Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Încă un cal troian al ‘Binomului SRI-DNA’ în PSD

Publicat

in

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a acordat un interviu agenţiei americane Associated Press, în care a criticat situaţia din PSD, a făcut apel la un Congres al partidului şi a lăudat lupta împotriva corupţiei. A fost de ajuns pentru ca jurnalistul Ion Cristoiu să-l considere un soi de “Monica Macovei al PSD-ului”, omul americanilor şi al “Binomului SRI-DNA”. Este al doilea lider social-democrat căruia Cristoiu îi pune eticheta de cal troian, după Liviu Dragnea.

Vezi şi: Critici fără precedent din partea lui Valeriu Zgonea! Ce zice despre Ponta, Plumb și Dragnea

“Din discuția cu Valeriu Zgonea, se conturează un lider PSD care se distinge prin însușirea pînă la virgulă a viziunii asupra PSD expuse consecvent în ultimul timp de Divizia Presă a Binomului SRI-DNA:

1. O modernizare profundă a PSD:

„Președintele Camerei Deputaților a lansat joi o chemare la o profundă modernizare a partidului de guvernămînt, după ce Primul Ministru Victor Ponta a fost acuzat de corupție și i s-a pus sechestru pe o parte din bunuri”.

2. Caracterul benefic al acțiunii Binomului SRI-DNA din ultimul timp:

„Lupta împotriva corupției care s-a intensificat în lunile recente, a sporit încrederea investitorilor”

3. E nevoie de un Congres rapid al PSD care să aleagă un nou președinte.

În final, autoarea ține să precizeze că media de la noi l-a prezentat pe Valeriu Zgonea drept posibil candidat pentru postul de președinte al PSD.

Vezi şi: Cristoiu: Liviu Dragnea, unealta Binomului SRI-DNA

Întrebări:

1. Cum de s-a adresat Alison Mutler, repet, românizată deja după atîta ședere la noi tocmai lui Valeriu Zgonea și numai lui Valeriu Zgonea pentru a-i cere părerea despre ce se întîmplă în PSD?

2. Cum de sunt părerile lui Valeriu Zgonea despre PSD identice cu cele ale Diviziei Presă a Binomului?

3. Cum de s-a răzgîndit peste noapte Valeriu Zgonea care ieri zicea că n-are timp de vorbe, deoarece e în luna de miere?

Răspuns la toate aceste întrebări:

La întîlnirea dintre conducerile Camerelor, Victor Ponta pe de o parte și reprezentanții Ambasadei SUA la București despre modificările la Codul Penal, spre stupoarea colegilor săi de delegație, Valeriu Zgonea a susținut cu înverșunare:

1. Necesitatea renunțării totale la imunitatea parlamentară.

2. Orice tentativă de modificare a Codurilor înseamnă o concesie făcută corupției.

3. Acțiunile Binomului trebuie să continue în forță.

Colegilor săi de Delegație nu le-a plăcut deloc intervenția lui Valeriu Zgonea. Americanilor le-a plăcut de moarte.

Să fie Liviu Dragnea doar cel care tulbură apele pentru a le putea limpezi Valeriu Zgonea?

Din bătălia dintre Rovana Plumb și Liviu Dragnea va cîștiga Valeriu Zgonea, Reformatorul, Luptătorul împotriva Corupției, cel care vorbește pe placul Ambasadei Americane?

Așa s-ar părea după imaginea de Monica Macovei a PSD făcută lui Valeriu Zgonea de AP”, scrie Ion Cristoiu pe blog.

Vezi şi: Liviu Dragnea, şantajat cu un dosar de la DNA

Source Article from http://www.stiripesurse.ro/inca-un-cal-troian-al-binomului-sri-dna-in-psd_961749.html

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Raed Arafat, despre testele din școli: ‘Nu există posibilitatea unei contaminări, mai ales dacă persoanele care au făcut punguţa sunt spălate pe mâini’

Publicat

in

De

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat, vineri seară, că testele pe bază de salivă distribuite în şcoli nu se pot contamina în momentul în care se compun chiturile de testare, mai ales dacă persoanele care le mânuiesc s-au spălat pe mâini. Întrebat despre momentul în care vor mai fi livrate alte teste, Arafat a explicat că următoarele tranşe depind de consum.

Raed Arafat a discutat, vineri seară, la Digi 24, despre testele pe bază de salivă distribuite în şcoli şi a afirmat, răspunzând unei întrebări, că testele nu pot fi contaminate în momentul în care se compun chiturile de testare.

”Nu găsiţi teste la care sunt toate componentele într-un pachet (…) Testul nu este steril. Nu există posibilitatea unei contaminări, mai ales dacă persoanele care au făcut punguţa sunt spălate pe mâini”, a afirmat Arafat, relatează News.ro.

Întrebat când vor ajunge alte tranşe de teste în şcoli, Arafat a explicat: ”Mai sunt anunţate întârzieri, dar astăzi a fost preluată o cantitate, urmează să mai vină. Cantitatea testelor este mare, de aceea decizia a fost să le luăm în etape, ca să vedem consumul. Pe baza consumului, se semnează contracte subsecvente, să mai vină (…) Suntem în legătură cu Ministerul Educaţiei, să vedem câte se consumă, apoi IGSU mai poate semna contracte subsecvente”.

Potrivit lui Arafat, testarea copiilor de două ori pe săptămână face ca şcoala să devină mai sigură.

Vezi și: Arafat nu se teme că o să fie schimbat din funcție: ‘Actualul sistem nu e făcut de mine’ .

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Liderul anti-vacciniștilor din Italia a ajuns la ATI: ‘Am o viziune diferită despre lume şi mă voi vaccina’

Publicat

in

De

Unul dintre liderii mişcării antivacciniste din Italia şi-a schimbat opiniile legate de datele ştiinţifice privind COVID-19 după ce a fost spitalizat într-o secţie de terapie intensivă în oraşul Treviso, transmite agenţia de presă ANSA.

Lorenzo Damiano a condus protestele împotriva vaccinării şi s-a declarat contra introducerii obligativităţii certificatului verde drept măsură pentru limitarea răspândirii coronavirusului. El a susţinut că persoanele coronasceptice sunt tratate precum victimele Holocaustului, scrie agerpres.ro.

Însă după ce a fost internat recent într-o secţie de terapie intensivă, el le-a declarat reporterilor: ”După această perioadă, am o viziune diferită despre lume şi mă voi vaccina”.

Potrivit unor surse spitaliceşti, în Italia numărul antivacciniştilor spitalizaţi a sporit cu 17%.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend