Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

INCREDIBIL ! Examenul AUTO, cea mai mare bǎtaie de joc – Prefectura dǎ vina pe elevii slabi

Avatar

Publicat

in

– In ciuda sutelor de reclamaţii, angajaţii Prefecturii Argeş continuǎ sǎ rǎmânǎ indiferenţi
– Doar 3 examinatori la Curtea de Argeş în condiţiile în care programǎrile au ajuns la sfârşitul lunii iunie

Situaţia incredibilǎ în care s-a ajuns în judeţul Argeş pentru obţinerea permisului de conducere pare sǎ nu deranjeze pe nimeni din conducerea prefecturii, instituţi e care are în subordine Serviciul de Permise şi Inmatriculǎri.
Joi, mai mulţi instructori auto ne-au semnalat faptul cǎ doar trei examinatori au venit la Curtea de Argeş deşi sute de elevi sunt pe listele de examinare. Trei examinatori înseamnǎ maxim 45 de elevi, dintre aceştia o parte fiind pentru obţinerea unor categorii superioare.
« Nu e posibil aşa ceva. Doar trei examinatori iar programǎrile pentru oraş au ajuns pentru Curtea de Argeş la data de 28 iunie. Devine imosibilǎ obţinerea permisului într-un an de zile, atât cât este valabil dosarul de şcoalǎ de şoferi. De ce nu vin mai mulţi examinatori o datǎ, aşa cum spune acum ceva timp fostul prefect Cristian Soare. Mai mult decât atât, avem elevi cǎrora nu li s-a acceptat schimbarea datei pentru proba de oraş. Au fost programaţi in ziua în care au examenul de bacalaureat. Trebuie sǎ fie reprogramaţi… «  spun instructorii din Curtea de Argeş.

« Primarul ne-a promis cǎ schimbǎ mǎcar ziua »

O altǎ nemulţumire a instructorilor dar şi a elevilor este referitoare la ziua în care la Curtea de Argeş se ţine examenul auto. Joia este cea mai aglomeratǎ zi a sǎptǎmânii în zona pieţei, sau Fǎgǎraş. « Primarul ne-a promis cǎ va face demersuri pentru ca mǎcar sǎ fie schimbatǎ ziua, sǎ nu se mai dea joia examen. Atâta timp cât programǎrile au ajuns aşa târziu probabil cǎ nici în acest an nu se vor putea lua astfel de mǎsuri » mai spune un instructor.

Prefectura dǎ vina pe elevii slabi

In urmǎ cu ceva timp, prefectul Emilian Dragnea dar şi şeful de la permise, declarau cǎ de vinǎ pentru toatǎ aceastǎ aglomeraţie sunt elevii slab pregǎtiţi sau instructorii care nu îşi dau interesul sǎ înveţe. Mergând pe acest principiu se pare cǎ nu se cautǎ nici un fel de rezolvare în timp ce inclusiv o parte din poliţişti declarǎ cu nonşalanţǎ cǎ în Argeş permisul de conducere este un lux pe care nu şi-l poate permite oricine.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Simona Bucura Oprescu: “PSD va înființa Fondul Național de Dezvoltare Locală”

Avatar

Publicat

in

De

Simona Bucura Oprescu: “PSD va înființa Fondul Național de Dezvoltare Locală” Simona Bucura Oprescu, deputat în Parlamentul României din anul 2012 până în prezent, este vicepreședinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului. Are o viziune clară privind administrația publică locală, deoarece începând cu anul 2004 a fost consilier județean, apoi vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș. Una dintre principalele sale preocupări în Parlament a fost și va fi cea legată de îmbunătățirea condițiilor de trai din toate localitățile României.

“În activitatea mea de deputat, una dintre măsurile pentru care mă bucur foarte mult că au fost adoptate în Parlament este Programul Național de Dezvoltare Locală. Vom merge și mai departe. La fel ca și în perioadele în care am fost la guvernare, și pentru perioada 2021-2024 punem accent pe creșterea nivelului de trai prin dezvoltare regională și locală.
Prin voință politică, PSD va înființa Fondul Național de Dezvoltare Locală din al cărui buget vor fi finanțate lucrări pentru a îmbunătăți condițiile de trai în toate comunele și orașele României.
Din acest Fond vor fi făcute investiții pentru:

  • reabilitare drumuri, străzi, poduri, pasaje
  • rețele de alimentare cu apă și canalizare
  • conformarea la țintele obligatorii asumate privind salubrizarea localităților
  • construcția sau reabilitarea căminelor culturale
  • construcția sau modernizarea de baze sportive.

Mereu când PSD a fost la guvernare românii au dus-o mai bine. De aceea este important să conștientizăm cu toții faptul că modul în care votăm influențează direct modul în care trăim!”, declară Simona Bucura Oprescu.

Realizat de Klanar Imob Tour SRL la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicolae Dinică: “Echipa PSD are soluții pentru salvarea României!”

Avatar

Publicat

in

De

Primar al comunei Corbeni, licențiat în Teologie, Nicolae Dinică este și masterand în Administraţie Publică și Putere Executivă. Afirmă că principala sa preocupare în Parlament va fi îmbunătățirea vieții românilor.
“Acum când trăim într-o perioadă delicată generată atât de criza sanitară, cât și de cea de guvernământ, trebuie să ne preocupe mai mult ca oricând găsirea oportunităților pentru bunăstarea semenilor. În ceea ce mă privește, am ales să servesc oamenii în cele mai altruiste moduri, atât ca îndrumător spiritual și sprijin pentru suflete, cât și ca prim-gospodar al așezării Corbeni, iar acum în onoranta ipostază de a face parte din cea mai performantă echipă a PSD Argeș care candidează pentru Parlamentul României. Pentru mine și colegii mei oamenii sunt pe primul loc! Echipa PSD are soluția pentru salvarea României! Avem cele mai eficiente măsuri pentru Dezvoltarea Regională, vom susține simplificarea procedurilor pentru accesarea Fondurilor UE și instituirea Registrului Național al Investițiilor publice, iar educația, sănătatea, păstrarea și crearea locurilor de muncă, soluții eficiente pentru activitățile HORECA, modernizarea infrastructurii medicale, modernizarea localităților prin utilități și infrastructură rutieră vor fi mereu în prim-planul preocupărilor noastre.”, declară Nicolae Dinică.

Realizat de KLANAR IMOB TOUR srl la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend