Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Incident cu ambasadorul Belarusului în Ucraina. La plecare din țară șeful Poliției de Frontieră ucrainean i-a dat ’30 de arginți’ pentru trădare (Video)

Publicat

in

Ambasadorul Republicii Belarus la Kiev, Igor Sokol, a părăsit Ucraina. Înainte de a trece frontiera, pentru a intra în R. Moldova, șeful Serviciului de Stat de Frontieră al Ucrainei, Serhiy Deyneko, i-a dat ambasadorului belarus „30 de monede de argint”, (n.red. 30 de arginiți – prețul pentru care Iuda L-a trădat pe Iisus) pentru a i le transmite șefului Comitetului de Stat de Frontieră al Belarusului, Anatoliy Lapp.

Vezi și: Recep Erdogan dezvăluie de ce Vladimir Putin evită o confruntare cu Volodimir Zelensky: ‘Au fost cele mai dificile probleme’

„Pentru lovitura în spate Ucrainei, puteți să i le predați șefului Comitetului de Frontieră de Stat al Republicii Belarus, general-locotenent A.P. Lapp”, a comentat Serhiy Deyneko, șeful Serviciului de Stat de Grăniceri al Ucrainei.

Deyneko a încercat să-i dea punga cu monede spunând: „Acesta este un ordin”. Drept răspuns, Sokol a spus: „Acesta este un ordin pentru tine, dar nu pentru mine”, și s-a întors și a plecat cu o privire nemulțumită.

Igor Sokol și-a continuat drumul, însă nu s-a oprit în R. Moldova. Reprezentanții MAEIE au precizat că ambasadorul Republicii Belarus în Ucraina nu se află pe teritoriul R. Moldova. Oficialul s-a aflat în tranzit.

De menționat că Rusia şi-a folosit aliatul Belarus ca rampă de lansare a invaziei sale în Ucraina, la 24 februarie. De asemenea, forţele ruse au folosit Belarus ca bază din care au atacat ţinte din Ucraina cu avioane de vânătoare şi rachete.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

VIDEO Cum este distrus un convoi rusesc în câteva zeci de secunde

Publicat

in

De

Forțele aeropurtate ucrainene au lovit un convoi de aprovizionare rusesc despre care se pretinde că transporta muniție și combustibil, distrugând rapid mai multe vehicule, potrivit Ukraine Weapons Tracker.

Convoi rusesc distrusFoto: Twitter

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Mireasa lui SIEmion

Publicat

in

De

Ia ti Ilinco ziua buna, de la tata de la muma! Ilinca Munteanu este fericita aleasa a “viitorului presedinte” al Romaniei si al partidului care va avea nu i asa “70% din voturi in 2024”!

Domnisoara Munteanu are doar 22 de ani si lucreaza deja in Parlamentul Romaniei, fireste la grupul AUR!

Asa cum ne a promis domnu SIEMION, si a dat examenele, in speta la facultatea de drept si a si absolvit!

Printre picaturi si postarile de pe social media pentru viitorul sot, se ocupa si cu organizarea nuntii la intalnirile cu Adina Patru Wedding Planner, in timp ce mirele salveaza Romania!

S a dat inel, s a nins, s a tot, vorba lui Dem Radulescu!

content-image

content-image

content-image

content-image

de Dana Budeanu pentru Verdict App

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend