Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Independentul Iulian Uţă: ” Diaconu si compania, gauri uriaşe la bugetul oraşului Curtea de Argeş”

Publicat

in

Candidatul independent la primaria orasului Curtea de Arges, Iulian Uţă, sustine cu documente ca  primarul si viceprimarul urbei, cei doi traseisti politici care vor sa stea inca patru ani cu ciolanul in gura mizand pe  faptul ca vor pacali iar argesenii cu minciunile lor electorale, au dat gauri uriase bugetului public in ultimii ani. ” Banii cheltuiti de ei sunt de fapt banii nostri, ai tuturor celor care platim taxe si impozite regale ca sa locuim intr-un oras izînit, aflat in cea mei neagra perioada din istoria sa. Zeci de contracte ci incredintare directa date prietenilor si colegilor de partid, bani tocati aiurea in parcuri inutile iar exemplele ar putea continua. Pentru ce ? Ca ei sa isi umple buzunarele iar noi sa ne umplem de draci cand vedem halul acestor pretinse mari realizari. Au dat 700 milioane lei vechi unei firme de partid fantoma pentru o stema inexisteanta, dar care e cercetata de DNA. Au dat sute de milioane ca sa cumpere tablete pentru alesii partidelor, cei care dorm in Consiliul Local. Numai aceste doua gauri inseamna 1 miliard de lei. I-au dat cu cu zambetul pe buze, in timp ce copiii nostri olimpici nu au primit nici macar un leu recompensa. 1 miliard pe ceva ce nu exista. Cate se puteau face cu acest miliard pentru oras, dar cu celelalte cheltuite pe contractele cu incredintare directa ? Sa mai amintim si de uriasa suma pe care primaria trebuie sa o returneze dupa ce nu a fost capabila sa duca la bun sfarsit niste proiecte cu finantare europeana, dar au putut sa duca la bun sfarsit  cheltuirea de bani  din acelasi buget cu firmele de partid pentru proiecte si studii de fezabilitate, devenite inutile”, a declarat Iulian Uta.

Iulian Baner Cu punctul pe I

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Deputatul de Argeș Aurel Bălășoiu, dat afara din PSD în urma unor imagini compromițătoare. Acuzații grave, abuz de minori

Publicat

in

De

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine,” anunță Partidul Social Democrat. 

Potrivit primelor date, se pare că ar exista acuzații conform cărora deputatul ar fi întreținut relații sexuale cu persoane minore. 

Acesta a fost înregistrat în situații compromițătoare cu un minor. Decizia a fost luată pe un grup intern de Whats App al PSD. Marcel Ciolacu a cerut de urgență excluderea lui Aurel Bălășoiu, deputat PSD de Argeș.

Imaginile i-au fost trimise lui Marcel Ciolacu. Din câte se pare filmarea ar fi fost făcută într-o cameră de hotel. 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Liceenii din județul Argeș au primit vizita jandarmilor argeșeni

Publicat

in

De

Aproximativ 500 de elevi de liceu, din cinci instituții de învățământ din municipiul Pitești, au primit în ultima săptămână vizita jandarmilor argeșeni.

Odată cu începerea anului școlar, Jandarmeria Argeș a demarat activitățile educative și de prevenire în liceele din județul Argeș, cu scopul de a crește gradul de siguranță al elevilor și cadrelor didactice și de a preveni faptele antisociale în zona instituțiilor școlare.

Astfel, în perioada 23-28 septembrie, jandarmii argeșeni au avut mai multe întâlniri cu elevii și profesorii din cadrul Liceului Teoretic „Ion Barbu”, Liceului Tehnologic Dimitrie Dima, Liceului Tehnologic Dacia, Liceului Tehnologic Astra și Liceului cu Program Sportiv „Viitorul”.

Colegii noștri, specializați în activități de acest gen, le-au vorbit elevilor despre aspecte referitoare la normele de conviețuire socială, ce trebuie făcut pentru a nu deveni victime ale faptelor antisociale, dar și despre consecințele pe care le pot avea aceste fapte asupra lor.

De asemenea, jandarmii le-au prezentat liceenilor aspecte referitoare la bullying și la pericolele care se pot ascunde în spatele rețelelor de socializare, atât de populare în rândul tinerilor.

O altă temă de interes a fost prezentarea Legii nr. 349 din 6 iunie 2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Jandarmii argeșeni sunt preocupați în permanență de siguranța școlară, astfel că activitățile vor continua și în perioada următoare, precum și pe parcursul întregului an școlar, în instituții de învățământ de pe raza județului Argeș.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend