Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Incredibila pățanie a unui pensionar austriac cu trei românce. S-au dus într-un apartament și totul a luat o întorsură neașteptată

Avatar

Publicat

in

Un pensionar austriac era convins, după ce a cunoscut trei românce, de 24, 25 și 48 de ani, că va trăi aventura vieții sale, dar totul s-a schimbat radical. Cele trei femei i-au câștigat relativ ușor încrederea austriacului și l-au atras într-o capcană.P ensionarul nu a realizat deloc de ce se ascunde de fapt în spatele invitației celor trei femei de a se distra împreună într-un apartament, aşa că s-a grăbit să accepte invitaţia. Numai că petrecerea nu a mai avut loc, fiind întreruptă de un alt bărbat, care alături de cele trei femei, l-a sechestrat pe pensionar. Timp de aproape două luni, de la începutul lunii august, românii l-au ţinut prizonier pe austriac, și în tot acest timp au retras în mod repetat bani din contul său bancar. În total, pensionarului i s-au sustras zeci de mii de euro din cont. Până la urmă șansa bărbatului a fost că mai mulţi vecini, care îl văzuseră pe timpul verii de mai multe ori în compania româncelor, au intrat la bănuială după ce acesta a dispărut subit şi nu a mai fost găsit în apartamentul său.

Vecinii au anunţat poliţia, iar investigaţia i-a dus pe oamenii legii la apartamentul româncelor, unde l-au găsit pe austriac. Acesta le-a spus oamenilor legii că a fost sechestrat, dar că în tot acest timp a fost tratat foarte bine.

O parte din banii sustraşi de pe cardul acestuia au fost găsiţi, în numerar, în casă. Nu s-a descoperit încă unde sunt restul banilor, dar, între timp, cei patru cetățeni români au fost arestaţi preventiv, iar acum sunt închişi la penitenciarul Graz-Jakomini, conform 3dots.ro.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Restricții de 1 decembrie! Măsurile pe care trebuie să le respecte cei care vor merge la munte

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

Avatar

Publicat

in

De

Medicul infecționist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș din Capitală, a declarat că ”Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown, sau într-un tip de lockdown”.

Centrul European pentru prevenirea şi controlul bolilor arată că în ţara noastră, dacă nu se schimbă nimic în măsurile de carantinare, atunci creşterea numărului de pacienţi care se află la Terapie Intensivă va continua să crească, la fel şi numărul de îmbolnăviri.

Practic, potrivit experţilor europeni, măsurile care sunt luate în momentul de faţă în ţara noastră, nu sunt suficiente, şi dacă se vor lua măsuri sumplimentare la fel ca în alte ţări europene, atunci în luna ianuarie, vom putea ajunge la sub 3.000 de îmbolnăviri în fiecare zi şi la o scădere sub 900 a pacienţilor internaţia la Terapie Intensivă.

Medicul Adrian Marinescu vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre ineficienţa restricţiilor actuale

”Aceleaşi concluzii le au şi specialiştii. Lucrurile stau în felul următor. Când ai o transmitere accelerată la nivelul populaţiei şi ai foarte multe cazuri în fiecare zi, mai ales în zonele aglomerate cum este Capitala, este evident că măsurile respective mai uşoare nu vor opri practic bulgărele care se rostogoleşte, pentru că e clar. Cei care sunt pozitivi vin în contact mai departe.

Chiar dacă e o anumită limitare, nu ajungem la o scădere. Despre asta este vorba în final!

Mai e o problemă. Măsurile le luăm la nivelul unor localităţi, cum sunt cele din jurul Capitalei. E greu de crezut că se poate face o delimitare clară între acele zone, să le numim verzi şi roşii. E greu de crezut, pentru că oricum oamenii interacţionează din Bucureşti în zonele care sunt în carantină şi invers, şi atunci e greu să ţii aceste măsuri. E clar că aşa se întâmplă.

Sunt măsuri uşoare, lucrul ăsta e clar. S-a dorit să fie un echilibru plecând de la aceste măsuri. Din păcate, nu e chiar efectul scontat!

Poate că este un efect, dar nu cât ne-am dori, pentru că deja avem foarte cazuri în fiecare zi şi nu putem aveam o reducere importantă aşa.

Vor fi din ce în ce mai multe zone în lockdown

Nu vorbim de o carantină la nivel naţional, dar în momentul în care apar probleme în zonele roşii, vor fi măsuri locale, şi s-ar putea să vedem că acele regiuni roşii încep să se unească. De fapt, şi în final s-ar putea să ajungem ca şi oraşele să fie carantinate, atunci când e nevoie (…) Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown, sau într-un tip de lockdown.

Depinde dacă măsurile vin la pachet cu o testare extinsă sau nu. Depinde dacă măsurile vin la pachet cu o creştere a posibiltăţilor pentru spitale de avea mai multe locuri, şi aşa mai departe. Dacă vorbim doar de măsuri şi nu se schimbă nimic cu testarea şi mergem pe aceleaşi date ca până acum, e clar că aceste măsuri nu vor fi suficiente pentru a avea reducerea pe care ne-o dorim.

Pas cu pas vor fi măsuri luate local. De la localităţi mai mici ajunge la oraşe mai mari, şi aşa mai departe. Cam asta o să se întâmple, şi la un moment dat acele zone se vor uni”, a spus Adrian Marinescu, conform antena3.ro.

Citește și:

Mega-veste! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru mii de angajați

SURSE A fost scandal la întocmirea listelor USR-PLUS! Liderul PLUS care a lucrat în Poliție, dar ar fi omis să le spună colegilor de alianță de acest job

Veste bună pentru angajații cu datorii la creditori. De ce beneficii ar putea avea parte

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend