Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Inventie epocala la Arad: trecerile de pietoni pentru dusmani.

Avatar

Publicat

in

“La noi la Arad e foarte frumos, iar primarul Falcă e un domn gospodar si inventiv. Cea mai noua inventie a dânsului este aceasta trecere de pietoni fantastică: Noi ii zicem “trecerea de pietoni pentru dusmani”. Este amplasată chiar in fata Spitalului Judetean Arad. Cum se foloseste? Daca avem un dusman, sa zicem la intâmplare ca il cheama Attila. Ii spunem: “Du-te, Attila si tu pana la spital! Trebuie sa iti iei cardul de sanatate! Sau sa-ti faci un control, esti cam palid!” Si Attila merge cativa pasi si, ce sa vezi? Cand se termină trecerea, el dă bot i… citeste mai mult

Vezi sursa

Source Article from http://revistablogurilor.ro/inventie-epocala-la-arad-trecerile-de-pietoni-pentru-dusmani/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Aleksandr Lukaşenko CEDEAZĂ, după luni de proteste în Belarus: Nu voi lucra ca președinte

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a declarat vineri că va renunţa la postul său după ce noua Constituţie va fi adoptată, relatează agenţia de ştiri Belta, potrivit Reuters.

Citește și: Olanda se opune ca România să intre în Schengen, dar cere o ‘minizonă Schengen’, pentru că tot mai mulți migranți o preferă

“Nu voi lucra cu voi ca preşedinte în baza noii Constituţii”, a spus Lukaşenko, fără a specifica când anume va veni acest moment, dar a subliniat necesitatea amendamentelor constituţionale şi ajustării puterii prezidenţiale, informează Agerpres.

Belarus a fost zguduit de luni de proteste antiguvernamentale după ce preşedintele Aleksandr Lukaşenko şi-a proclamat victoria în alegerile prezidenţiale din 9 august, despre care opozanţii săi susţin că au fost fraudate. Lukaşenko neagă însă această acuzaţie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: ‘Drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca se va realiza cu o finanțare europeană de 568 milioane euro’

Avatar

Publicat

in

De

Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, anunţă că drumul extres Bistruţa – Cluj-Napoca a fost inclus de Ministerul Transporturilor și Ministerul Fondurilor Europene în Planul Național de Redresare și Reziliență. Drumul va fi realizat din fonduri europene.

“Mă bucur să vă anunț că drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca se va realiza cu o finanțare europeană de 568 milioane euro și că a fost inclus de Ministerul Transporturilor și Ministerul Fondurilor Europene în Planul Național de Redresare și Reziliență.

Am participat ieri la lansarea #PNNR de către Președintele Iohannis și premierul Orban și m-am bucurat că bistrițenii au primit confirmarea finanțării acestei artere cruciale pentru județ din fondurile alocate special de Uniunea Europeană pentru relansarea economică post-pandemie.

• Drumul expres ne va lega rapid de Autostrada Transilvania și de metropola care, sub Emil Boc, a avut cea mai dinamică dezvoltare între orașele românești, locul unde muncesc și studiază atât de mulți bistrițeni.

• Asta înseamnă Dezvoltăm România: investiții în infrastructură care duc la creșterea competitivității economice și a nivelului de trai.

• Între Bistrița și Dej, lucrările au alocate 317 milioane euro pentru 55 kilometri, iar între Dej și Jucu sunt alocate 251 milioane euro pentru 34 kilometri de drum expres”, scrie Sighiartău pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend