Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Interesant! Care ar fi motivul pentru care Simona Halep își riscă sănătatea

Publicat

in

Deși are probleme de sănătate, Simona Halep continuă să meargă la competițiile de tenis! Sportiva a reușit deja să strangă  o avere impresionantă din tenis şi contracte publicitare.

Deşi a acuzat dureri atunci când a abandonat în optimile turneului de la Wuhan, Simona Halep nu a luat o pauză şi a participat şi la turneul de la Beijing. Din păcate, a fost învinsă în turul al doilea de rusoaica Ekaterina Alexandrova, cu scorul de 2-6, 3-6. Adevăratul motiv pentru care Halep a participat la cele două turnee din China, chiar şi cu riscul de a-şi agrava starea de sănătate, au fost banii, scrie romaniatv.net.

WTA acordă un bonus important jucătoarelor care participă la toate turneele Premier Mandatory şi Premier 5 dintr-un sezon, în funcţie de poziţia pe care termină anul. Astfel, dacă îşi va păstra poziţia actuală, adică locul 5 mondial, Simona Halep va primi din partea WTA un cec de 450.000 de dolari. Dacă nu ar fi participat la unul dintre cele două turnee asiatice, românca nu ar mai fi primit bonusul în acest an.

WTA acordă jucătoarelor din Top 10 mondial care participă la toate turneele Premier Mandatory şi Premier 5 următoarele bonusuri: 1 milion de dolari pentru locul 1 WTA, 700.000 de dolari pentru locul 2, 650.000 de dolari pentru locul 3, 450.000 de dolari pentru locurile 4 şi 5, 350.000 de dolari pentru locul 6 şi 225.000 de dolari pentru locurile 7 până la 10, inclusiv.

Halep a participat şi anul trecut la turneele de la Wuhan și Beijing, deși avea probleme cu accidentările. Pentru că a încheiat anul pe locul 1 WTA, ea a primit bonusul de 1 milion de dolari.

EXCLUSIV Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna

Mega-tun dat de frații Dedeman! Au bătut palma

Vești importante pentru pensionari- Ministrul Muncii a făcut anunțul

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

NEBUNIE TOTALĂ: BNR anunță că deficitul de cont curent a crescut cu 22% față de anul trecut

Publicat

in

De

Contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 9,2 miliarde euro în perioada ianuarie-octombrie, cu 22,2% mai mare faţă de cel înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor Băncii Naţionale a României (BNR), publicate luni.

În ianuarie-octombrie 2018, deficitul de cont curent a fost de 7,53 miliarde euro, potrivit datelor BNR. În ianuarie-septembrie 2019, deficitul de cont curent era de 8,1 miliarde euro, conform News.ro.

Citește și: Schimare REVOLUȚIONARĂ propusă de șeful AUDI: Cum se vor schimba mașinile companiei

Contul curent al balanţei de plăţi include sumele încasate şi cele plătite de România în relaţiile comerciale cu celelalte state. Principala componentă care contribuie la contul curent al balanţei de plăţi este comerţul exterior, puternic deficitar în cazul României.

Deficitul comercial al României a avansat cu 18,4% în primele 10 luni, la 14,02 miliarde de euro, arată datele publicate, recent, de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Potrivit datelor BNR, balanţa bunurilor a consemnat, în ianuarie-octombrie, un deficit de 14,09 miliarde euro, în creştere cu 2,5 miliarde euro faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Balanţa serviciilor a înregistrat un excedent mai mare cu 278 milioane euro, balanţa veniturilor primare a înregistrat un deficit mai mic cu 562 milioane euro, iar balanţa veniturilor secundare a înregistrat un excedent mai mic cu 10 milioane euro.

Investiţiile directe ale nerezidenţilor în România au însumat 4,822 miliarde euro (comparativ cu 4,768 miliarde euro în perioada ianuarie – octombrie 2018), din care participaţiile la capital (inclusiv profitul reinvestit net estimat) au însumat 4,21 miliarde euro, iar creditele intragrup au înregistrat valoarea netă de 617 milioane euro.

În 2018, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 9,41 miliarde euro, cu 3,45 miliarde euro mai mare faţă de anul anterior.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Joburi în IT: Ce angajaţi caută dezvoltatorii de jocuri

Publicat

in

De

​Dezvoltarea accentuată a industriei de gaming, în ultimii cinci ani, susținută de prezența locală a peste 100 de companii producătoare de jocuri, a condus la apariția și la crearea tot mai multor joburi în domeniul jocurilor video, susține Bandai Namco Entertainment România, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri prezenți pe piața autohtonă.

Citeşte continuarea pe StartupCafe.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend