Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

INCREDIBIL ! AQUATERM SA în blocaj ! Un cont bancar golit de bani, altul blocat de AVAS !

Publicat

in

– Salariații riscă să rămână fără salarii iar contractele în derulare sunt în aer !

Situație incredibilă la Aquaterm SA, furnizorul de apă potabilă la Curtea de Argeș și zonele limitrofe ! Săptamana trecută, conducerea societății a aflat cu stupoare că aproape 1,4 miliarde lei s-au evaporat din conturile societății deschis la Raifeissen Bank. Mai exact, banii au fost transferati in conturile AVAS urmare a procedurilor de executare silita a Aquaterm SA peentru datoriile istorice. Mai mult, si celalalt cont al Aqauterm SA deschis la BRD și unde se află o sumă importantă de bani a fost blocat. In aceste condiții, activitatea Aqauterm SA este in aer și, numai un noroc a facut ca oamenii sa isi poata lua salariul luna aceasta, fapt confirmat și de presedintele Consilului de Administatie, Ionuț Andrei.

Cine sunt vinovații ?

L-am contactat pe presedintele Consilului de Administatie, Ionuț Andrei pentru a obtine și o explicatioe a ccea ce s-a întămplat, ocazie cu care am aflat și cine se face vinovat de situație. ” Da, exista vinovați ! Situatia putea fi evitata dacă responsabilii compartimentelor financiar și juridic plătiți de societate își făceau treaba, la fel și fosta conducere. Aici sunt vinovații, pentru că nu au gestionat profesionist aceasta procedura de executare silita, nu au depus contestatiile la timp si respectand procedurile legale… Situatia este grava dar nu stiu daca putem spune ca Aquaterm este blocat complet. Noroc ca am apucat sa dam salariile pe data de 15 , in caz contrar nu puteam da salariile angajatilor. Banii de la Raifeissen s-au dus, puteam fi anunțași și noi de la banca de ceea ce va urma. Mai avem un cont la BRD, banca ce ne-a anunțat de situatie. Avem aici alti bani dar, momentan, nu putem folosi niciun leu. Doamna directoare Claudia Mihailescu face, in aceste zile, demersuri, inclusiv la Bucuresti, pentru a rezolva situatia și pentru a putea debloca banii. E complicat, va dati seama ca toate contractele noastre sunt blocate, inclusiv cel prin care dream sa achizitionam prin programul Rabla o masina. Efectiv nu mai putem faca nicio plata in cadrul contractelor pe care le avem. Și daca primim bani, iar e complicat”, ne-a declarat Ionuț Andrei. De precizat ca un alt mare noroc a fost acela ca primaria Curtea de Argeș nu apucase sa vireye banii primiși Aquaterm SA și ca, in acest moment, Aquaterm SA poate face plati catre diversi doar numerar in sume mici.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Anunț important! Peste 100 de români au revenit în țară, în plină epidemie de coronavirus

Publicat

in

De

Anunț important făcut de Grupul de Comunicare Strategică!  În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români aflați în străinătate cu titlu temporar, nerezidenți, și care au fost afectați de măsurile adoptate de alte state în contextul gestionării epidemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că în cursul zilei de ieri a facilitat revenirea cu bine în țară a 52 de cetățeni români, angajați pe durată determinată ai unor companii care desfășurau activități în regiunea Kurdistan, Republica Irak. Repatrierea a fost asigurată cu o cursă aeriană, tip charter, operată de o companie privată. Demersurile MAE au permis revenirea în statele de domiciliu, respectiv reședință, și pentru 65 cetățeni străini (olandezi, germani, portughezi, danezi, belgieni, americani, sirieni și irakieni), care și-au continuat călătoria de la București către destinațiile finale.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, MAE a facilitat revenirea în țară a 56 de cetățeni români care se aflau cu titlu temporar în Dubai, Emiratele Arabe Unite, cu o cursă aeriană, tip charter, operată de o companie privată, pe ruta Dubai – Chișinău – București. Cu aceeași cursă au fost repatriați și 64 de cetățeni din Republica Moldova.

MAE precizează că facilitarea repatrierii cetățenilor din Republica Moldova vine în completarea eforturilor mai ample depuse de România în contextul pandemiei de COVID-19 de a permite tranzitul și repatrierea în deplină siguranță a cetățenilor Republicii Moldova. Astfel, în ultimele zile, în cooperare cu Ambasada Republicii Moldova la București, MAE a facilitat tranzitul pe teritoriul național a altor 60 de cetățeni ai Republicii Moldova, cu respectarea condițiilor stabilite de autoritățile române.

MAE reînnoiește apelurile făcute anterior privind evitarea oricăror călătorii externe care nu sunt absolut esențiale. Astfel de călătorii pot antrena riscuri majore, periclitând siguranța cetățenilor și posibilitatea acestora de revenire în țară.

De asemenea, MAE face apel la cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate de a respecta cu strictețe recomandările autorităților din aceste state și subliniază că deplasările către România nu sunt recomandate. Astfel de deplasări sunt tot mai mult afectate de restricțiile impuse de statele de tranzit, care determină ca posibilitățile de asistență din partea autorităților române să se reducă în mod considerabil și pot constitui un factor suplimentar de propagare a infecției cu COVID-19, punând astfel în pericol siguranța celor de acasă.

Vezi și

EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Vela a fost în inspecție! Unde s-a dus în control șeful Internelor, după conferința de prsă organizată azi

Publicat

in

De

După ce a făcut publică adoptarea Ordonanței Militare nr. 7, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a mers în control.

Șeful de la Interne a efectuat, sâmbătă, un control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pentru verificarea, la fața locului, a modului în care sunt respectate noile măsuri dispuse prin Ordonanța Militară nr. 7.

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela a efectuat, în această după-amiază, un control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat pentru verificarea, la fața locului, a modului în care sunt respectate noile măsuri dispuse prin Ordonanța Militară nr.7 din 4 aprilie a.c.

Cu această ocazie, ministrul a constatat că traficul se desfășoară în limite normale, neînregistrându-se timpi mari de așteptare la intrarea în țară pentru traficul de mărfuri dinspre Bulgaria.

Ministrul Marcel Vela, a mulțumit tuturor cadrelor din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Sănătății și din Ministerul Finanțelor Publice, care īși fac datoria cu responsabilitate la frontiera de stat a României”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Vezi și

EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend