Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Inca o data! I s-a pus gand rau lui Bolovan – S-au reluat discutiile cu RAJA Constanta

Publicat

in

In ultimele zile ale anului trecut, la primaria Curtea de Arges a ajuns din nou, o adresa din partea celor de la RAJA Constanta, operator regional pentru apa canal, societate care e dispusa sa reia negoiecrile pentru preluarea acestui gen de servicii si in Curtea de Arges.

Discutii cu cei de la RAJA au fost purtate si pe vremea cand orasul era condus de Nicolae Diaconu insa, la vremea respectiva, alesii locali „au omorat” discutiile.

Astazi, primarul Panturescu le-a explicat din nou consilierilor de ofertele pe care le pot face cei de la RAJA iar o buna parte dintre acestia au fost de-a dreptul interesati de colaborare, avand in vedere investitiile majore care trebuiesc facute cat mai urgent in sistemul de apa si canalizare al municipiului.

„La 66 de ani trebuie sa iesi la pensie. Trebuie sa facem ceva pentru ca avem nevoie de investitii, oamenii au nevoie de o apa de calitate mai buna. Am fost la vremea respectiva in vizita la RAJA, la Constanta si am vazut cat de dezvoltati sunt si ce pot asigura” a spus consilierul Ion Serban.

La randul sau, Madalin Marinescu, si-a exprimat punctul de vedere, spunand ca astfel de discutii ar trebui purtate cu toti operatorii regionali, nu numai cu cei de la RAJA, pentru ca, in final, sa se voteze cea mai buna si mai eficienta decizie.

Conform discutiilor purtatea de alesii locali, pana la sfarsitul lunii ianuarie ar trebui luata o decizie in acest sens, semn ca in zilele urmatoare se va tot discuta pe marginea acestui subiect. De asemenea, s-a specificat inca de astazi ca toate discutiile vor avea loc in prezenta tuturor alesilor locali si a presei, pentru a nu exista nici un fel de suspiciune referitoare la luarea unei decizii.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

EXPROPRIERI AUTOSTRADA – LISTA CU ARGEȘENII EXPROPRIATI DIN CURTEA DE ARGEȘ ȘI TIGVENI ȘI CE SUME DE BANI PRIMESC

Publicat

in

De

Așa cum ziarul nostru a relatat în ultimii doi ani, sumele acordate de statul roman argesenilor exprooriati de pe traseul autostrăzii Sibiu-Pitești sunt dezamăgitoare. Iată, mai jos, lista nominală completa cu toți cei 255 argeșeni din Tigveni și Curtea de Argeș care vor fi expropriati precum și sumele de bani care le vor primi fiecare. Terenurile au o suprafață totală de 657.629 mp. Suma prevăzută pentru despăgubiri este de de 1.939 mii lei şi va fi alocată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. Procedurile de expropriere vor fi efectuate de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A., în calitatea sa de expropriator în numele statului român. Lista face parte din proiectul de hotărâre de Guvern privind exproprierea și a fost publicată în Arena Construcțiilor.

CLICK AICI SA VEZI LISTA CU CEI 255 ARGEȘENI EXPROPRIATI ȘI SUMELE DE BANI

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban, după ce terasele au fost redeschise: Rațiunea a fost foarte simplă: dacă se descoperă un caz de persoană pozitivă, ai nevoie pentru rapiditatea anchetei epidemiologice de o bază de date

Publicat

in

De

Ludovic Orban a declarat, luni seara, că are emoții, după redeschiderea teraselor și a explicat de ce li se cere consumatorilor numele, adresa sau numărul de telefon. 

”Am emoții! De ce am introdus măsurarea temperaturii? Ca să îi ajutăm pe oameni. La terase, unde se cere numele la rezervarea telefonică. Rațiunea a fost foarte simplă: dacă se descoperă un caz de persoană pozitivă, ai nevoie pentru rapiditatea anchetei epidemiologice de o bază de date. Să știi nume, prenume, număr de telefon sau măcar adresă. Trebuie să știi cine a stat în jurul lui, ca în caz de infectare, persoanele de contact să fie izolate. Nu trebuie să fie cerut CNP. O să clarificăm toate lucrurile. Vom veni cu noi lămuriri, o să înființăm un tel verde.

Citește și:

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

Modificări importante! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend