Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ioan Becali rupe tăcerea: Ianis Hagi a ratat transferul în Seria A din cauza unei femei!

Publicat

in

Ioan Becali a relatat că Ianis Hagi (Genk) trebuia să ajungă în Serie A, la Cagliari, dar mutarea a căzut din cauza soției președintelul italienilor, Tommaso Giulini.

„Ianis putea ajunge la Cagliari. Italienii au venit de 4-5 ori să-l urmărească. Dădeau 4 milioane de euro pe el. Dar președintele echipei a cumpărat un bulgar, pe Despodov (n.r. Kiril Despodov, adus în iarnă de la ȚSKA Sofia și împrumutat în vară la Strum Graz). L-a adus pe bulgar pentru că soția președintelui e bulgăroaică. Și cel care coduce ȚSKA Sofia a rugat-o să-l ajute cu transferul. Scouterii de la Cagliari erau îndrăgostiți de Ianis. Hagi și Popescu au vorbit de multe ori cu italienii, dar a fost preferat bulgarul”, a spus Becali la TV Digi Sport, potrivit gsp.ro.

Citește și: Alexandru Cumpănașu lansează noi informații despre rețelele de prostituție din Bari: ‘Halucinant modul de organizare. Era aproape perfect’.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Bulgaria se aşteaptă să recolteze cinci milioane tone de grâu în 2020

Publicat

in

De

Recolta de grâu a Bulgariei va fi aproximativ cinci milioane de tone în acest an, a declarat vineri ministrul Agriculturii, Desislava Taneva, adăugând că ţara vecină va continua să fie un exportator net de cereale, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

„Recolta de grâu din acest an va fi una bună, având în vedere condiţiile meteo”, a spus Desislava Taneva la o conferinţă de presă. Ministrul Agriculturii a apreciat că Bulgaria va putea să îşi acopere necesarul intern de grâu, care este de aproximativ 1,8 milioane de tone, şi să menţină exporturile la un nivel consistent. „Cu siguranţă, Bulgaria îşi va păstra statul de exportator net de grâu”, a spus Taneva.

Citește și: Va fi obligatoriu în România! Se vor da bani

Conform datele oficiale, în 2019 Bulgaria a recoltat 6,1 milioane tone de grâu şi a exportat peste hotare o cantitate de aproape 4,3 milioane de tone din recolta de grâu din 2019.

Desislava Taneva a spus că recolta din acest an va fi mai mică decât cea din anul precedent, din cauză că însămânţările au fost afectate de secetă în unele părţi ale Bulgariei, în special în nord-est.

În schimb, fermierii bulgari sunt mai pesimişti decât autorităţile de la Sofia. Preşedintele Asociaţiei producătorilor de cereale din Bulgaria, Kostadin Kostadinov, a estimat că în acest an recolta de grâu va fi de aproximativ 4,3 milioane de tone, cu aproximativ 30% mai mică decât cea din 2018.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Michael Punke, autorul ‘The Revenant’, a cărui ecranizare a fost recompensată cu trei premii Oscar, va lansa în 2021 un nou roman

Publicat

in

De

Michael Punke, autorul „The Revenant”, a cărui ecranizare a fost recompensată cu trei premii Oscar, inclusiv pentru interpretarea lui Leonardo Dicaprio, va lansa în luna iunie a anului viitor un nou roman, anunță news.ro.

„Ridgeline” va fi primul volum de ficţiune publicat de Punke în aproximativ 20 de ani, potrivit AP.

Acţiunea romanului, care va fi publicat de Henry Holt & Company, este plasată în vestul american, în anii 1860, şi are în centru conflictul provocat de venirea armatei pe teritoriul indigenilor.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

„The Revenant” a fost lansat în 2002. A fost adaptat pentru marile ecrane de Alejandro G. Iñárritu şi a fost premiat cu Oscar pentru regie, imagine şi actor în rol principal.

Punke a fost ambasador american la Organizaţia Mondială a Comerţului şi este în prezent vicepreşedinte la Amazon Web Services. El a mai lansat volumele de non-ficţiune „Fire and Brimstone: The North Butte Mining Disaster of 1917” şi „Last Stand”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend