Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

INCREDIBIL ! Examenul AUTO, cea mai mare bǎtaie de joc – Prefectura dǎ vina pe elevii slabi

Publicat

in

– In ciuda sutelor de reclamaţii, angajaţii Prefecturii Argeş continuǎ sǎ rǎmânǎ indiferenţi
– Doar 3 examinatori la Curtea de Argeş în condiţiile în care programǎrile au ajuns la sfârşitul lunii iunie

Situaţia incredibilǎ în care s-a ajuns în judeţul Argeş pentru obţinerea permisului de conducere pare sǎ nu deranjeze pe nimeni din conducerea prefecturii, instituţi e care are în subordine Serviciul de Permise şi Inmatriculǎri.
Joi, mai mulţi instructori auto ne-au semnalat faptul cǎ doar trei examinatori au venit la Curtea de Argeş deşi sute de elevi sunt pe listele de examinare. Trei examinatori înseamnǎ maxim 45 de elevi, dintre aceştia o parte fiind pentru obţinerea unor categorii superioare.
« Nu e posibil aşa ceva. Doar trei examinatori iar programǎrile pentru oraş au ajuns pentru Curtea de Argeş la data de 28 iunie. Devine imosibilǎ obţinerea permisului într-un an de zile, atât cât este valabil dosarul de şcoalǎ de şoferi. De ce nu vin mai mulţi examinatori o datǎ, aşa cum spune acum ceva timp fostul prefect Cristian Soare. Mai mult decât atât, avem elevi cǎrora nu li s-a acceptat schimbarea datei pentru proba de oraş. Au fost programaţi in ziua în care au examenul de bacalaureat. Trebuie sǎ fie reprogramaţi… «  spun instructorii din Curtea de Argeş.

« Primarul ne-a promis cǎ schimbǎ mǎcar ziua »

O altǎ nemulţumire a instructorilor dar şi a elevilor este referitoare la ziua în care la Curtea de Argeş se ţine examenul auto. Joia este cea mai aglomeratǎ zi a sǎptǎmânii în zona pieţei, sau Fǎgǎraş. « Primarul ne-a promis cǎ va face demersuri pentru ca mǎcar sǎ fie schimbatǎ ziua, sǎ nu se mai dea joia examen. Atâta timp cât programǎrile au ajuns aşa târziu probabil cǎ nici în acest an nu se vor putea lua astfel de mǎsuri » mai spune un instructor.

Prefectura dǎ vina pe elevii slabi

In urmǎ cu ceva timp, prefectul Emilian Dragnea dar şi şeful de la permise, declarau cǎ de vinǎ pentru toatǎ aceastǎ aglomeraţie sunt elevii slab pregǎtiţi sau instructorii care nu îşi dau interesul sǎ înveţe. Mergând pe acest principiu se pare cǎ nu se cautǎ nici un fel de rezolvare în timp ce inclusiv o parte din poliţişti declarǎ cu nonşalanţǎ cǎ în Argeş permisul de conducere este un lux pe care nu şi-l poate permite oricine.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Mînzînă, șeful PSD Argeș: În timp ce Orban plantează prin Argeș copaci deja înrădăcinați, Guvernul său își bate joc de țară

Publicat

in

De

COMUNICAT DE PRESA PSD – „În timp ce premierul Ludovic Orban plantează prin Argeș copaci deja înrădăcinați, Guvernul său își bate în continuare joc de țară. Marele “strateg” de la Finanțe, Florin Cîțu, împrumută pe bandă rulantă sume uriașe la dobânzi astronomice.

Guvernul lui Iohannis se împrumută, în medie, cu 77 de milioane de euro ÎN FIECARE ZI. Unde se duc însă acești bani? Nu vedem sprijin pentru mediul de afaceri, veniturile românilor sunt lovite de scumpiri, alocațiile copiilor nu le majorează, deși Parlamentul a dat lege în acest sens, pensiile nu le cresc, mari proiecte de infrastructură nu se fac.

Și atunci, pentru ce se cheltuiesc aceste sume împrumutate la dobânzi de trei ori mai mari decât Polonia (1,34%), dublu față de Ungaria (1,88%) ori Grecia (1,84%) și de 20 de ori mai mult decat Bulgaria?

Răul produs de guvernarea PNL în economie se numără în sute de mii de joburi dispărute, dar și în afaceri dubioase ale celor aflați la putere. Nu sunt bani pentru țară, dar sunt pentru partid și pentru oamenii apropiați de acesta! Un ultim tun: Monica Anisie, ministrul Educației, face o mega-achiziție scandaloasă – pe site-ul Ministerului Educației a fost publicat anunțul privind achiziția a 17 milioane de măști faciale de uz medical de tip II R, valoarea acestui contract ridicându-se la suma de 50 milioane lei, adică 10 milioane euro! O nouă achiziție cu dedicație, așadar, în stilul în care ne-a obișnuit PNL!

E treaba lui că se umple de ridicol când se face că plantează copaci. Problema noastră e că premierul Orban și Guvernul lui îngroapă, de fapt, România!”

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

În Argeș, Paștele în reluare, ca la Constanța ? Anunțul Arhiepiscopiei Argeșului

Publicat

in

De

De ieri, în Arhiepiscopia Tomisului a început postul bisericesc de trei zile instituit de IPS Teodosie în toată eparhia. În noaptea de 26 spre 27 mai (marţi spre miercuri), la mizeul nopţii, ierarhul va oficia slujba Învierii, din nou – într-o premieră în Biserica Ortodoxă Română. Cum Patriarhia Română nu a obstrucționat decizia IPS Teodosie, luată pe plan local, de a se ține o nouă slujbă de Înviere, mulți argeșeni și-au exprimat seperanța că și la bisericile din Argeș se va ține slujba de Înviere in seara zilei de marți, 26 mai. Contactați de redactorii PROFIT, reprezentanții Arhipeiscopiei au ținut să precizeze clar că în nicio biserică din Argeș NU se va oficia slujba Învierii în noaptea de 26 spre 27 mai (marţi spre miercuri) , așa cum se va întampla in Dobrogea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend