Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ion Bolovan: “Pot sta director până la 100 de ani!”

Publicat

in

Recent, mai multe discutii au avut loc in consiliul local Curtea de Arges, referitor la preluarea serviciului de apa si canalizare din municipiu, de catre cei de la RAJA Constanta, care, de altfel, s-au mai aratat interesati de acest lucru in urma cu doi ani de zile.

De asemenea, o parte a alesilor locali a adus in discutie faptul ca directorul Aquaterm, Ion Bolovan, ar trebui sa se pensioneze si sa lase serviciul pe mana unor oameni capabili.

Publicitate

Chestionat pe marginea acestui subiect de catre redactorii PROFIT, Ion Bolovan a spus: “Nu am de gând să ies la pensie și nu mă poate obliga nimeni să ies chiar dacă îndeplinesc criteriile. Pot să stau în funcție și până la 100 de ani pentru că sunt numit aici. Lasând gluma la o parte, sunt la dispoziția AGA. Vom avea o ședință a acționariatului cel mai probabil în luna martie când vom prezenta bilanțul și vom stabili atunci”.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla totuși până în luna martie, având în vedere că o decizie privind preluarea Aquaterm de către cei de la RAJA Constanța ar trebui luată până la sfârșitul acestei luni.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

O companie aeriană introduce noi zboruri! Care sunt noile destinații

Publicat

in

De

Compania românească Blue Air îşi extinde reţeaua de destinaţii şi introduce zboruri zilnice Bucureşti – Amsterdam începând cu toamna anului 2020.

Începând cu 4 septembrie 2020, Blue Air adaugă Amsterdam (AMS) la reţeaua de rute operate, cu 7 zboruri pe săptămână. Biletele vor avea preţuri începând de la 20,99 euro.

Începând cu 4 septembrie, Blue Air va opera zboruri zilnice către / dinspre Bucureşti Otopeni (OTP) către Amsterdam Schiphol (AMS), conform orarului: OTP 08:20 – AMS 10:20 / AMS 11:10 – OTP 15:10 7 zile/ săptămână

„Suntem foarte încântaţi să anunţăm noua rută Bucuresti – Amsterdam şi să subliniem încă o dată angajamentul de a oferi pasagerilor noştri soluţii performante de transport aerian cu servicii de calitate la preţuri accesibile, după o perioada atât de dificilă pentru aviaţie şi pentru industria călătoriilor. Prin adăugarea acestui serviciu către si dinspre Amsterdam, Blue Air îşi consolidează poziţia de lider pe piaţa din Bucuresti, deoarece AMS reprezinta o destinatie-cheie atât pentru călătoriile de leisure, cât şi pentru cele de business între Olanda şi România.

Mai mult, prin această nouă rută, oferim opţiuni suplimentare de călătorie pentru diaspora românească care tranzitează unul dintre cele mai mari hub-uri transcontinentale europene”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Citește și: EXCLUSIV Cutremur între Servicii! Șeful SPP câștigă dublu față de șeful SRI! Salariul generalului Pahonțu a explodat în ultimul an fiscal declarat

Lovitură devastatoare pentru Academia Română! Sume de bani încasate într-un mod de-a dreptul șocant

Publicitate

Nelu Tătaru a dat lovitura! Afacerea soției sale aduce familiei sume impresionante

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Comisia juridică a Senatului a decis! Ce se întâmplă cu minorii infectați cu coronavirus

Publicat

in

De

„În ceea ce priveşte izolarea minorului într-o unitate sanitară sau într-o locaţie alternativă, aceasta se instituie potrivit reglementărilor legale în vigoare. Aparţinătorul minorului, întrucât trebuie să stea cu el, este supus măsurii carantinei, în temeiul prezentei legi, dacă măsura izolării nu i se aplică”, a precizat vicepreşedintele comisiei, senatoarea PNL Iuliana Scântei, care conduce şedinţa.

Senatorii din comisia de specialitate au venit, miercuri seara, cu completări la proiectul de lege.

Ei au adăugat un alineat corespunzător procedurii de instituire a măsurii izolării, în situaţia în care persoana izolată ar fi minor.

„Dacă persoana este un minor, măsura izolării pentru acesta se instituie (…) la domiciliul aparţinătorului sau într-o locaţie declarată de acesta. Izolarea minorului într-o unitate sanitară sau într-o locaţie alternativă ataşată unităţii sanitare (…) se instituie potrivit reglementărilor legale în vigoare”, este precizat în respectivul alineat. De asemenea, nu este necesar ca minorii cu vârsta între 14 şi 18 ani să fie internaţi cu un părinte.

Potrivit completărilor aduse de Comisie, „până la emiterea deciziei care infirmă măsura izolării, recomandată de medic sau, după caz, de organele de control (…) sau până la data pronunţării hotărârii de revizuire sau, după caz, de încetare a măsurii izolării, în condiţiile alineatului 3 sau 4, persoana în cauză nu poate părăsi unitatea sanitară ori, după caz, domiciliul sau locaţia declarată, fără încuviinţarea medicului sau reprezentantului de Sănătate Publică, unitatea sanitară sau locaţia alternativă”. Aceleaşi măsuri se aplică şi la carantină.

Comisia juridică a Senatului a mai decis miercuri că izolarea poate fi dispusă pe durată limitată, în mod nediscriminatoriu şi proporţional cu situaţia de fapt care o determină.

Forma finală a textelor va fi cuprinsă într-un raport care va fi supus dezbaterii plenului Senatului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend