Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Iohannis îl atacă dur pe Dragnea

Avatar

Publicat

in

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că informaţiile furnizate cu o zi înainte de Liviu Dragnea şi care l vizează sunt “fake news”, catalogându-l pe acesta „un disperat care progresează”.

Iohannis, atac fără precedent la adresa lui Dragnea, în scandalul VALIZELOR: Acest infractor progresează în domeniul fake news

Publicitate

“Asta se întâmplă când un infractor ajunge în vârful statului, iar acest infractor Dragnea progresează, nu în domeniul statului de drept, ci în domeniul fake news. E ceea ce în ziua de azi se numeşte fake news, înainte de numeau minciuni. Am avut Caragiale, bileţelul roz şi am ajuns în faza cu valizele. Aşa se întâmplă dacă infractorii ajung în vârful statului”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Întrebat de valiza reală, cea care a ajuns la Rise Project, preşedintele spune că îi este străină, deşi unii insinuează că ar avea cunoştinţă.

“Nu ştiu ce e cu aceste valize, nu am nicio legătură. Omul (n.r.: Dragnea) este disperat şi are probleme majore şi caută să aducă vorba despre alte lucruri şi aduce manevre de manipulare“, a mai spus preşedintele.

Declaraţiile vin după ce, cu o zi în urmă, preşedintele Liviu Dragnea a mers în Parlament cu două valize, reacţionând în acest mod la ancheta Rise Project ce se bazează pe o valiză cu documente Tel Drum, despre care jurnaliştii spun că a fost găsită de un sătean din Teleorman.

Într-o valiză, liderul PSD a adus gogoşi, iar în a doua se aflau acte, cum ar fi ordonanţa de clasare a unui dosar ce-l viza pe Klaus Iohannis, semnată de Cristian Lazăr, dar şi informări cu privire la cauzele penale clasate în care a fost implicat preşedintele.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

EDITORIAL Liviu Mihaiu: Je suis Cristi Puiu-film românesc cu injurături

Avatar

Publicat

in

De

”Nu există satisfacţie mai mare şi reflex mai visceral la noi ca mâncatul de …oameni vii”, scrie Liviu Mihai într-un editorial pentru MEDIAFAX.

”Şi cum Cristi Puiu este şi el om viu, tot felul de biologi, pr-işti sau siktirişti de serviciu au tăbărât cu linşajul pe regizorul Cristi Puiu, care n-a vrut mască pe scenă în aer liber. Omul necontestând rolul medical al măştii… Ştiţi, genul ăla de români superiori înspăimântaţi de români inferiori, care au mâncat tot din farfurie pentru că le-a zis mama şi tata că vor creşte mari numai aşa. Şi cărora li s-a spus să fie tot timpul cuminţi ca să reuşească in viaţă. Pârâcioşi d-ăştia care făceau depresie când altul lua o notă mai mare. Ca Mândruţă, aşa..

Publicitate

Sincer, nici eu n-aş fi stat în aer liber 200 de minute on mask. Intru în alimentara cu mască, intru în avion cu mască, unde 180 de pasageri mănâncă fără mască. Mi-am făcut chiar şi testul ..

Citește și: Vladimir Putin a anunțat că a înregistrat primul vaccin anti-COVID-19 din lume, iar o fiică a sa și l-a injectat

Daaaar, nu mă pot autotortura pentru că tot felul de psihodiriginţi şi ayatolahi de sistem fac gargară pe teve în mod superior, raţional şi, nu-i aşa,..ştiintific. De unde, până la urmă, s-a dedus, în bula urii conformiste, că omul face chiar şi filme proaste. Dar, nu-i aşa, ei, iacobinii de tip nou, n-au avut curaj să i-o spună în faţă până azi..

Eu dacă aş fi tot atât de arogant şi fiţos ca Puiu, aş refuza să mai port masca de român. Nu aş mai face filme în Ro. Nu (se ) merită.

Vorba aia celebră a lui Ţuţea: “La ce bun să faci 13 ani de închisoare pentru un popor de idioţi!?” Sau chiar filme artistice…pentru unii cărora le plac BD-urile cu miliţieni care prindeau bişniţari.

În concluzie:Viaţa e frumoasă. Nu a ta. A ta e de kkt. Dar în general, viaţa e frumoasă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Gabriela Firea arată că Nicușor Dan n-a făcut nimic: ‘Să fii parlamentar şi să nu vii cu o lege bună pentru bucureşteni, mi se pare incredibil’

Avatar

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marţi seară că i se pare “incredibil” că Nicuşor Dan vrea să fie primarul Bucureştiului, în condiţiile în care în patru ani de parlamentar nu a putut să vină cu o lege “bună” pentru Capitală, anunță AGERPRES.

“Să fii parlamentar, să te pregăteşti pentru campania de locale, să vrei să fii primarul Capitalei şi tu în patru ani de mandat să nu vii cu o lege bună pentru cetăţenii din Bucureşti, mi se pare incredibil”, a susţinut Firea, la TVR 1.

Publicitate

Citește și: Șoc total pentru Violeta Alexandru: A găsit birourile goale în timpul unei inspecții

Cât despre declaraţia lui Nicuşor Dan, că dacă va câştiga, îşi va începe mandatul deschizând porţile Primăriei, Gabriela Firea a spus: “Dacă asta e realizarea pentru Bucureşti, eu zic că e bine să mai spună astfel de lucruri, cetăţenii să afle că, de fapt, nu are niciun program şi singurul program este acela de a deschide porţile şi de a-mi lua scaunul. I-l fac cadou de pe acum. Mobila, constând în scaunul primarului general – i-l pot da şi mâine, pentru că eu nu stau la biroul de primar general, nu-mi plac scaunele mari, pompoase, interesante, scumpe, eu stau pe un scaun mic, la o masă din birou”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend