Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Incredibil. Inca o BOMBA explodeaza in Vaslui

Publicat

in

Vaslui pare sa fie judetul tuturor posibilitatilor, dar nu in sensul bun al cuvantului. Inca o intamplare incredibila a revoltat localnicii localitatii Tacuta. Acestia ii reproseaza edilului ca este mult mai preocupat de relatiile amoroase, decat de bunul mers al lucrurilor in localitate.

Localnicii il acuza ca intretine relatii sexuale cu o tanara de 30 de ani chiar pe canapeaua din biroul sau. Astfel putin i-a pasat primarului de modul in care va fi demolata o scoala din localitate, informeaza Romania TV.

In loc sa angajeze personal calificat, primarul a dat mai multe utilaje pe mana unor oameni care beneficiaza de ajutor social si le-a incredintat sarcina de a demola scoala veche din localitate. Fara supraveghere si fara experienta, oamenii au daramat vechea scoala dar si un perete a noii scoli, proaspat construite, care a costat 100.000 de euro.

Acum zeci de copii nu se mai pot întoarce în clasele lor la începutul anului şcolar. Ei vor fi nevoiţi să meargă la alte şcoli.

content-image

 

Source Article from http://www.stiripesurse.ro/incredibil-inca-o-bomba-explodeaza-in-vaslui_964717.html

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Ludovic Orban INSISTĂ cu prelungirea stării de alertă: Dacă numărul de cazuri NU SCADE, după 15 iulie, se prelungește

Publicat

in

De

Premierul României, Ludovic Orban, anunță că starea de alertă va fi prelungită dacă numărul de îmbolnăviri zilnice nu scade. Autoritățile însă raportează ca și cazuri noi focarele din spitale și aziluri, care sunt izolate, și nu vizează răspândirea comunitară.

Citește și: SONDAJ CURS – Viitorul Parlament va fi controlat la limită de o mare alianţă de dreapta

„Vedem până în 15. Fac din nou apel la oameni să nu respecte îndemnurile de a nu respecta regulile. Am speranța că va scădea numărul până în 15. Dacă aș judeca după numărul de cazuri de astăzi și aș decide pe mâine, aș prelungi starea de alertă”, a declarat Orban.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ludovic Orban TUNĂ la adresa CLUBURILOR: Aici au crescut infectările cu coronavirus

Publicat

in

De

Tinerii care merg la mare și în cluburi și alegsă se distreze în loc să stea speriați în case îl deranjează pe premierul Ludovic Orban.

Citește și: SONDAJ CURS – Viitorul Parlament va fi controlat la limită de o mare alianţă de dreapta

„Virusul există, el se răspândește, avem câte 350 de cazuri – 400 în ultimele zile. El se răspândește. Trebuie să luăm măsuri. Din momentul trecerii din stare de urgență în stare de alertă am pus în aplicare un plan de relaxare pe care l-au aplicat în toate societățile. Nu e normal să menții restricții și măsuri care afectează economia și locurilor de muncă.

În urma măsurilor de relaxare, a rezultat o creștere a numărului de cazuri, care este rezultatul creșterii numărului de cazuri. Oamenii au fost îndemnați de lideri politici să nu mai respecte regulile. Ei sunt responsabili și au provocat consecințe. Ce se petrece noaptea în terase care au activitate de tip club, la mare, în București”, a decarat Orban.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend