Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Incendiu puternic la o firmă din Neamț. Au ars mai multe clădiri și utilaje

Publicat

in

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la o firmă din localitatea Dumbrava Roșie din județul Neamț. Cinci ore a durat intervenția pompierilor pentru stingerea flăcărilor care au distrus mai multe clădiri și utilaje.

Potrivit ISU Neamț, la incendiul de la firma din comuna Dumbrava Roșie au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, împreună cu membri ai SVSU Dumbrava Roșie.

Incendiul s-a manifestat generalizat și violent la mai multe construcții din lemn, cu posibilitatea propagării la locuințele din apropiere.

Au ars un atelier de producție materiale din lemn cu o suprafață de 160 de metri pătrați și utilajele din interior, o autoutilitară care era parcată în aproprierea clădirii, o clădire de birouri cu suprafața de 100 de metri pătrați cu elementele de mobilier din interiorul acesteia, o magazie cu suprafața de 480 de metri pătrați cu bunurile depozitate în interiorul acesteia.

Incendiul a fost stins în urma unei intervenții care a durat cinci ore.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric, spun pompierii. Nu au fost înregistrate victime.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Zelenski, într-un mesaj video: Luptele continuă în oraşul Liman

Publicat

in

De

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat că luptele continuă în oraşul strategic Liman, după ce Rusia a anunţat, anterior în cursul zilei de sâmbătă, că şi-a retras trupele, pentru a evita o încercuire, anunță rador.ro.

„Drapelul ucrainean se află deja în Liman, în regiunea Doneţk. Luptele continuă, încă, acolo”, a afirmat Zelenski, în discursul său video de noapte.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Hidrologii au emis Cod portocaliu de inundații pe râuri din Arad și Timiș

Publicat

in

De

Hidrologii au emis sâmbătă seara avertizări Cod portocaliu de inundații pentru râuri din județele Arad și Timiș.

Prima avertizare vizează râuri din bazinele hidrgrafice Beliu și Groșeni, din județul Arad, iar a doua râurile din bazinul Gladna, din județul Timiș.

În Timiș, avertizarea este valabilă până duminică la ora 3.00, iar în Arad până duminică la ora 7.00.

În aceste zone, ca urmare a precipitațiilor înregistrate, a celor prognozate și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile de inundații locale și creșterei de debite cu depășiri ale cotelor de inundație.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend