Conecteaza-te cu noi

Invatamant

Începe anul 2021 citind cele mai apreciate cărți despre spiritualitate ale lui Radu Cinamar

Avatar

Publicat

in

Câte cărți ai citit în anul 2020? Trebuie să recunoaștem că a fost un an foarte dificil din toate punctele de vedere, pentru noi toți, însă sperăm că ai reușit să vezi și părțile bune. Spre exemplu, ai avut mai mult timp liber, pe care sperăm că l-ai petrecut într-un mod cât mai plăcut, alături de familie sau poate chiar doar în compania ta. Și mai sperăm că ai găsit un hobby care să îți aducă numai beneficii și care să îți permită să te relaxezi oricând ai nevoie. Spre exemplu, cei mai mulți români au redescoperit hobby-ul de a citi și chiar au spus că nu își explică de ce nu și-au făcut timp mai devreme pentru această activitate. Contrar așteptărilor, cititul nu ocupă foarte mult timp din zi, chiar dacă ai un program destul de aglomerat. Îți poți găsi câteva minute înainte de culcare sau pe drum spre și dinspre locul de muncă, mai ales dacă mergi cu transportul în comun, pentru a citi câteva pagini din cărțile preferate. 

În topul cărților citite de români anul acesta, s-au aflat cele de beletristică, cărțile de dezvoltare personală și memoriile, jurnalele și autobiografiile, dar și cărțile de spiritualitate. Tot mai multe persoane sunt atrase de aceste cărți, fie datorită subiectelor unice abordate, fie datorită modului în care le pot ajuta să își schimbe viața. Printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți autori se numără și Radu Cinamar, care a publicat numeroase cărți de spiritualitate și misticism. 

Radu Cinamar este de fapt un pseudonim, deoarece nimeni nu știe exact adevărata identitate a autorului sau a autorilor, unele persoane considerând că în spatele numelui se află mai mulți autori consacrați ai genului, care au abordat subiecte asemănătoare și care au un stil de scriere asemănător. Astfel, succesul cărților este datorat și misterului care planează în jurul autorului, nu doar datorită subiectelor controversate abordate. 

Dintre toate cărțile autorului, cea mai cunoscută serie este ,,Radu Cinamar”, care cuprinde 7 volume. Numărul nu este ales întâmplător, deoarece este considerat mistic: încheie un ciclu numerologic. 

În cazul în care te întrebi care sunt subiectele abordate de autor, atât de controversate, trebuie să știi că acestea sunt privite de către cititori fie ca ficțiuni, fie ca teorii ale conspirației. Seria menționată mai sus descrie modul în care autorul ar fi descoperit trei tuneluri sub Munții Bucegi, care fac fac legătură cu alte locuri de pe planetă și cu civilizații secrete și avansate. Astfel, autorul descrie în cărțile sale parcursul lui prin aceste tuneluri și ceea ce a descoperit la capătul fiecăruia. Nu este singurul autor care a abordat aceste subiecte, însă este cel care le-a detaliat cel mai mult și care a reușit să atragă cât mai mulți cititori. 

Dacă și pe tine te pasionează aceste subiecte, s-ar putea să îți placă toate cărțile scrise de către Radu Cinamar și pe care le poți comanda cu transport gratuit de la LIBREX. 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Colegiul Ecologic Prof. Univ. Dr. Alexandru Ionescu, singurul liceu privat din județul Argeș unde profesorii și elevii, îl simt ca pe o a doua casă

Avatar

Publicat

in

Colegiul Ecologic „Prof. Univ. Dr. Alexandru Ionescu”, singurul liceu privat din județul Argeș, este locul pe care cu toții, profesori și elevi, îl simt ca pe o a doua casă. Locul unde absolvenții de ciclu gimnazial vin cu emoție, dornici să descopere lumea și să învețe despre viață. Aici își formează personalitatea, își cristalizează ideile și principiile după care se vor ghida în viață. Își găsesc aspirațiile, prind aripi și curajul de a-și urma visurile, vocația. Iar cum un om care își găsește menirea este un om fericit, noi suntem încântați și mulțumiți să vedem cum ajutăm la clădirea fericirii pentru generațiile care ne trec pragul.

În timpul anilor de studiu, la școală, dar și în cadrul unor activități extrașcolare, copiii deprind spiritul de echipă, munca împreună, certitudinea că fiecare este unic în felul său, dar are propriul rol în echipă.
Este locul unde își deschid mintea și privesc spre noi orizonturi, unde capătă încredere în forțele proprii și dobândesc acel curaj al începutului de drum. Este locul unde descoperă frumusețea lumii, diversitatea ei, locul în care învață și exersează empatia și toleranța față de cei speciali (elevii cu CES), respectul și dragostea față de semeni, dar și grija față de natură.

Pentru că este important ca lumea de mâine să fie a celor care acum învață să-i accepte pe cei diferiți de ei, dar nu mai puțin importanți, a celor care gândesc liber, a celor educați și plini de compasiune pentru cei mai puțin norocoși în viață, a celor puternici și încrezători în forțele lor.

Sursa: sursa ta

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Educaţiei lămurește situația mărţişoarelor şi florilor de 1 Martie în școli

Avatar

Publicat

in

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a spus duminică, înainte cu o zi de 1 Martie, că nu este un pericol respectarea tradiției prin oferirea de flori sau mărțișoare, atâta timp cât regulile de protecție sunt respectate.

„Atâta vreme cât respectăm regulile de distanțare deja impuse prin ordinul de ministru comun consider că nu este un pericol păstrarea tradiției prin a oferi o floare sau un mărțișor. Să păstrăm limitele de distanțare, să nu generăm aglomerări de persoane și nu văd să fie vreo problemă deosebită din această perspectivă”, a spus Sorin Cîmpeanu.

El nu crede că interzicerea florilor sau mărțișoarelor de 1 Martie ar fi putut fi pusă în practică.

„Chiar dacă cineva, orice autoritate, nu Ministerul Educației, ar interzice unui copil de clasa I-a, a II-a, care cu propriile mânuțe a fabricat mărțișoare pentru doamna învățătroare sau pentru propria-i mamă nu cred că o astfel de măsură ar fi putut fi pusă în practică”, a mai spus ministrul Educației.

Anterior, unele inspectorate şcolare au susţinut că oferire de mărţişoare în şcoli este interzisă. Ministrul Sănătăţii a transmis că gestul trebuie făcut doar dacă elevii poartă mănuşi e protecţie. Profesorul Alexandru Rafila afirma sâmbătă că nu vede rostul mănuşilor purtatte la oferirea de mărţişoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend