Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

În ziua cu cele mai multe decese din cauza COVID-19, un medic din Sibiu a fost ironizat de un taximetrist, după ce i-a cerut să-și pună masca

Publicat

in

„Da’ ce, îți este frică de moarte?” – a fost răspunsul primit de un medic în Sibiu, după ce i-a cerut unui taximetrist să-și pună masca de protecție. „Mă întreb ce scandal ar fi făcut taximetristul dacă ar fi fost internat și ar fi primit un astfel de răspuns de la un medic”, comentează un doctor, potrivit mediafax.ro.

Medicul specialist de medicină de familie Egri Eduard a povestit, marți, că o doctoriță i-a cerut unui taximetrist să își pună masca de protecție.

„O doamnă doctor se urcă azi în taxi în Sibiu (orașul bunelor maniere) și îi spune taximetristului:

– ‘Vă rog să vă puneți masca’.

– ‘Da’ ce, îți este frică de moarte?’ îi răspunde acesta ironic, nonșalant și la persoana întâi.

Mă întreb ce scandal ar fi făcut taximetristul dacă ar fi fost internat și ar fi primit un astfel de răspuns de la un medic. Exact aici suntem”, a postat medicul din Sibiu.

Întâmplarea a avut loc în ziua în care România a doborât recordul absolut în pandemie. Au fost anunțați cei mai mulți infectați noi – 16.743 -, cele mai multe decese – 442 -, dar și secțiile ATI aglomerate ca niciodată: 1.667 de bolnavi.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Greenpeace: Rusia a livrat Franței 25 de containere cu uraniu

Publicat

in

ONG-ul Greenpeace a denunţat livrarea, luni, către Franţa, a unei „importante” încărcături de uraniu îmbogăţit provenit din Rusia şi care acreditează „dependenţa” Franţei de industria nucleară rusă, un sector care nu este încă vizat de sancţiunile internaţionale adoptate după invazia asupra Ucrainei, informează AFP, potrivit Agerpres.

Un cargou a descărcat luni dimineaţa în portul Dunkerque mai multe cilindre de uraniu provenit din Rusia, a constatat un jurnalist al AFP.

Citeste mai mult

NATIONAL

SUA: statul Idaho va permite utilizarea plutonului de execuție pentru pedepsirea celor condamnați la moarte

Publicat

in

Condamnaţii la moarte din Idaho, un stat din vestul SUA, ar putea fi ucişi de un pluton de execuţie dacă injecţia letală nu este posibilă, potrivit unei legi adoptate luni de parlamentul local, notează AFP, citat de Agerpres.

Aprobat cu 24 de voturi pentru şi 11 împotrivă de Senatul acestui stat conservator, textul urmează să fie ratificat de guvernator.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend