Conecteaza-te cu noi

BUSSINES

Invata tehnicile de negociere de la profesionsiti

Avatar

Publicat

in

Esti agent de vanzari si iti doresti sa iti optimizezi tehnicile de negociere si persuasiune, dovedind, totodata, cele mai bune performante in acest domeniu si venind in sprijinul dezvoltarii companiei pentru care lucrezi? Atunci trebuie sa stii ca esti in locul potrivit, pentru ca prin intermediul Brightway® ai sansa de participa la un training cu tehnici de negociere, care sa iti foloseasca zi de zi la serviciu,  si nu numai. Un bun agent de vanzari trebuie sa detina cele mai interesante tehnici de negociere, fiind in permanenta preocupat de imbunatatirea acestora.

Prin urmare, chiar daca esti manager, reprezentant comercial sau pur si simplu activezi in departamentul de achizitii, trebuie sa ai mereu capacitatea de a persuada si de a-ti atinge obiectivele prin cele mai performante modalitati.

Trainingul cu tehnici de negociere pe care il poti urma cu ajutorul Brightway® te ajuta sa fii la curent cu noutatile din acest domeniu atat de vast si aflat intr-o continua evolutie si schimbare. Dat fiind contextul in care ne aflam, trebuie sa acordam o mare atentie tehnicilor de negociere la care apelam, pentru a-l determina pe client sa se increada in ceea ce dorim sa vindem, asigurandu-l ca serviciile de care dispunem sunt cele de care are cu adevarat nevoie.

Mai mult, datorita unui training cu tehnici de negociere sustinut de Brightway® vei avea sansa de a te evalua din punct de vedere profesional, ulterior putand sa-ti imbunatatesti tehnicile de negociere si persuasiune. Trainingul cu tehnici de negociere de care poti beneficia cu ajutorul Brightway® te va ajuta sa iti dezvolti cele mai bune practici de negociere, mizand, efectiv pe simularea interactiva datorita careia cursantii se vor putea autoevalua.

Fiecare om, indiferent de domeniul in care profeseaza, are nevoie intotdeauna de a progresa si de a deveni pe zi ce trece tot mai bun in perimetrul sau profesional. Fie ca sunteti agent de vanzari, fie ocupati un post de receptioner in cadrul unei firme, ambele pozitii implica determinare, dorinta de perfectionare si capacitatea de a atrage clientii prin cele mai bune tehnici de persuasiune.

Concurenta este una acerba, insa diferenta intre a opta pentru o firma, si nu pentru alta, o constituie pregatirea serioasa angajatilor. Studiile universitare, abilitatile innascute de persuasiune se pot dovedi a fi insuficiente, de aceea toti angatii si angajatorii trebuie sa-si indrepte adesea atentia catre caile de perfectionare. Trainingul cu tehnici de negociere te va ajuta sa stii cum anume sa comunici pentru a-ti indeplini obiectivele si a avea clienti multumiti. In cadrul trainingului oferit de Brightway® vei invata cum sa apelezi la tehnici persuasive care fac referire la o serie de factori motivationali ce au un rol deciziv in ceea ce priveste decizia finala de cumparare a clientului.

Mai mult decat atat, vei avea posibilitatea de a dobandi calitati de persuasiune cladite pe baza unor studii de caz atent selectionate si reflectate prin intermediul unor exemple viabile din activitatea proprie, apeland solutii de rezolvare aplicate particular.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Puicănescu și alți 7 patroni de restaurante se judecă cu Prefectura Argeș – ÎNCHIDEREA TERASELOR, motiv de dispută

Avatar

Publicat

in

De

După ce judecătorul Rebeca a dat în judecată Prefectura Argeș cerând anularea unei hotarări a CJSU Arges, si patronii de terase din județ contesta în instanță o altă hotărâre semnată de prefectul Emanuel Soare. Este vorba de Hotărârea  CJSU nr.63/15.12.2020 care interzicea functionarea teraselor restaurantelor prevăzute cu mai mult de o latură închisă indiferent din materialul din care este confecționată aceasta. Cum patronii respectivelor restaurante investisera sume consistente in pereti retractabili, firesc, decizia i-a afectat. La doar 3 zile după adoptarea hotărârii care a dat naștere unui val de nemulțumiri si, implicit, închiderea acestor tipuri de terase exact la mijlocul luni decembrie, Cristian Puicănescu, patronul restaurantului Curtea Veche, și alti 7 patroni de restaurante din județ au dat în judecată Prefectura Argeș cerand suspendarea Hotărârii CJSU nr.63/15.12.2020 – intr-unul dintre dosare, și anularea aceleiasi hotărări – într-un al doilea dosar aflat pe rolul Tribunalului Argeș. In primul dosar, in urma cu o săptămână, magistratii au respins cererea. In al doilea dosar, la primul termen din 14 ianuarie, magistratii au admis proba cu înscrisuri solicitată de patronii restaurantelor. Mai exact, în cadrul probei cu înscrisuri a încuviinţat pentru patronii de restaurante şi proba cu relaţii de la pârât, sens în care a emis adresă pentru a depune la dosar întreaga documentaţie ce a stat la baza Hotărârii nr.63/15.12.2020, inclusiv adresa D.S.P Argeş nr.43710/15.12.2020 la care se face referire în preambulul hotărârii şi toate hotărârile ulterioare pe care le-a adoptat, inclusiv Hotărârea nr.65/22.12.2020 şi Hotărârea nr.1/05.01.2021 precum şi actele ce au stat la baza emiterii lor.

In acest dosar, magistrații au stabilt amânarea judecării cauzei la 11.03.2021.

Vom reveni cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DE MAXIM INTERES! RACORDAREA la curent/gaze ÎN MOD GRATUIT, chiar fără act de proprietate, liberalizarea pieței și alte noutăți în domeniul utilităților

Avatar

Publicat

in

De

Toate cele mai importante noutăți pentru consumatori ale anului precedent și cu mare ecou în actualitate sunt legate de liberalizarea pieței gazelor și energiei electrice. Utilizatorii pot alege acum oferta cea mai bună de pe piață pentru factura de curent sau gaze, prețurile nemaifiind stabilite de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Pe lângă asta, consumatorii au mai primit însă și alte vești bune referitoare la racordările la utilități și nu numai.

Racordarea unei locuințe noi la curent e posibilă și fără actul de proprietate

Ordinul ANRE nr. 22/2020 prevede că cei care nu au un act de proprietate pot, totuși, să-și conecteze locuința nouă la rețeaua de curent electric. Noua regulă se referă la case care n-au mai fost legate la curent până acum – deci, locuințe nou-construite, în esență. Regula nu se aplică însă ansamblurilor de blocuri și/sau ansamblurilor de locuințe individuale. Dar proprietarul locuinței individuale trebuie să prezinte, în locul unui act de proprietate fie o adeverință de la primărie, fie o declarație pe propria răspundere. 

O nouă procedură (unică) pentru schimbarea furnizorului de gaz și curent

Anul trecut, autoritățile din domeniul energiei au stabilit o procedură mai simplă pentru schimbarea furnizorului de curent și gaze. Concret, noua procedură permite celor ce doresc să schimbe furnizorul de energie electrică sau a celui de gaze naturale să facă acest lucru foarte simplu, prin depunerea unei cereri la noul furnizor, acesta fiind cel care se va ocupa de toate detaliile, schimbarea efectivă urmând să se facă în cel mult 21 de zile. Practic, ANRE a comasat cele două proceduri ce erau folosite pentru schimbarea furnizorilor de energie înainte. 

Din vara lui 2020, piața gazelor a fost liberalizată

Liberalizarea pieței înseamnă că prețurile nu vor mai fi reglementate de către ANRE, ci sunt stabilite în funcție de mecanismele pieței (în funcție de cerere și ofertă). În acest context, consumatorii au avut și au, în continuare, posibilitatea să își schimbe contractele cu furnizorii de gaze și să aleagă oferte mai bune. 

Liberalizarea pieței energiei electrice

Similar, dar ulterior liberalizării pieței gazelor, a intervenit și liberalizarea în piața energiei electrice, în 2020. În mod distinct însă, liberalizarea pieței energiei a dus la mult mai multe discuții și controverse în spațiul public, unde numeroase voci au acuzat ba că furnizorii au crescut sau plănuiesc să crească nejustificat de mult prețurile, ba că liberalizarea s-a făcut în condiții care avantajează furnizorul mult în detrimentul consumatorului. Cert e că, la acest moment, situația consumatorilor în privința schimbărilor contractuale necesare (alegerea unor oferte mai avantajoase) beneficiază de o perioadă mai lungă de clarificare.

Racordarea la gaze, gratuită pentru clienții finali casnici. Costurile sunt suportate, în primă instanță, de operatorii de distribuție

Ca să nu se mai perceapă viitorilor utilizatori sume uriașe, dintr-un foc, pentru racordare, ANRE a decis că e preferabilă varianta în care costurile sunt suportate inițial de operatorii de distribuție și se regăsesc apoi pe factura celui care s-a racordat (însă fără să depășească 1% din tariful de distribuție).

nici.

O procedură nouă pentru soluționarea neînțelegerilor cu furnizorul la încheierea contractelor de gaze sau curent

Tot anul trecut a apărut și o nouă procedură de soluționare a neînțelegerilor ce ar putea apărea la momentul încheirii contractelor între consumatori și furnizorii de energie. Ordinul ANRE nr. 128/2020 prevede că soluționarea neînțelegerilor se face, la început, la nivelul furnizorului, unde consumatorul și furnizorul se vor întâlni pentru soluționarea neînțelegerii. Abia dacă acest lucru nu se întâmplă, se va putea merge mai departe, în vederea soluționării problemei, la nivelul ANRE. 

Pe perioada stării de alertă, furnizorii esențiali de utilități n-au voie să debranșeze clienții

Furnizorii de curent, gaze, apă, canalizare și salubritate nu au voie să debranșeze clienții, pe perioada stării de alertă, se arată în OUG nr. 70/2020. 

ICCJ: factura de apă și canalizare e titlu executoriu chiar dacă e emisă unei asociații de proprietari

Anul trecut, ICCJ a decis că o factură fiscală pentru serviciul de alimentare cu apă și de canalizare, ce este emisă de furnizor pe numele unei asociații de proprietari, este considerată titlu executoriu. Cu alte cuvinte, chiar și o factură fiscală colectivă este considerată titlu executoriu, nu doar una individuală. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend