Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Independentul Iulian Uta a votat pentru un oras al cetatenilor si nu al partidelor

Avatar

Publicat

in

Iulan Uta, singurul candidat independent la functia de primar al municipiului Curtea de Arges a votat, in urma cu scurt timp la sectia 135 Noaptes. La iesirea de la urne, acesta a declarat:”Am votat pentru un altfel de oras, un oras al cetatenilor. Am votat impotriva coruptiei din primarie si a risipei banului public. Am votat cu gandul la copiii  mei si la toti copiii din municipiu care merita un oras de care sa fie mandri”.

Pana la ora 10.30, la sectia de votare Noaptes se prezentasera la vot 10%  dintre alegatorii inscrisi pe liste.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend