Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Incident la Spitalul Municipal Timișoara: Un pacient de 44 de ani a căzut de la etaj

Publicat

in

NATIONAL

Siria: Israelul a efectuat în cursul nopţii de duminică spre luni un raid asupra Damascului – Video

Publicat

in

O „agresiune israeliană” a vizat Damascul în cursul nopţii de duminică spre luni, a anunţat televiziunea oficială siriană, adăugând că apărarea antiaeriană a Siriei a intrat în acţiune, relatează AFP, citat de Agerpres.

Un corespondent al agenţiei France Presse a auzit explozii în capitala Siriei cu puţin timp înainte de miezul nopţii.

Citeste mai mult

NATIONAL

Vasile Dîncu, despre dezacordul gramatical făcut de Monica Anisie: ‘Acel elogiu probabil că a fost refuzat de divinitate’

Publicat

in

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat că afirmaţia fostului ministru al Educaţiei, Monica Anisie, care a spus „aceste legi este despre viitor”, cu referire la legile Educaţiei, reprezintă un eveniment regretabil pentru imaginea proiectului „România Educată”, conform news.ro.

„Din păcate, a fost un eveniment regretabil pentru imaginea României Educate. Am fost în sală în acel moment. A spus acest lucru doamna Anisie, care este colega mea de comisie, în cadrul unui elogiu pe care a vrut să-l facă pentru toţi cei care au lucrat la lege. Dacă se rezuma să vorbească despre lege în termeni funcţionali, dar asta a fost în cadrul unui elogiu şi acel elogiu probabil că a fost refuzat de divinitate”, a declarat Vasile Dîncu, întrebat duminică la Prima News ce opinie are despre dezacordul gramatical făcut de către Monica Anisie de la tribuna Parlamentului.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend