dosarul şi şeful comunicaţiilor din firma care a depus plîngerea. Mereu în spatele unei coincidenţe puternice stă o femeie şi mai puternică.”, citează Cristoiu, care nu se opreşte însă aici şi face o radiografie extrem de dură a presei din ţara noastră.

“Presa română e la degetul mic al Codruţei Kovesi. Jumătate din site-uri, ziare şi televiziuni aparţin, prin firme ecran, SRI, protectorul Codruţei Kovesi. Serviciu care a impus-o pe Codruţa Kovesi drept şefă DNA în cadrul Tîrgului: Traian Băsescu – Victor Ponta – SRI din 2013. Cealaltă jumătate din site-uri, ziare şi televiziuni colcăie de informatori, colaboratori şi ofiţeri acoperiţi ai SRI sau sînt şantajate de DNA prin dosarele de corupţie făcute patronilor şi ţinute în sertare.

Citește și: Ce i-a făcut o fetiță de 2 ani lui Barack Obama / FOTO

Şefa DNA are o relaţie amoroasă din 2012 (de patru ani) cu coordonatorul de marketing şi PR al uneia dintre cele mai puternice și mai controversate firme din România. O firmă care cucereşte pe rînd, fără probleme, noi teritorii de afaceri în România şi-şi permite să finanţeze, pe bani grei, o televiziune de ştiri fără rating: Digi Tv. Mult mai important, RCS-RDS s-a implicat nepermis de mult în campania electorală pentru alegerea lui Klaus Iohannis, a făcut parte din Reţeaua de presă care a întreţinut diversiunea cu Diaspora, a oferit României doi viitori ambasadori. Nu poate fi trecut cu vederea nici rolul asumat de Digi Tv de bulan al DNA.

Televiziunea nu numai că are acces în premieră la dosarele DNA, dar, mai mult, se ocupă de cultul personalităţii Codruţei Kovesi. Folosirea Digi Tv ca purtător de cuvînt al SRI-DNA a dus şi la o altă ciudăţenie: Aproape toţi jurnaliştii care au servit și servesc interesele DNA, trecînd în redacții, drept oamenii Binomului SRI- DNA, au fost angajaţi la Digi Tv. Unii pe posturi de evidentă sinecură. După apariția articolului nici Codruța Kovesi, nici Florin Nemeș n-au dezmințit informația cu povestea de dragoste. Dacă ar fi fost o minciună, șefa DNA ar fi trebuit să trimită o dezmințire publicației și, prin intermediul Rețelei sale din presă, să declanșeze o campanie violentă împotriva ”minciunilor” publicate de Cațavencii.  Din nenorocire pentru dezvăluirea adevărului, textul din Caţavencii se concentrează exclusiv pe o posibilă legătură între amorul celor doi şi Dosarul de şantaj întocmit de DNA Antenei Group. De ce din nefericire? Pentru că, în chiar seara lui 4 mai 2016, Antena 3 a făcut mare tărăboi doar pe seama informaţiei asupra căreia s-a concentrat revista Caţavencii:

1) Informația se referă la o pricină între Antena 3 şi DNA.

Insistînd pe această informaţie, Antena 3 a lăsat impresia penibilă a unei campanii în interes propriu.

2) Antena 3 e urîtă de o mare parte a presei româneşti.

În aceste condiţii, a fost uşor Diviziei Presă a Binomului SRI-DNA să stingă Scandalul.”, mai spune Cristoiu. “

1) Amorezarea lui Florin Nemeş din 2012 n-a fost dezinteresată. Sînt multe filme în care o firmă puternică vîră în patul unei procuroare sau judecătoare un tînăr frumuşel. De ce n-am crede că asta a fost şi aici? Mai ales că Florin Nemeş, deşi amorezat, nu şi-a dat demisia din funcţia de la RCS-RDS, după ce a început relaţia cu şefa DNA.

Citește și: Cele mai tari perle ale magistraților: Ei sunt cei care condamnă românii la închisoare

2) Desigur, Codruţa Kovesi e Eroina Poporului Român. E, totuşi, o femeie. Şi pînă la proba contrarie, putem presupune că o femeie poate fi orbită din dragoste şi, oarbă fiind, poate comite multe prostii ca şefă a DNA. Ca, de exemplu, să protejeze firma al din conducerea căreia iubitul face parte de o anchetă DNA. O anchetă DNA ar putea provoca probleme firmei. La rîndu-i, firma pentru a mai strînge cureaua putea să renunțe la Florin Nemeș. Cum ar arăta întîlnirile femeii îndrăgostite care e Codruța Kovesi cu un bărbat supărat că-și pierde jobul? Și ce nu face o femeie îndrăgostită pentru ca bărbatul iubit să nu mai fie supărat! Am putea avea astfel suspiciuni rezonabile – vorba procurorilor conduși de Codruța Kovesi- pentru infracțiunea de abuz în serviciu, așa cum e definită ea de Codul Penal, o definiție la care șefa DNA ține mult. există suspiciuni rezonabile pentru caracterul penal al frumoasei povești de iubire dintre Codruța Kovesi și unul dintre șefii RCS& RDS. “, a încheiat Cristoiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

ANCOM: Suntem pregătiţi pentru a porni licitaţia de spectru care este pretabil dezvoltării 5G

Avatar

Publicat

in

De

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) este pregătită pentru a porni licitaţia de spectru care este pretabil dezvoltării 5G, dar până în momentul lansării trebuie stabilit cu ceilalţi decidenţi care sunt preţurile de pornire pentru fiecare bloc de frecvenţă, a afirmat, miercuri, Cristin Popa, director executiv Monitorizare şi Control în cadrul autorităţii, potrivit Agerpres.

De asemenea, acesta a precizat că mai trebuie definitivată transpunerea Memorandumului cu Statele Unite ale Americii în legislaţia-cadru.

“Suntem pregătiţi şi cu toate temele la zi pentru a porni licitaţia de spectru care este pretabil dezvoltării 5G, spectru suplimentar şi necesar operatorilor de telefonie mobilă. Până în momentul lansării mai avem doar de stabilit cu ceilalţi decidenţi care sunt preţurile de pornire pentru fiecare bloc de frecvenţă şi de a definitiva transpunerea Memorandumului cu Statele Unite ale Americii în legislaţia-cadru astfel încât, în momentul pornirii licitaţiei, toate condiţiile să fie clare şi competiţia să poată fi desfăşurată în condiţii normale. După cum ştiţi, ANCOM a fost tot timpul un pionier al Tratatului strategic cu Statele Unite, motiv pentru care am aşteptat să avem şi transpunerea acestui memorandum în legislaţie”, a menţionat Cristin Popa, la Financial Intelligence Awards Gala 2020.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani

Acesta a mai spus că un alt proiect foarte important pentru anul viitor este cel privind transpunerea noului cod al comunicaţiilor electronice care “va fi un ajutor pentru toată piaţa de comunicaţii, va crea un mediu mai stimulativ şi mai atractiv pentru dezvoltarea reţelelor”.

“De asemenea, un alt proiect foarte important la care ne gândim pentru anul viitor este cel vizavi de transpunerea noului cod al comunicaţiilor electronice care va fi un ajutor pentru toată piaţa de comunicaţii, va crea un mediu mai stimulativ şi mai atractiv pentru dezvoltarea reţelelor. ANCOM a militat tot timpul pentru simplificarea cadrului de autorizare a dezvoltării reţelelor de comunicaţii. În plus, acest cod vine şi cu schimbări semnificative pentru utilizatorii finali de comunicaţii prin creşterea transparenţei şi protecţia/relaţia cu furnizorii. Chiar dacă a fost un an atipic, proiectele gândite pentru anul 2020 le-am desfăşurat. Ne-am mutat şi noi destul de mult în mediul online, ca toată lumea”, a mai spus Cristin Popa.

Potrivit acestuia, România beneficiază de reţele de servicii de comunicaţii de calitate care “au făcut faţă cu brio pandemiei”, iar datele statistice la care se lucrează în prezent şi care vor fi făcute publice curând vor confirma acest lucru, respectiv o creştere masivă a utilizării internetului.

“România beneficiază de reţele de servicii de comunicaţii de calitate, care au făcut faţă cu brio pandemiei, având în vedere problemele care ar fi putut apărea odată cu mutarea în zona online a multor activităţi. În această perioadă, industria românească a demonstrat încă o dată că funcţionează la standarde înalte, iar autoritatea a fost permanent în contact cu operatorii pentru a evita şi eventual a soluţiona diferite congestii sau întreruperi ale serviciilor de comunicaţii. Datele statistice la care noi lucrăm în prezent – şi pe care le vom face public curând – vor confirma acest lucru: creştere masivă a utilizării internetului”, a mai spus Cristin Popa.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Televiziunea publică italiană, criticată pentru o emisiune cu o dansatoare la bară

Avatar

Publicat

in

De

Televiziunea publică italiană (RAI) a fost aspru criticată miercuri după ce una dintre emisiunile sale a difuzat un segment aparent umoristic, dedicat modului în care femeile pot să arate sexy în timp ce îşi fac cumpărăturile într-un supermarket, informează DPA.

Ediţia de marţi a emisiunii “Detto Fatto”, un program de după-amiază difuzat de postul RAI 2, a inclus un segment în care dansatoarea la bară Emily Angelillo era prezentată în timp ce împingea un cărucior de cumpărături într-un supermarket.

În timpul segmentului, Emily Angelillo – care purta pantofi cu toc înalt şi pantaloni scurţi din piele neagră – a vorbit despre poziţia corporală corectă pe care femeile ar trebui să o adopte atunci când iau produse de pe rafturi înalte sau atunci când se apleacă pentru a ridica un obiect de pe podea. Ea le-a explicat telespectatorilor italieni că, atunci când se apleacă, femeile ar trebui să fie atente şi să nu-şi depărteze picioarele, “pentru ca situaţia să nu devină mai vulgară”.

Prezentatoarea emisiunii, actriţa Bianca Guaccero, în vârstă de 39 de ani, a continuat în acelaşi registru declarativ prin intermediul mai multor comentarii, iar unul dintre ele a fost: “Îi vei face pe toţi bărbaţii să leşine în supermarket!”.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani

“Detto Fatto” este un program de divertisment care “a comis ieri o eroare foarte gravă, pentru care eu sunt primul care îşi cere scuze în faţa telespectatorilor”, a declarat directorul postului RAI 2, Ludovico Di Meo.

Acel segment care se dorea să fie ironic s-a dovedit a fi “în mod categoric ofensator”, chiar dacă “nu a existat intenţia de a consolida stereotipurile negative faţă de femei”, a adăugat directorul postului de televiziune, care a promis că astfel de incidente nu se vor mai repeta.

Vittoria di Trapani, directoarea sindicatului jurnaliştilor din grupul media RAI, USIGRAI, a publicat pe Twitter un mesaj în care a spus că episodul de marţi a fost “ruşinos” şi “nedemn” pentru televiziunea publică din Italia.

Într-un alt mesaj publicat pe Twitter, Valeria Fedeli, fost ministru al Educaţiei din partea Partidului Democrat, o formaţiune de centru-stânga din Italia, a subliniat că a fost “absurd, ruşinos şi ofensator” ca postul RAI să difuzeze o astfel de emisiune cu o zi înainte de 25 noiembrie, data la care, în urma unei rezoluţii adoptate de ONU, este celebrată Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend