Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

INCREDIBIL ! Colindul DATORNICILOR organizat de Panţurescu ! Axinte si Bosnea dati in judecata pentru diverse sume

Avatar

Publicat

in

– Axinte are datorii la marile vedete, Bosnea cu gratarele dator la firme si chiar la Primaria Pitesti

E incredibil ce se intampla la Curtea de Arges in prag de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei ! In loc sa urmeze exemplu altor primari de orase si chiar comune din judet care au organizat in numele primariilor respective, la vedere si fara tot felul de aranjamente, evenimente frumoase dedicate sarbatorilor de iarna, primarul copy-paste Panturescu a pus la cale un concert al datornicilor.

Pe langa faptul ca “marele spectacol” este sustinut de cativa artisti specializati in cantari pe la nunti si botezuri aflam ca, de fapt, primarul PIC accepta ca ziua de Sf Andrei si ziua Nationala a Romaniei sa fie folosita in scopuri pur comerciale care sa aduca bani la doi oameni cu mari probleme financiare.  Aflam asta chiar de pe pagina mexicanului  PIC ( ca doar se prezinta acolo municipal president  si nu primar) care a postat mandru, dand de inteles ca ar fi  burdusit de cultura si de spirit patriotic, un videoclip cu Axinte de la Vacanta Mare.  Comicul invita oamenii sa vina nu la un spectacol dedicat Romaniei sau marii sarbatori a Sfantului Andrei, ci  sa cheltuie banii la tarabele firmei Grill World Romania. Asa ca, de fapt, primarul copy-paste Panturescu pune la dispozitie platoul din fata Bisericii Domnesti ( stie cineva de contract sau licitatie) pentru activitati strict comerciale, mai exact pentru a ajuta doi datornici de pe alte meleaguri in cadrul unui veritabil Concert al Datornicilor.  Vorbim de Axinte, organizatorul de spectacole si de Liviu Bosnea, cel care vine cu gratarele, prieten bun cu Axinte. Astfel aflam ca numai in ultimul an Axinte nu mai ţine pasul cu scandalurile. Mai mulţi artişti l-au acuzat pe artist că a cam uitat

să-i mai plătească după ce au cântat pe la zile de oraşe şi alte cumetrii. Unii au început să-l ocolească, alţii l-au desfiinţat public, însă Rocsana Marcu de exemplu, care-şi creşte singură cei doi copii, a trecut la fapte si l-a dat in judecata. Şi Daniela Györfi (48 de ani) a ajuns la tribunal încă de acum trei ani, din cauza lui Axinte, Florin Petrescu, care amânase  să o plătească pentru două concerte. Potrivit CLICK, surorile Bambi, Raluca şi Denisa, au înregistrat cea mai mare pierdere, din colaborarea cu Axinte, suma ajungând la 20.000 de euro. Au tot încercat să-şi recupereze paguba, însă, sătule să mai tot insiste, au renunţat la drepturile lor, fiindu-le milă de organizatorul de spectacole la uşa căruia mai aşteaptau şi alţi artişti. Printre ei se afla şi Adreea Bălan (32 de ani), Anna Lesko (37 de ani), Matteo (29 de ani) şi Alex Velea (32 de ani). Ultimii care au anuntat ca il vor da in judecata pe , acum o luna, Axinte sunt băieţii de la Fly Project. Acestia  susţin că nu şi-au recuperat nici acum cei 11.000 de euro de la Florin Petrecu, alias Axinte. Actorul le-ar datora această sumă încă din 2008. Artiştii au discutat cu avocaţii şi vor să îl dea în judecată.

Acum, la Curtea de Arges, Axinte vine sa il ajute pe alt datornic. Este vorba de Liviu Bosnea, un pitestean proprietar de terase si gratare. Asa cum se vede si in clipul postat de Axinte prin intermediul primarului PIC, comicul insista ca oameni sa vina sa “pape” de la tarabele Grill World, firma lui Liviu Bosnea. Si acesta are probleme mari cu datoriile. De exemplu mai multe societati l-au dat in judecata pentru a recupera din bani si, ce sa vezi, ultima belea o are cu … Primaria Pitesti, si aceasta apeland la instante pentru a recupera din datoriile firmei lui Liviu Bosnea catre administratia din Pitesti.

Asadar, mergeti pe 30 noiembrie sa ajutati doi datornici sa isi plateasca restantele in loc sa cumparati de la comercianti si producatori locali, ca tot vrea Panturescu gratare cu scaricica si mici.  Speram insa, ca cei doi sa nu faca datorii si pe la Primaria Curtea de Arges.

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Ciolacu: Are o logică ce spune domnul Cercel. S-ar putea să spună adevarul

Avatar

Publicat

in

De

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat luni, la TVR 1, că s-ar putea ca Adrian Streinu-Cercel să aibă dreptate când spune că masca de protecție va fi obligatorie până în 2023.

„Va spun un lucru, dl Cercel e medic, a depus un juramant, asa considera domnia sa ca trebuie sa spuna sa protejeze viata oamenilor. Eu nu pot sa judec un om de talia dlui Streinu-Cercel. Stiti ca anticorpii din SUA, singurul institut la care au venit in Romania a fost la Matei Bals. Este un institut recunoscut international. Aceasta vaccinare tine 6 luni, deci are o logica ce spune dl Cercel. Asta nu inseamna ca accept, ca om mi-e greu sa accept ca voi sta cu masca pana in 2023, dar mi-e si foarte greu sa-l cert pe dl Cercel de ce spune sau sa-l judec. S-ar putea sa spuna adevarul”, a declarat Marcel Ciolacu.

Senatorul PSD Adrian Streinu-Cercel, manager al Institutului Matei Balș din Capitală, a afirmat, duminică, după ce a fost vaccinat cu a doua doză împotriva COVID-19, că masca de protecție va mai fi obligatorie doi ani de aici încolo.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicușor Dan: ‘Avarii majore nu avem în acest moment. Tot ce putem face e să nu suprasolicităm rețeaua’

Avatar

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara, că aproape o cincime din blocurile din București primesc căldură sub parametri, pentru ca reţeaua de termoficare să nu fie suprasolicitată.

”Suntem în momentul cel mai de jos al sistemului de termoficare din Bucureşti. Este consecinţa unor ani în care nu s-a făcut nimic, nu s-au aruncat bani şi mai ales nu s-au făcut investiţii în schimbarea reţelei. Lunile pe care le-am petrecut la Primărie m-am asigurat că lucrările pot să înceapă în această vară.

Am semnat contractul pe 300 milioane de euro, fonduri europene, avem promisiunea de 200 milioane PNLR, mai avem 320 miliaone de lei de data aceasta pe care ni i-a dat Guvernul pentru sistemul de termoficare, am anunţat intenţia de a prelua ELCEN în care sunt foarte optimist să comasăm producţia şi distribuţia. O să avem chiar mâine o întâlnire cu constructorii, tocmai ca să nu facem o licitaţie în gol şi să facem o liictaţie aplicată, astfel încât să avem încă din vara asta foarte muli constructori care să lucreze la reparaţia reţelei de termoficare.

Ce pot eu să promit este că la iarna viitoare va fi mai bine şi încă o iarnă va fi şi mai bine, o să stabilizăm sistemul”, a declarat Nicuşor Dan, la Digi24, luni seară.

Primarul Capitalei a explicat că dacă temperaturile ar fi mai ridicate, presiunea la reţeaua de termoficare ar fi putut fi mai mare.

”Dacă am fi fost într-o zi normală cu 5-6 grade, atunci am fi putut risca să avem presiune mai mare. Cu cât presiunea e mai mare, cu atât riscut de a apare o avarie e mai mare, logic. Pentru că punem presiune pe o reţea care este ciur. Însă într-o zi în care este foarte frig şi dacă apare o avarie, poţi să ai 5-10-15 blocuri care  nu o să aibă apă caldă o zi, o zi şi jumătate, două. Asta se întâmplă. Şi atunci îmtr-o zi foarte friguroasă nu îţi permiţi acest risc”, a declarat Nicuşor Dan.

Întrebat câte blocuri sunt afectate şi care au furnizare sub parametrii, edilul a declarta că între 15 şi 20 la sută din blocurile conectate la reţeaua de termoficare a Capitalei.

”Undeva între 15-20% dintre blocurile care sunt. O cincime dintre blocurile din Bucureşti primesc căldură sub parametri, exact. Sunt ţări europene în care e o normalitate să aibă 19 grade în casă. Lumea s-a obişnuit undeva la 22 de grade.  Am vrut să evităm riscul”, a declarat Nicuşor Dan.

Primarul Nicuşor Dan a mai precizat că luni seara nu mai era nicio avarie majoră la reţeaua de termoficare din Bucureşti.

”Azi nu ştiu în momentul acesta (dacă sunt avarii – n.r.), însă azi la ora 11 erau doar două avarii care erau pe reţeaua secundară şi urmau să fie remediate după-amiaza. Avarii majore nu avem în acest moment. Tot ce putem face e să nu suprasolicităm reţeaua, să sperăm că nu va crăpa, iar dacă va crăpa, tot ce putem face e sa remediem”, a explicat Nicuşor Dan.

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 şi 6 ale Capitalei au rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unor avarii, informează news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend