Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Inconştienţi PRINŞI de RADAR cu 120 la oră în ORAŞ

Publicat

in

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti l-au depistat pe P.V., de 24 de ani, din comuna Crîngurile, judeţul Dîmboviţa, care, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Piteşti, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti l-au depistat pe V.B., de 21 de ani, din Piteşti, care, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Piteşti, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 111 km/h.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

ARGEȘ | Accident grav în Pitești

Publicat

in

De

Pompierii au intervenit, in urma cu putin timp, la un accident rutier în Pitești, zona Craiovei cu victimă un pieton. Victima este un bărbat in varsta de 81 de ani găsit cu funcții vitale, este conștient și transportat la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 24 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Calea Craiovei, din direcția Centru către Bradu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat un bărbat de 81 de ani, din Pitești, care se angajase în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.
În urma accidentului, pietonul a fost rănit și transportat la spital de către echipajele medicale, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

ARGEȘ | Petrecere de cununie spartă de jandarmi! 40 petrecăreți au fost amendați

Publicat

in

De

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în cooperare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Astfel, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, dar și de la alte acte normative, pentru care au fost aplicate un număr de 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.000 lei.

În ziua de 04 decembrie, jandarmii argeșeni care desfășurau acțiuni de verificare au constatat faptul că în interiorul unui restaurant din comuna Băbana avea loc o petrecere privată(cununie) la care participau mai multe persoane. Ca urmare a abaterilor legale, organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă în valoare de 3000 de lei, iar petrecerea a fost oprită.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend