Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Investiția comună cu Azerbaidjan în gaze lichefiate: Un nou coridor de transport de energie între Marea Caspică și Marea Neagră. Ce rol va avea România

Publicat

in

​„Astăzi punem bazele unui nou coridor de transport energie între Marea Caspică și Marea Neagră, un coridor de transport de energie electrică și gaze din România către restul Europei, a declarat miercuri ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Investitie LNGFoto: Captura Guvern

Ministrul Energiei a spus că prin proiectul care se va dezvolta între compania azeră Socar și compania românească Romgaz, România va deveni un nod important, un hub energetic atât de energie electrică cât și de gaze naturale.

„Implemntarea va demara cu un studiu de fezabilitate finanțat în comun de ambele părți, iar la final sperăm să avem cele 2 terminale de o parte și de alta, de pe malul estic si vestic al Marii Negre astfel incat sa diversificam si să suplimentăm coridoarele de aducere a gazului din bazinul Marii Caspice in Europa.”, a declarat și premierul Nicolae Ciucă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Anunț categoric făcut de Marcel Ciolacu în privința rotativei: ‘Am o singură linie roşie!’

Publicat

in

Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat dacă PSD vrea rescrierea protocolului cu PNL, că este un document asumat şi ar fi nimic de rescris la el. De asemenea, chestionat dacă sunt ministere la care social-democraţii nu doresc să renunţe sau dacă există o linie roşie pe care partidul nu o va trece, Ciolacu a replicat: „Am o singură linie roşie se numeşte prostia şi cred că aceeaşi linie roşie o are şi PNL”, relatează agenția NEWS.RO.

Citeste mai mult

NATIONAL

Lionel Messi: ‘Mi-ar fi plăcut ca Maradona să-mi înmâneze Cupa Mondială sau măcar să vadă Argentina campioană mondială’

Publicat

in

Căpitanul reprezentativei Argentinei, Lionel Messi, a declarat că i-ar fi plăcut ca Diego Armando Maradona să-i înmâneze Cupa Mondială şi a subliniat că în ziua în care a câştigat titlul mondial s-a schimbat totul pentru el.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend