Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Inspectoratul de Stat in Constructii va verifica lucrarile din parcul de la CCA

Avatar

Publicat

in

parc casa culturaParcul de la Centrul de Cultura si Arte George Toparceanu va fi gata pana cel tarziu in iarna dupa ce lucrarile au fost intarziate in special de ploile din aceasta vara. Desi, teoretic, parcul ar fi trebuit sa fie complet gata in aceste zile, asa cum de altfel fusese anuntat la demararea lucrarilor, primarul Nicolae Diaconu a declarat redactorilor PROFIT ca receptia va fi facuta spre toamna acestui an. “In special ploile din aceasta vara au intarziat lucrarile. Va fi facuta receptia si de asemenea vor veni si reprezentanti ai Inspectiei in Constructii pentru a face verificari. Avem oprita si o garantie de aproximativ 200 milioane de lei vechi, in caz ca vor fi probleme desi nu cred”, este de parere primul edil.

In timp ce autoritatile asteapta finalizarea lucrarilor, argesenii au pararei impartite privind amenajarea parcului. Locul de joaca e prea mic si prea aproape de strada spun unii, fantana arteziana seamana cu un monument funerar spun altii, iar copacii ornamentali sunt mai desi decat in padure mai reclama unii.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Un alt județ introduce obligativitatea purtării măștii! Măsura se aplică începând de miercuri

Avatar

Publicat

in

De

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în judeţul Neamţ, începând de miercuri, în spaţiile deschise aglomerate. Măsura se aplică în pieţe, târguri, oboare, la muzee, lăcaşuri de cult, anunță news.ro.

”Începând din 5 august, orele 6.00, se instituite obligativitatea purtării măştii de protecţie, pe raza judeţului Neamţ, de către toate persoanele cu vârsta peste 5 ani, prezente în spaţiile aglomerate în aer liber şi anume: pieţe, târguri, oboare; la oficierea oricărui tip de eveniment; muzee şi alte obiective turistice; lăcaşuri de cult turistice şi ecumenice”, a transmis, luni, Prefectura Neamţ.

Publicitate

Vezi și:Șeful DSU a semnat Ordinul! Ludovic Orban și Raed Arafat iau medicii cu arcanul și îi duc în spitalele Covid

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

Vești bune pentru anumiți angajați! Veți primi mii de lei din partea statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Doliu în presă ! A murit un cunoscut jurnalist muscelean

Avatar

Publicat

in

De

Este doliu în presa din România! Un jurnalist important, argeșean la origini, a murit la 67 de ani. Sorin Burtea și-a legat o bună parte a carierei de Televiziunea Națională.

De altfel, acesta a devenit celebru chiar pentru emisiunile de la TVR. Născut în 1953, pe data de 28 aprilie, la Câmpulung Muscel, Burtea a fost absolvent al Facultăţii de Ziaristică a Universităţii din Bucureşti.

Publicitate

A început colaborarea cu Radio-Televiziunea, în perioada 1976-1980, ca student practicant, timp în care a realizat sute de reportaje şi emisiuni economico-sociale la radio.

În anul 1980, Sorin Burtea a fost angajat în Televiziunea Română. A reușit să coordoneze emisiuni importante, emisiuni care au scris istorie la TVR.

Burtea a fost un adevărat mentor pentru “Reflector”, “Economia încotro?”, “Studioul economic”, “Ziua de mâine”, emisiuni care au avut audiențe foarte mari.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend