Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Înfrângere de proporții pentru Orban. Oamenii lui prezenți la ședința BPN au votat pentru Cîțu (SURSE)

Publicat

in

Paradoxal… în loc să îi fie slăbită poziția în cadrul partidului pentru că ar fi provocat șubrezirea sau chiar ruperea Coaliției de guvernare, premierul Florin Cîțu primește vând din pupa din partea ”oamenilor lui Orban” și a altor câțiva care nu se pronunțaseră încă în procesul electoral intern.

Astfel șa ședința Biroului Permanent Național al PNL au fost prezenți ai au votat cot la cot cu oamenii lui Cîțu următorii:

Dan Motreanu –  președinte PNL  Giurgiu

Ilie Bolojan – președinte PNL Bihor

Sebastian Burduja – Președinte Sector 1

Cristian Buican –  Președinte PNL  Valcea

Marcel Vela –  Președinte PNL Caraș Severin

Ioan Balan – vicepreședinte PNL

Gigel Știrbu – prim vicepreședinte PNL Olt

Ilie Ștefan PNL- președinte PNL  Tulcea

De menționat că votul a fost unul unanim pentru susținerea premierului și a guvenării.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Aflată în detenție în Bulgaria, Elena Udrea și-A SUNAT avocatul! Ce i-a TRANSMIS

Publicat

in

De

În acest moment, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se află în arest în Bulgaria, acolo unde a ajuns după condamnarea primită în dosarul „Gala Bute”, de 6 ani de închisoare cu executare.

Din spatele gratiilor, Elena Udrea și-a sunat avocatul, dat fiind că luni, 23 mai, urmează să… Citește AICI ce i-a TRANSMIS Elena Udrea avocatului său…

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Olympique Lyon a câștigat Liga Campionilor la fotbal feminin – Victorie surprinzătoare cu FC Barcelona

Publicat

in

De

​Olympique Lyon a câştigat pentru a opta oară Liga Campionilor la fotbal feminin, după ce s-a impus sâmbătă seara în finala de la Torino, scor 3-1, împotriva formaţiei FC Barcelona.

Olympique Lyon a castigat Liga Campionilor la fotbal femininFoto: Twitter – UEFA Womens Champions League

Chiar dacă era cotată cu a doua șansă la casele de pariuri, Lyon a condus cu 3-0 grație golurilor marcate de Henry (‘6), Hegerberg (’23) şi Macario (’33). Barcelona a redus din diferență prin Putellas (’41).

Olympique Lyon este echipa cu cele mai multe trofee în LC la fotbal feminin, fiind urmată de Frankfurt, cu patru trofee.

Precedentul triumf al echipei franceze data din 2020.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend