Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Începe tipărirea celor aproape 600 de mii de buletine de vot destinate judeţului Argeş

Publicat

in

Pentru prima data în istoria alegerilor, firma care tipăreşte buletinele de vot pentru judeţul Argeş nu este una locală ci una  din Craiova.  Potrivit prefectului de Argeş, Cristian Soare pentru ambele Camere ale Parlamentului. vor fi tipărite 593 950 de buletine de vot.

Aglomeraţie mare de candidaţi pentru Camera Deputaţilor al cărui buleitn vot numără nu mai puţin de 16 pagini în timp ce buletinul de vot pentru Senat are  pagini.

La nivelul judeţului Argeş sunt înregistraşi 176 de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi 64 de candidaşi pentru Senat.

În ceea ce priveşte organizarea secţiilor de votare, pentru alegerile din decembrie vor funcţiona pe raza judeţului Argeş, 520 de secţii de votare din 89 vor funcţiona la Piteşti.

Paza celor 520 de secţii de votare, din preziua votului şi până la predarea buletinelor de vot va fi asigurată de efectivele Ministerului Afacerilor Interne şi enumerăm aici Poliţia, Jandarmerie, ISU şi Serviciile de Paşapoarte, Permise şi Imigrări. Tragerea la sorţi a preşedinţilor şi locţiitorilor Birourilor Electorale ale secţiilor de votare va fi realizatpă de către Autoritatea Electorală Permanentă până cel mai târziu 26 noiembrie.

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO! TURCESU A TRECUT LA PNL, anunță un lider PMP care îl face praf pe fostul jurnalist

Publicat

in

De

Invitat al emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV din această seară, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP, Cătălin Bulf, a făcut o serie de dezvăluiri despre activitatea de partid a deputatului Robert Turcescu. După ce a anunțat ca”Robert Turcescu nu mai e la PMP, ci la PNL”, Cătălin Bulf l-a atacat pe fostul jurnalist susținând ca a stat mai mult pe la televizor decât pe la partid, povestind despre periplul acestuia prin PMP Constanța. „Eu nu muncesc pentru Robert Turcescu!”, a spus Cătălin Bulf, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP.

BULF DESPRE ROBERT TURCESCU, DE LA MIN 32:30

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Adresă către toate centrele de coordonare din România! Dezvăluirea făcută de Raed Arafat

Publicat

in

De

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, a dezvăluit, vineri seara, că au fost trimise adrese către toate centrele de coordonare județene.

Conform adreselor, persoanelor care nu vor să mai stea în izolare sau carantină, sau să fie internate în spital, după decizia CCR privind neconstituționalitatea acestor măsuri trebuie să li se explice că intră sub incidența Codului Penal, dacă vor îmbolnăvi alte persoane.

Din cauza asta, noi am emis astăzi o adresă către toate centrele de coordonare județene, prin care am explicat situația actuală și că persoanele care vor să facă acest lucru (n.r. – să se externeze din spital, deși au coronavirus) sau care vor să iasă din carantină, sau nu mai vor să respecte autoizolarea, să li se explice că, în cazul în care se dovedește că ei au dus la infectarea altor persoane sau, cum spune Codul Penal, că ei au dus la zădărnicirea combaterii bolii, atunci ei intră sub incidența Codului Penal.

La acest moment, ei rămân în spital doar ca recomandare. Se lucrează la proiectul de lege care să corecteze aceste chestii, sper și să-l vedem cât mai repede aprobat, că este singura soluție care rămâne, să se emită o nouă lege care să stabilească aspectele care au fost considerată că nu sunt clare în legea actuală”, a declarat, la Digi 24, Raed Arafat.

Vezi și

EXCLUSIV Victorie mare pentru Dumitru Coarnă! Se majorează salariile polițiștilor! Cine va beneficia de mărire

VIDEO Cum au ajuns clanurile să dețină monopolul pe piața măștilor medicale. Nume grele implicate

Veste bună! Anumiți angajați vor avea parte de o nouă zi liberă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend