Conecteaza-te cu noi

Mioveni

INCREDIBIL! Şoferul vinovat de carnagiul de la Mioveni vrea să înfieze copiii celor pe care i-a omorât

Publicat

in

Părinţii ucigaşului vitezoman din Mioveni vor să-i înfieze pe cei doi copii care au rămas orfani în urma carnagiului de pe şosea. Rudele şoferului vinovat de nenorocire povestesc că acesta este chinuit de remuşcări şi se gândeşte doar la fetiţa rănită şi la fratele ei, 
Bărbatul se gândeşte doar la cei doi copii care au rămas orfani de ambii părinţi.

Rudele şoferului susţin că ar fi dispuse să îi înfieze pe cei doi micuţi. De cealaltă parte, rudele victimelor sunt revoltate şi suţin că băiatul de 11 ani şi fetiţa de 13 ani vor rămâne în grija lor.

Bărbatul vinovat de această tragedie a fost arestat astăzi, pentru 24 de ore şi, cel mai probabil pe numele său se va emite mandate de arestare pentru 30 de zile.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Recenzorii din Argeș vor fi plătiți! A fost adoptată Hotărârea de Guvern referitoare la alocarea sumelor necesare

Publicat

in

De

În județul Argeș au ajuns 5527 mii lei. Cei mai mulți recenzori au fost în Pitești. Primăria Municipiului Pitești va primi, pentru plata lor, 954 mii lei. Este cea mai mare sumă din județ. Și recenzorii din Curtea de Argeș vor fi plătiți iar pentru asta vor fi virați 224 mii lei. Și la Mioveni s-a lucrat. Aici vor fi virați 240 mii lei, iar la Câmpulung vor ajunge 229 mii lei, tot pentru plata celor care s-au ocupat de recensământ.

Banii alocați sunt suficienți pentru plățile necesare în toate cele 102 localități. Rog toate instituțiile implicate să facă toate demersurile necesare pentru ca acești bani să ajungă la oameni cât mai repede.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ARGEȘ | Arestați pentru șantaj și violență în familie – A amenințat o femeie cu poze deocheate

Publicat

in

De

După administrarea probatoriului, polițiștii argeșeni, sub supravegherea procurorilor, au reținut doi bărbați, în tot atâtea cauze penale, în care s-au efectuat cercetări pentru șantaj, respectiv pentru violență în familie și nerespectarea ordinului de protecție.

Reținut pentru șantaj: în ziua de 06 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați de către o femeie din Pitești, cu privire la faptul că un bărbat cu care anterior a avut o relație a amenințat-o cu darea în vileag a unor fapte compromițătoare cu scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, conform art. 207 din Codul Penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în perioada 04-06 septembrie a.c., un bărbat de 49 de ani, din Negrași, ar fi amenințat persoana vătămată cu moartea, cu incendierea locuinței, cu distribuirea de imagini în ipostaze compromițătoare, având ca scop remiterea sumei de 700 de lei și reluarea relației de concubinaj.
Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu, în baza unui mandat de aducere, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, unde, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reținut pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție: în ziua de 06 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și de nerespectare a ordinului de protecție, conform art. 199 rap. la art. 193 alin. 2 din Codul Penal și art. 47 alin. 1 din Legea 217/2003.
Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 29 august a.c., un bărbat de 73 de ani, din Bradu, ar fi lovit-o pe soția sa, iar leziunile suferite au fost estimate din punct de vedere medico-legal la 5-6 zile de îngrijiri. De asemenea, din cercetări s-a stabilit și că bărbatul ar fi încălcat în mai multe rânduri obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis ca urmare a agresării soției, în datele de 01, 05 și 06 septembrie a.c., iar ca urmare a administrării probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
Urmează ca acesta să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend