Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Inflația a coborât la 16,4% în decembrie

Publicat

in

D. Popa • HotNews.ro

Rata inflației anunțată vineri de Institutul Național de Statistică a coborât la 16,4% în decembrie, după ce în noiembrie urcase la 16,8%. În 2021, cele mai mari scumpiri le-au avut alimentele (aproape 16%) urmate de mărfurile nealimentare (aproape 15%) și apoi serviciile (7,75%).

Inflatia Foto: Piqsels.com

Cele mai mari scumpiri au fost la zahăr (intens utilizat în decembrie la pregătirea deliciilor de Sărbători), energie, unt și ulei. Rămâne de văzut dacă acest recul al prețurilor este unul temporar sau unul de durată.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Super rezultate obținute de elevii români la Olimpiada Internaţională de Fizică a Ţărilor din Asia

Publicat

in

Elevii români au obţinut rezultate remarcabile la Olimpiada Internaţională de Fizică a Ţărilor din Asia (APhO 2023), desfăşurată în perioada 21 – 28 mai, la Ulan Bator (Mongolia).

Citeste mai mult

NATIONAL

Cinci poliţişti de frontieră din Grecia au fost arestaţi pentru presupusă participare la o reţea de trafic de migranţi

Publicat

in

Poliţia greacă a arestat luni cinci membri ai echipelor sale de pază a frontierelor, pentru presupusă participare la o mare reţea de trafic de migranţi, transmite DPA.

Ei sunt suspectaţi că, în cooperare cu alţi membri ai bandei care trăiesc în Turcia, nu au oprit, în cel puţin 12 cazuri, trecerea migranţilor peste fluviul Evros, potrivit Agerpres.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend