Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

INCREDIBIL ! Liberalii nu vor transport de călători modern la Curtea de Argeş PREFERĂ RABLELE FOSTULUI COLEG DE PARTID

Publicat

in

Aşa cum anunţam zilele trecute, după ce în ultimii ani au apărut serioase probleme in privinţa transportului public de călători pe raza oraşului Curtea de Argeş, probleme semnalate în permanenţă de ziarul nostru,  un grup de cetăţeni şi ziarul nostru va demara o amplă campanie de strângere de semnături prin care cer eliminarea actualelor microbuze părăginite ce aparţin unor afacerişti din oraş.

Suprinzator, sau nu, chestionat ieri pe tema acestei campanii de strangere de semnaturi pentru modernizarea transportului public de calatori din urbea regala, Cristian Mitrofan, liderul PNL, a spus ca nu va sustine acest demers al cetatenilor, altele fiind priorităţile liberalilor, printre care pretul apei. V-ati prins, e o miscare electorala inteligenta, pentru ca mult mai multe voturi strangi laudandu-te ca te intereseaza apa din Curtea de Argeş, cea de care beneficiaza toata lumea, alta e cand vorbesti de un transport public modern si civilizat care are mult mai putini adepti dar arata al dracului de mult gradul de evolutie al unui oras.

Liberalii trebui crezuti ca interesele lor nu coincid cu cele ale cetatenilor, cel putin in materie de transport cu rablele ruginite de acum 20 ani. In primul rand ca MOTOCAR SA, apartine unui liberal, iar apoi nu trebuie uitat ca fostul primar liberal, Gheorghe Nicuţ, este cel care a împămîntenit acest tip de transport cu rable ruginite, neincapatoare si periculoase.  Si mai curios este ca, in timp ce liberalii tac malc si spun ca nu ii intereseaza,  unii consilieri PSD s-au aratat extrem de interesați de initiativa cetateneasca sustinand ca este imperios necesara modernizarea radicala a sistemului de transport public.

Nu trebuie uitat nici faptul ca liberalii nu s-au implicat deloc, ba chiar s-au ferit sa semneze o petitie, pentru mentinerea in viaţă a traseului CFR  Curtea de Argeş – Piteşti.

Reamintim ca strângerea de semnături, care va demara la inceputul saptamanii viitoare,  vizează doua aspecte principale, în fapt solicitări ferme către Consiliul Local. Mai exact, se va solicita ca în caietul de sarcini la viitoarea licitatie pentru tribirea serviciului public de transport sa se introduca obligativitatea ca numai firmele de transport care detin autobuze cu podea joasa sa se poată înscrie la licitaţie, ceea ce ar însemna ca transportul de călători din oras sa se efectueze cu autobuze moderne precum cel din imaginea alaturata. O  altă solicitare a cetatenilor catre primărie si Consiliul Local, vizeaza modernizarea statiilor de asteptare din oras, afisarea orelor de plecare si sosire in fiecare statie precum si respectarea orarului afisat si afisarea tot in statii a traseelor de transport public.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – BĂTAIE DE JOC: Romanii amendați și mințiți , Ludovic Orban și miniștrii încalcă regulile cu whiskey și tutun

Publicat

in

De

În timp ce premierul Ludovic Orban și miniștrii săi le cer românilor să respecte legile în plină epidemie de coronavirus, ei sunt primii care le încalcă.

Miniștrii nu respectă nici distanțarea socială, nu poartă nici mască, deși sunt în spațiu închis, și mai și fumează, încălcând legile. În timp ce Orban are în mână o țigară și un pahar de bere în fața sa, ministrul Economiei ține în mână un pahar de bătură spirtoasă, probabil whisky. Ministrul de Externe are în mână un trabuc, iar pe masa din stânga sa se află un alt pahar în care se remarcă tot o băutură spirtoasă.

Lucian Bode are un pahar de șampanie în fața sa, iar pe masă sunt mai multe sticle de bere, apă și băuturi spirtoase, alături de câteva farfurii cu mâncare. Pe unul dintre dulapuri, chiar lângă ușă, se află o altă sticlă de băuturi spirtoase. Cu toții se uită spre o altă persoană din încăpere, nefiind exclus ca în partea care nu apare în fotografie să fie mai multe persoane, nu doar una.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Oficial liberal: ‘Prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei, susținerea masivă a lui Nicușor Dan’

Publicat

in

De

 Deputatul Ovidiu Raețchi a afirmat că prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei trebuie să fie susținerea masivă a candidatului său desemnat pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

”Prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei și revenirea la normalitate ar trebui să fie susținerea masivă a candidatului său desemnat pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan. Asa cum am mai spus, lupta Dan-Firea are o relevantă majoră pentru România în ansamblu, fiind una între formele fără fond adorate de Gabriela „Publicitate” Firea și o Românie a lucrurilor făcute temeinic, riguros, matematic – cea a unui cercetător de elită care a învins statul în sute de procese lansate în numele cetățenilor”, a scris pe Facebook Ovidiu Raețchi.

El ma afirmă că nimeni „nu trebuie să își facă iluzia” că Nicușor va fi un candidat discret.

”Dimpotrivă: Nicușor Dan va fi vedeta politică a sfârșitului de an, pentru că va reuși să învingă colosul neputincios numit PSD București. Iar PNL va fi integral alături de el”, a conchis deputatul liberal.

Citește și:

Mega-veste! Mii de angajați vor primi un stimulent din partea statului

EXCLUSIV Gigantul LIDL îi dă șah Guvernului Orban! ‘Alimente de bază’. Reacția lui Nelu Tătaru, în contradictoriu cu cea a Poliției Române

Lovitură grea pentru Nelu Tătaru! Sub tutela ministrului Sănătății se fac numiri de persoane cu grave probleme de integritate și acuzate de șantaj

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend