Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

INCOMPETENŢII ! AU BLOCAT AQUATERM PE BANII ARGEŞENILOR ! 

Avatar

Publicat

in

Pare greu de crezut dar ăsta este adevarul: primăria si Consiliul Local au cheltuit bani şi vorbe goale pentru a bloca efectiv activitatea Aquaterm SA. Aşa se face că, in acest moment, de câteva zile, societatea nu mai are nici director, nici administrator executiv interimar şi nici măcar un Consiliu de Administraţie funcţional care să-şi poată exerita atribuţiile legale. Am asistat joia trecută la la şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor care ar fi trebuit să dea startul redresării Aquaterm dar… Am asistat, de fapt, la o nouă mostră de incompetenţă, atît din partea consilierlilor locali dar şi a primăriei în sine si, mai ales, a cetei de jurişti plătiţi gras din banul public. Chiar dacă erau habarnişti in materie de AGA sau CA-uri a uimit faptul ca niciun consilier local nu a inteles ce este cu acea ordine de zi. Nu am văzut un consilier local care sa propuna intreruperea sedintei AGA şi reluarea acesteia decăt dacă vor fi asistaţi de unul dintre marii jurişti ai primăriei. In acest conditii, ordinea de zi a fost făcută praf dupa controversele intre Stefan Dumitrache si Madalin Marinescu. Prezentarea membrilor CA a scos in evidenţă faptul că aceştia nu prea ştiu în ce se bagă, fapt recunoscut chiar de catre Claudia Mihăilescu, cea care va deveni administratorul societăţii, aşa cum ziarul nostru anticipa inca de acum cateva luni. De apreciat poziţia afaceristului Dumitru Giuclea, şi el membru al CA, care a spus răspicat că se va lupta pentru redresarea societăţii dar mai ales pentru păstrarea Aquaterm sub patronajul comunităţii din Curtea de Argeş. Nu acelaşi lucru l-am aflat din filmuletul de prezentare facut pe bani grei de firma angajata de primarie. Concluzia “specialiştilor” a fost că Aquaterm trebuie cedata RAJA Constanta. Adică s-a venit cu lecţia bine învăţată, iar faptul că s-a avansat concret şi numele companiei constănţene, şi nu a alteia, arată clar intenţiile politice ale unor aleşi locali. “Mi se pare anormal ca la acea sedinţă să nu participe primarul si nici măcar un jurist. Noi am venit aici să ne facem treaba dar nu putem risca să pornim cu stângul. Avem o problema: nu se poate lua nicio decizie acum, după ce au modificat ordinea de zi. Nu avem contracte de mandat deci nu putem lua decizii în deplină legalitate şi neopozabile”, ne-a declarat Mihai Stoicescu, unul dintre membrii validaţi ai CA al Aquaterm SA. Acesta ne-a informat ca marti, 26 februarie, va avea loc o nouă şedinţă a AGA la care speră că, în sfîrşit, va particpa primarul şi juriştii primăriei si se vor lua deciziile corecte menite să le dea dreptul legal de a porni redresarea Aquaterm SA. Aşadar, pentru data de 26 fevruarie a fost convoacată o nouă Adunare Generală a Acţionarilor. Întrebarea este: cine a mai convocat-o, legal, atâta timp cat lui Nastea i-a expirat mandatul, nu există un administrator executiv interimar iar noul CA spune că nu are mandat care să îi permită acest lucru….?

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cozmin Gușă face public ‘primul sondaj după intrarea lui Băse’: Jale mare pentru contracandidații lui Traian Băsescu!

Avatar

Publicat

in

De

Analistul politic Cozmin Gușă face public primuk sondaj de după intrarea în lupta pentru Primăria Capitalei a lui Traian Băsescu.

Gușă susține că, în doar câteva zile, Băsescu se află la doar 8 procente distanță de Gabriela Firea și la 4 procente distanță de Nicușor Dan.

Publicitate

Primul sondaj după intrarea lui BĂSE:
FIREA 32%; N. DAN 28%; BĂSESCU 24%.

Sondajul este de tip CATI, adică realizat telefonic, cu o marjă de eroare de 3%, iar procentele sunt deduse dintre cei ce declară că merg la vot. “Sondorul” e om serios, nu a dat “dume” niciodată.

Se confirmă astfel ce ziceam ieri, respectiv creștere Băse și scădere Nicușor. Ceea ce nu pricep amatorii din PNL-PLUSR este că în București electoratul lor nu-i de dreapta, ci e ANTI PSD! Iar intrarea lui Băse, cel mai “legendat” ca fiind anti PSD dintre politicienii români, va “fura” treptat voturile lui Nicușor.

Iar peste vreo 2 săptămâni, Marinarul o să-i reamintească lui Plicușor că a zis public că se va retrage în favoarea unui candidat mai bine plasat al dreptei. Și-atunci, ca-n Caragiale, o s-o vedem pe Gabi Firea, care azi e bucuroasă de intrarea lui Băse, insistând ca Nicușor să nu se retragă.
Aaaaaa, pe unde vor fi KlauSILĂ și LuCOVID?! Pe sub pat. 😎”, scrie, pe Facebook, Cozmin Gușă.

Vezi și

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu dă semnalul pentru dărâmarea Guvernului Orban: ‘Este timpul’

Avatar

Publicat

in

De

De la Tribuna Parlamentului, liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a dat semnalul pentru dărâmarea Guvernului Orban.

Ciolacu a anunțat că PSD va depune luni, 17 august, moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ludovic Orban.

Publicitate

Grija Guvernului a fost sifonarea banului public. Pentru a vă menține la putere ați sabotat intersul românilor. Dar gata, vă ajunge! S-a umplut paharul. PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetența patronată de Guvernul pe care îl conduceți. Pe 17 august PSD va depune moțiunea de cenzură. Considerăm că este timpul să plecați acasă sau la pușcărie în funcție de faptele fiecăruia”, a afirmat Marcel Ciolacu.

„Achiziții de cea mai proastă calitate și la prețuri umflate”

Toate achizițiile făcute în perioada de urgență au respectat același tipar: de cea mai proastă calitate și la prețuri umflate. Problema e că unele nu au ajuns nici acum în România. Unde sunt cele 400 de ventilatoare din Coreea de Sud pentru care ați plătit un avans de 2,5 milioane de dolari? Dar cele 100 de ventilatoare din Elveția?

Cum sprijinul lui Iohannis ați distrus pas cu pas România. Sute de mii de întreprinzători au afacerile închise, milioane de români au fost lăsați fără acces la sistemul sanitar”, a mai spus șeful interimar al PSD.

Vezi și

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend