Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Începeți anul 2022 în cel mai bun mod: Înscrieți-vă la LINK Academy la cel mai mic preț și perfecționați-vă pentru cel mai bine plătite joburi

Publicat

in

​Sfârșitul de an este cel mai bun moment pentru a trage linie și a rezuma succesele și eșecurile pe care le lăsăm în urmă. Acum este momentul ideal să profitați de energia pozitivă de sărbătoare și să luați noi decizii care vă vor ajuta să faceți următoarele 12 luni semnificativ mai diferite și mai de calitate decât anul acesta!

Aici vă poate ajuta și LINK Academy, care de Anul Nou vă oferă o reducere de peste 35% la toate programele de școlarizare pentru cele mai căutate și cele mai bine plătite joburi în IT.

Profitați de noul an pentru a vă crea șansa de succes în industria IT

Noul an începe cu o ofertă care poate fi cea mai bună decizie a voastră de Anul Nou.

LINK Academy permite înscrierea la cel mai mic preț din an până pe 7 ianuarie, așadar, școlarizarea de un an de zile pentru unul dintre cele mai bine plătite joburi în IT o puteți începe cu doar 1.299 de euro sau 70 de euro pe lună pentru plata în rate.

Dacă vă interesează domeniul IT, aceasta este șansa unică de a vă schimba viața în 2022, de a vă asigura succesul și de a dobândi abilități pentru jobul și salariul dorite.

Dobândiți abilitățile care vă vor asigura un job în sectorul IT

Sectorul IT este considerat de ani de zile un domeniu în care se găsește cel mai repede un job, iar previziunile spun că acest trend va continua și în viitor. Totuși, la alegerea carierei este important să vă gândiți la ce domeniu IT se potrivește cel mai bine cu interesele voastre astfel încât, pe lângă un salariu foarte bun și șansa de a găsi întotdeauna un job, de fapt, să vă placă ceea ce lucrați.

Oferta de Anul Nou la LINK Academy vă oferă posibilitatea de a începe, în condiții speciale, să vă creați o carieră de succes într-unul din cele 6 domenii principale de IT: Programare, Design&Multimedia, Administrarea rețelelor, IT business, Design 3D și CAD sau Mobile Development.

Școlarizându-vă în cadrul unuia dintre aceste departamente, vă veți dezvolta abilități care vă vor permite să vă ocupați în mod profesional cu scrierea codurilor de programare, administrarea rețelelor de calculator sau crearea aplicațiilor mobile care, în prezent, sunt indispensabile pentru noi. Pe lângă asta, munca voastră poate deveni și crearea obiectelor 3D și a altor soluții grafice sau coordonarea proiectelor de IT, crearea campaniilor de marketing online etc. Voi trebuie doar să alegeți departamentul în care vă regăsiți cel mai mult și în mai puțin de un an de zile să deveniți un expert calificat care face parte din industria cu cea mai mare viteză de dezvoltare.

Certificate internaționale ca dovadă a cunoștințelor voastre

Școlarizarea la LINK Academy vă oferă posibilitatea de a dobândi unele dintre certificatele prestigioase din domeniul în care v-ați perfecționat. Astfel, veți obține o confirmare a cunoștințelor asimilate și veți deveni un expert calificat care se va deosebi foarte repede de concurență și va ajunge la jobul dorit.

Puteți obține documente recunoscute pe plan internațional, care vor reprezenta referința voastră pentru o carieră de succes, deoarece LINK Academy lucrează la cel mai înalt nivel de parteneriat cu instituții și companii IT de top. Microsoft, Adobe, Oracle, Zend, Autodesk, CompTia, Cisco, MikroTik, ISTQB, Unity sau Departamentul pentru Examinări Internaționale Cambridge University sunt doar câteva dintre adresele de la care puteți obține certificatul recunoscut după susținerea cu succes a examenelor.

Înscrieți-vă cât mai repede! Numărul de locuri este limitat

Anul Nou este cea mai bună șansă de a vă decide și de a face ceva pentru voi. Timpul vă va arăta că școlarizarea la LINK Academy este cea mai bună mișcare pe care o puteți face în acest moment. Mișcarea care vă va schimba viața și cariera.

Să vă reamintim, oferta pentru înscrierea la LINK Academy la cele mai mici prețuri durează doar până pe 7 ianuarie, iar numărul de locuri este limitat. De aceea, înscrieți-vă cât mai repede accesând acest link.

Articol susținut de LINK Academy

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Percheziţii în Buzău, Ilfov şi Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri: Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv

Publicat

in

De

Două persoane bănuite de trafic de droguri au fost arestate preventiv, iar una a fost pusă sub control judiciar în urma unei ample acţiuni a poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău şi procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, care au efectuat duminică mai multe percheziţii domiciliare în Buzău, Bucureşti şi Ilfov, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, în data de 15 mai au fost efectuate zece percheziţii domiciliare, după ce, în aceeaşi zi, unul dintre inculpaţi, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost prins în flagrant pe raza municipiului Buzău în timp ce încerca să comercializeze aproximativ 10 grame de canabis.

În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu anul 2020 şi până în prezent, cinci inculpaţi au cumpărat droguri de risc de pe raza municipiului Bucureşti şi au cultivat plante de canabis pe care le-ar fi vândut către consumatori din judeţul Buzău.

„Din cercetări a reieşit că, din 2020 şi până în prezent, 5 persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 46 de ani, s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la persoane din municipiul Bucureşti, pe care le-ar fi vândut în Buzău. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 1.200 de grame de cannabis, aproximativ 900 de seminţe de cannabis, 200 de grame de substanţă pulverulentă, albă şi comprimate susceptibile a avea efecte psihoactive, 4 cântare electronice, 7 telefoane mobile şi 2.500 de lei. De asemenea, în judeţul Buzău, la unul dintre imobilele utilizate de persoanele bănuite, poliţiştii au descoperit o cultură indoor de cannabis”, se arată într-un comunicat de presă remis marţi AGERPRES.

În urma acţiunii au fost puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri, iar în urma materialului probator administrat, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.

„La data de 16 mai a.c., doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile, iar faţă de al treilea a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, se mai arată în comunicat.

La activităţi au participat şi poliţişti ai brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti şi Bucureşti, poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, precum şi jandarmi ai Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti şi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, acţiunea beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Scandal la dezbaterea Legii Offshore: George Simion i-a făcut hoți pe ministrul Energiei și reprezentantul OMV

Publicat

in

De

Dezbatere cu scandal pe tema Legii Offshore. Liderul AUR, George Simion, s-a dezlănțuit la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu, și la adresa reprezentantului companiei OMV. Simion i-a făcut pe amândoi hoți. Conflictul dintre Simion și Popescu nu este deloc noi.

„Când trompetele ruseşti se reactivează şi răspândesc calomnii şi minciuni, îmi dau seama că facem bine ceea ce facem. România va deveni independentă energetic! Şi asta văd că deranjează!”, a scris Virgil Popescu, recent, pe Facebook, după ce Simion a acuzat că legea aduce României prea puțini bani.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend