Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

INCREDIBIL! Festivalul Carpaţi, confiscat de gaşca PSD ! Au cheltuit 20 mii euro ca să se premieze între ei ! PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU !

Publicat

in

– Nimeni nu a amintit de fondatorii festivalului, Mihai Tiţa şi Constantin Anduţă
– Bani cheltuiţi degeaba, promovare proasta: in 4 zile de festival doar cateva sute de spectatori

Pare incredibil tupeul găştii PSD care nu are limite şi loveşte până şi în cultura tradiţională şi intineaza imaginea unor oameni de cultură adevăraţi. Festivalul Carpati 2019, concluzie clară: RUSINE UNORA, MULTORA ! Au fost doua nume de referinţă deloc amintite si mai mult promovati poiticieni, primari sau Consiliu Judetean !

20.000 euro pentru concerte fără spectatori si premieri intre politicienii PSD

Conform cifrelor si realităţii de pe teren, Festivalul carpati, editia 2019, a consemnat un eşec răsunător pe banii noştri: circa 20.000 euro cheltuiţi, doar 6 ansambluri din straonătate prezente şi un haos total in organizare ce a facut ca doar cateva szre de argeseni sa participe in total, in cele 4 seri de festival, la spectacolele itinerante. Dar pentru ce atatia bani cheltuiti? Doar pentru a umple buzunarele unora si de a da prilejul liderilor PSD de a se premia intre ei. La Topoloveni si Campulung cateva zeci de spectatori si premii date de Manu primarilor PSD. La Pitesti sutuatue similara dar si chefuri sdin aceiasi bani la care au participat nu, nu argesenii, ci tot liderii politici. Cât despre Curtea de Argeş, locul de naştere al cunsocutului eveniment, acum 44 ani, s-a consfintit faptul ca Festivalul Carpati a fost dus in derizoriu si confiscat de trupa PSD.

PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU ! În 4 zile nimeni nu a pomenit de fondatorii festivalului pe seama căruia îşi fac pesedistii damblalele si premierele intre ei

Desi unele televiyiuni pupincuriste din Arge; au primit bani pentru a transmite festivalul, acestea nu au filmat decat premierile intre pesedisti dar spectacolele nu. Sursele noastre spun ca Manu ar fi ordonat sa nu transmita spectacolelel pentru a nu se face de ras pentru ca sunt mai multi artisti decat spectatori. Super TV si PROFIT au tinut sa transmită spectacolul din Curtea de Arges tocmai in ideea de a evidentia faptul ca acest festival apartine Curtii de Arges dar si sperand ca măcar, pe scena, cineva va aminti acest lucru si va aminti de cei care au fondat aceasta manifestare, oamenii de cultura Mihai Tiţa si regretatul maestru coregraf Constatin Anduţă. Amintim ca, la Curtea de Arges, spectacolul fusese anuntat si promvat a se desfasura la stadionul Municipal. Acest lucru nu s-a respectat ca nici ora de incepere. In aceste conditii spectatorii minţiţi pe mii de euro au fost extrem de putini. Mai mult, cei doi prezentatori, roşcata şi paşolul, au inceput prin a prezenta meritele Consiliului Judetean si a unor politicieni fara a aminti absolut deloc, cum ar fi fost normal si de bun simt, măcar numele celor doi fondatori ai festivalului. Aşa că domnule Manu, în condiţiile in care profesorul Mihai Tiţa este bolnav, aflat la pat, iar maestrul Constantin Anduţă a plecat dintre noi, in loc să vă premiaţi primarii PSD mai bine aminteati de meritele celor doi oameni de cultura care au construi acest festival de pe urma caruia indivizi ca mata culeg roadele… politice. Deci… PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU !

Sute de argeşei au dezaprobat confiscare festivalului de către gaşca PSD

Din mesajele voastre din timpul transmisiei live de la Curtea de Argeş, de vineri seara, a Festivalului Carpati am inteles ca… ati inteles ca Super TV si PROFIT nu sunt, precum majoritatea presei din Arges, marioneta cuiva. Ne bucuram ca ati aprobat ceea ce am spus la inceputul transmisiei dar, mai ales, va multumim pentru ca ati sesizat ca nu am filmat si laudat politicieni, sefi de institutii sau primari, ca nu v-am oferit imagini cu acestia la tribuna oficiala, ci am facut ceea ce ar fi trebuit sa faca organizatorii in fiecare seara de festival: macar sa aminteasca doua nume, parintii acestui festival valoros: Mihai Tita si regretatatul Constantin Anduta. Fara ei, cei care in 1975 au pus bazele acestui festival, Consiliul Judetean Arges nu ar fi tocat 20.000 euro in acest an doar pentru a promova politicieni sau pentru a da de pomana unot televiziuni pupincuriste al caror rol a fost doar de a filma cateva minute oficialitatile. RUSINE UNORA, MULTORA ! Am sperat vineri, imediat dupa transmisia in direct la TV, ca, macar sambata seara, la Pitesti, prezentatorii festivalului sa inceapa spectacolul amintind nu de PSD, nu de Dan Manu, primari PSD, coana Araxi Negosanu sau mai care stim noi sefi de institutii ci sa inceapa amintind clar numele parintilor acestui festival de pe urma caruia „culturnicii” amintiti mai sus castiga capital politic total nemeritat. Va reamintim domnule Manu, stimati pesedisti de Arges: la 20.000 euro cat ati tocat aiurea pentru acest festival de renume, merita amintite in fiecare seara de Festival aceste doua nume, parintii festivalului Carpati: prof. MIHAI TIȚA și maestrul coregraf CONSTANTIN ANDUȚĂ. Iar pentru ca nu ati făcut asta oribiti doar de inetersele voastre politice repetam: PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU şi RUSINE UNORA, MULTORA !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban reacționează după protestul din Piața Victoriei: Purtarea măștii este principala armă împotriva coronavirusului. Chiar n-am înțeles de ce au protestat

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Traian Băsescu, despre protestul impotriva legii carantinării: . Avem toate instrumentele necesare pentru a trata această pandemie sau epidemie la nivel local

Publicat

in

De

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a  explicat totul despre legea carantinării, după ce mii de oameni au ieșit în stradă în aceasă seară. 

„România a falsificat situația pe care o avea, este evident  că nicidecum nu era pe sfârșit de pandemie sau nu atinsese vârful pandemiei când s-au relaxat măsurile. Rezultatele falsificării și al numărului mic de teste care s-au făcut, se văd acum”, a declarat Traian Băsescu, în direct la România TV.

Întrebat dacă avem nevoie de o lege a carantinării, Traian Băsescu a răspuns că nu crede și a venit cu explicații clare și cu dovezi despre tot ce înseamnă carantină și izolare, dar și ce presupune pandemie pentru România.

„Eu cred că nu este necesară nicio lege. Avem toate instrumentele necesare pentru a trata această pandemie sau epidemie la nivel local. Vreau să vă explic puțin despre ce e vorba. În primul rând, această pandemie este gestionată de cea mai reputată organizație dpdv. al sănătății, de OMS, care este structură a  organizației Națiunilor Unite”, a completat el

„OMS-ul are o Constituție, nu regulament, în care, chiar în prima pagină spune că părțile contractate sunt de acord cu prezenta Constituție sau nu. Dacă nu sunt de acord, nu au ce căuta în OMS. Deci orice stat care vrea să fie membru al OMS, trebuie să fie de acord cu această Constituție. Deci OMS nu este orice societate, este autoritate la nivel internațional. Această instituție a scris și a aprobat prin ratificarea de către statele membre ceea ce se numește „Regulamentul Internațional de Sănătate””, a mai spus fostul președinte.

Fostul președinte a arătat Regulamentul și lista cu cele 168 de state care au ratificat actul.

„Am îngroșat România. Acest Regulament a fost înregistrat conform Cartei ONU, art. 102, la secretarul general al Organizației Națiunilor Unite. El nu este un regulement de scară de bloc! Este un tratat inter-guvernamental, semnat de 168 de state, în anul 2007, un act care a dobândit putere asupra întregului glob pământesc. Obiectivul lui este să creeze un sistem unic la nivel global, de luptă împotriva pandemiilor, a îmbolnăvirilor și a transmiterii bolilor dintr-o țară în alta”, a mai spus el.

„Mă chinui de două zile să aflu cine a semnat în numele României. Nu am un rezultat cert, dar foarte probabil, domnul dr. Victor Ștefan Olsavszky, care era reprezentantul OMS al României în anul 2005. Dânsul a deținut această funcție din anul 1997 – 2016, iar acum este reprezentantul OMS pentru Bosnia și Herțegovina”, a adăugat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend