Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

INCREDIBIL! Festivalul Carpaţi, confiscat de gaşca PSD ! Au cheltuit 20 mii euro ca să se premieze între ei ! PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU !

Publicat

in

– Nimeni nu a amintit de fondatorii festivalului, Mihai Tiţa şi Constantin Anduţă
– Bani cheltuiţi degeaba, promovare proasta: in 4 zile de festival doar cateva sute de spectatori

Pare incredibil tupeul găştii PSD care nu are limite şi loveşte până şi în cultura tradiţională şi intineaza imaginea unor oameni de cultură adevăraţi. Festivalul Carpati 2019, concluzie clară: RUSINE UNORA, MULTORA ! Au fost doua nume de referinţă deloc amintite si mai mult promovati poiticieni, primari sau Consiliu Judetean !

20.000 euro pentru concerte fără spectatori si premieri intre politicienii PSD

Conform cifrelor si realităţii de pe teren, Festivalul carpati, editia 2019, a consemnat un eşec răsunător pe banii noştri: circa 20.000 euro cheltuiţi, doar 6 ansambluri din straonătate prezente şi un haos total in organizare ce a facut ca doar cateva szre de argeseni sa participe in total, in cele 4 seri de festival, la spectacolele itinerante. Dar pentru ce atatia bani cheltuiti? Doar pentru a umple buzunarele unora si de a da prilejul liderilor PSD de a se premia intre ei. La Topoloveni si Campulung cateva zeci de spectatori si premii date de Manu primarilor PSD. La Pitesti sutuatue similara dar si chefuri sdin aceiasi bani la care au participat nu, nu argesenii, ci tot liderii politici. Cât despre Curtea de Argeş, locul de naştere al cunsocutului eveniment, acum 44 ani, s-a consfintit faptul ca Festivalul Carpati a fost dus in derizoriu si confiscat de trupa PSD.

PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU ! În 4 zile nimeni nu a pomenit de fondatorii festivalului pe seama căruia îşi fac pesedistii damblalele si premierele intre ei

Desi unele televiyiuni pupincuriste din Arge; au primit bani pentru a transmite festivalul, acestea nu au filmat decat premierile intre pesedisti dar spectacolele nu. Sursele noastre spun ca Manu ar fi ordonat sa nu transmita spectacolelel pentru a nu se face de ras pentru ca sunt mai multi artisti decat spectatori. Super TV si PROFIT au tinut sa transmită spectacolul din Curtea de Arges tocmai in ideea de a evidentia faptul ca acest festival apartine Curtii de Arges dar si sperand ca măcar, pe scena, cineva va aminti acest lucru si va aminti de cei care au fondat aceasta manifestare, oamenii de cultura Mihai Tiţa si regretatul maestru coregraf Constatin Anduţă. Amintim ca, la Curtea de Arges, spectacolul fusese anuntat si promvat a se desfasura la stadionul Municipal. Acest lucru nu s-a respectat ca nici ora de incepere. In aceste conditii spectatorii minţiţi pe mii de euro au fost extrem de putini. Mai mult, cei doi prezentatori, roşcata şi paşolul, au inceput prin a prezenta meritele Consiliului Judetean si a unor politicieni fara a aminti absolut deloc, cum ar fi fost normal si de bun simt, măcar numele celor doi fondatori ai festivalului. Aşa că domnule Manu, în condiţiile in care profesorul Mihai Tiţa este bolnav, aflat la pat, iar maestrul Constantin Anduţă a plecat dintre noi, in loc să vă premiaţi primarii PSD mai bine aminteati de meritele celor doi oameni de cultura care au construi acest festival de pe urma caruia indivizi ca mata culeg roadele… politice. Deci… PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU !

Sute de argeşei au dezaprobat confiscare festivalului de către gaşca PSD

Din mesajele voastre din timpul transmisiei live de la Curtea de Argeş, de vineri seara, a Festivalului Carpati am inteles ca… ati inteles ca Super TV si PROFIT nu sunt, precum majoritatea presei din Arges, marioneta cuiva. Ne bucuram ca ati aprobat ceea ce am spus la inceputul transmisiei dar, mai ales, va multumim pentru ca ati sesizat ca nu am filmat si laudat politicieni, sefi de institutii sau primari, ca nu v-am oferit imagini cu acestia la tribuna oficiala, ci am facut ceea ce ar fi trebuit sa faca organizatorii in fiecare seara de festival: macar sa aminteasca doua nume, parintii acestui festival valoros: Mihai Tita si regretatatul Constantin Anduta. Fara ei, cei care in 1975 au pus bazele acestui festival, Consiliul Judetean Arges nu ar fi tocat 20.000 euro in acest an doar pentru a promova politicieni sau pentru a da de pomana unot televiziuni pupincuriste al caror rol a fost doar de a filma cateva minute oficialitatile. RUSINE UNORA, MULTORA ! Am sperat vineri, imediat dupa transmisia in direct la TV, ca, macar sambata seara, la Pitesti, prezentatorii festivalului sa inceapa spectacolul amintind nu de PSD, nu de Dan Manu, primari PSD, coana Araxi Negosanu sau mai care stim noi sefi de institutii ci sa inceapa amintind clar numele parintilor acestui festival de pe urma caruia „culturnicii” amintiti mai sus castiga capital politic total nemeritat. Va reamintim domnule Manu, stimati pesedisti de Arges: la 20.000 euro cat ati tocat aiurea pentru acest festival de renume, merita amintite in fiecare seara de Festival aceste doua nume, parintii festivalului Carpati: prof. MIHAI TIȚA și maestrul coregraf CONSTANTIN ANDUȚĂ. Iar pentru ca nu ati făcut asta oribiti doar de inetersele voastre politice repetam: PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU şi RUSINE UNORA, MULTORA !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela a dat o giga-lovitură! Mii de polițiști vor beneficia de echipamente similiare cu cele ale Poliției Marii Britanii

Publicat

in

De

Organizația noastră a demarat acest proiect în exclusivitate încă din anul 2017, când am oferit spre folosință Poliției Capitalei, 20 de dispozitive, care au fost folosite de către colegii din  cadrul Brigăzii Rutiere. În momentul de față am extins acest proiect și în cadrul altor 10 Inspectorate Județene de Poliție, cât și la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara și Poliția de Frontieră din cadrul Aeroportului Otopeni,  în total fiind peste 200 de dispozitive.

Bodycam-ul poate fi folosit în mai multe situații, precum la :

  • legitimarea persoanelor;
  • conducerea la sediul poliției;
  • oprirea vehiculelor;
  • utilizarea forțelor și mijloacelor din dotare;
  • efectuarea controlului corporal și al bagajelor;
  • constatarea contravențiilor și a infracțiunilor;
  • prevenirea unui pericol iminent la adresa vieții și integrității fizice a unei persoane;
  • punerea în executare a mandatelor emise de organele judiciare;

Dotarea polițiștilor cu bodycamuri în anul 2017 de către organizația noastră a venit ca o reacție la faptul că de multe ori polițiștii au fost  intimidați sau descurajați  să-și facă datoria  de plângerile unor cetățeni influenți sau a celor care utilizau diferite tertipuri și depuneau plângeri penale împotriva polițistului în mod nejustificat. Dar și pentru acei cetățeni care susțineau că au întâmpinat un comportament neadecvat  din partea polițistului sau chiar au suferit vătămări când au fost duși la sediul poliției sau alte situații în care era foarte greu  să probezi afirmațiile  unei părți sau a celeilalte.

Sperăm că în acest mod nu va mai exista niciun dubiu din partea opiniei publice  cu privire la  sancțiunile aplicate unor deputați, atunci când acestora li se va face poftă de o shaorma cu de toate  sau  când vor încerca să lovească polițiștii după ce au ieșit din cluburile de noapte.”,  a anunțat Sindicatul Europol.

Mașinile vechi vor fi schimbate, după ancheta Bugetul.ro

Bugetul.ro a dezvăluit zilele trecute că Poliția Brașov circulă cu mașini fără ITP. În urma acestei investigații, Marcel Vela a decis ca maținile vechi să fie înlocuite gradual.

Luni, Bugetul.ro a dezvăluit, în exclusivitate, că la IPJ Brașov se folosesc mașini fără ITP valabil. Astăzi, după ancheta publicată de Bugetul.ro, a fost o ședință importantă la Ministerul de Interne, iar ministrul Marcel Vela a dat dispoziție ca toate autoturismele vechi ale Poliției Române să fie scoase, gradual, din uz, ne-au informat sursele noastre.

Cum până în septembrie Poliția Română va primi 6.744 de autoturisme, ca urmare a unui acord cu Group Renault România, dispoziția dată de șeful Internelor vine ca o mănușă la momentul actual.

Vezi și EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

Dacă am putea, le-am schimba pe toate chiar mâine. Până în septembrie, vom primi 6.744 de mașini. Parcul auto va fi înnoit gradual. Vom scoate din folosință autoturismele vechi”, au precizat sursele Bugetul.ro.

Să zicem că sunt autoturisme de 5,6,7 ani vechime, dacă putem, le înlocuim pe toate. Dacă nu, vom începe cu cele mai vechi de 7 ani, vom continua cu cele mai vechi de 6 ani și tot așa”, au mai declarat acestea.

Un prim lot de mașini a ajuns deja la Ministerul de Interne

Un prim lot din cele peste 6.700 de mașini a fost furnizat de Group Renault Românie Mininsterului de Interne, conform surselor Bugetul.ro.

Autospecialele au plecat azi de la București în teritoriu.

La IPJ Brașov, Bugetul.ro a descoperit mașini fără ITP

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că șapte mașini din cadrul IPJ Brașov nu ar deține ITP valabil. Poliția Brașov a infirmat, pentru Bugetul.ro, informația, precizând că în parcul auto al instituției nu există mașini fără ITP la zi. Pe de altă parte, contactat de Bugetul.ro, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, a confirmat spusele surselor noastre.

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, șapte mașini care aparțin Poliției Brașov nu ar avea ITP valabil.

Comisarul-șef Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov, a precizat, pentru Bugetul.ro, că Registrul Auto Român i-a comunicat că mai multe autoturisme ale IPJ Brașov nu dețin ITP valabil.

Ca urmare a informării și a solicitării instituției noastre către Registrul Auto Român, de a ne comunica dacă mașinile IPJ Brașov care prezentau coroziuni importante ale caroseriei dețin ITP valabil, ni s-a comunicat că șapte dintre ele nu dețin ITP valabil, fapt care este extrem de grav și dacă corelăm cu comunicatul IPJ Brașov, în care ni se spunea că aceste coroziuni la autoturisme pun în pericol participanții la trafic și persoanele din autoturism, situația devine și mai gravă.

Tot referindu-ne la comunicatul IPJ Brașov, sperăm că nu a fost un simplu populism faptul că ne anunța că, pentru Poliția Brașov, nu contează cine este deținătorul autoturismului și că legea este pentru toată lumea, sperăm ca măsurile să fie aplicate și în cazul lor.

Cu toate că nu am primit, până la momentul acesta, răspuns la adresele noastre înaintate în atenția comandantului Poliției Brașov, referitoare la această situație”, a confirmat, pentru Bugetul.ro, Sorin Susanu. Citește continuarea AICI!

În iunie, Ministerul de Interne a anunțat că s-a înțeles cu Renault România pentru achiziția a 6.744 de autospeciale

Vineri, 5 iunie a.c., ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a semnat cu Directorul general al Group Renault România, Christophe Dridi, acordul pentru achiziția a 6.744 de autospeciale pentru dotarea structurilor operative ale MAI.

„Ne dorim ca Ministerul Afacerilor Interne să poată avea capacitatea de a apăra siguranța cetățenilor. Este foarte important să știm că în orice misiune, polițiștii sunt în siguranță și că avem posibilitatea să creștem mobilitatea efectivelor noastre pentru a lupta împotriva infractorilor. Mulțumesc colegilor din Guvern și premierului Ludovic Orban pentru deschiderea de care au dat dovadă prin alocarea a 343 milioane de lei din rezerva bugetară pentru achiziția acestor mașini”, a declarat Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, cu prilejul acestei ceremonii.

Autospecialele sunt achiziționate din bani alocați de la bugetul MAI și din rezerva bugetară. Valoarea totală este de 483.020.139 de lei.

La rândul său, Directorul general Christophe Dridi a declarat că este o mândrie pentru Group Renault România ca mașini model Duster și Logan să fie în dotarea Poliției Române și să contribuie la siguranța cetățenilor.
Autovehicule achiziționate sunt: 3.360 modele Logan, 3.382 model Duster și 2 Dokker .

Autospecialele vor avea dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor.

Achiziția autospecialelor va contribui la îmbunătățirea capacității de răspuns și de acțiune a structurilor MAI, dar și la creșterea gradului de protecție a personalului, fiind special compartimentate pentru a separa locurile din față de spațiul din spate.

Vezi și

Traian Băsescu face praf un detaliu din Legea carantinării: ‘E o prostie monumentală’

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! De ce a fost trădat și cine este pe urmele lui

Dosare cu nume grele de procurori din ‘elita lui Kovesi’, date uitării în sertarele birourilor de la SIIJ și CSM

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Victor Ponta și Traian Băsescu s-au certat, în direct, în emisiunea lui Ciutacu! Șeful Pro România a închis telefonul

Publicat

in

De

Scandal total între fostul președinte al României, Traian Băsescu, și fostul premier al țării, Victor Ponta, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Invitat la România TV, prin videoconferință, Traian Băsescu a făcut praf Guvernul Orban, pentru că a introdus în proiectul de lege privind carantinarea și izolarea articolul referitor la confiscarea bunurilor.

Între timp, a intervenit telefonic și Victor Ponta, cel care l-a acuzat de demagogie pe Traian Băsescu, dat fiind că PMP a votat proiectul de lege al Guvernului.

Ulterior, Victor Ponta a închis telefonul, după ce a spus că, la ore târzii, fostul șef de stat „e obosit”.

În replică, Traian Băsescu a spus apoi că Ponta a folosit „tonul prostului” și că, după intervenția fostului premier, discuția nu s-a mai purtat în mod civilizat.

Victor Ciutacu și-a cerut, ulterior, scuze față de fostul președinte al României, pentru atacul lui Victor Ponta.

Vezi și

Traian Băsescu face praf un detaliu din Legea carantinării: ‘E o prostie monumentală’

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! De ce a fost trădat și cine este pe urmele lui

Dosare cu nume grele de procurori din ‘elita lui Kovesi’, date uitării în sertarele birourilor de la SIIJ și CSM

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend