Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

În urma unor defecțiuni la sistemul electronic, CFR vinde biletele de tren la ghișeele din stațiile și agențiile de voiaj

Publicat

in

De Ziua Culturii Naţionale, Ministerului Culturii, va sărbători evenimentul cu concerte, recitaluri și expoziţii, în toată țara

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Bucureştiul are nevoie de un colac de salvare iar capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate, afirmă Firea

Publicat

in

De

Fostul primar al Capitalei, liderul PSD Bucureşti Gabriela Firea afirmă că Bucureştiul are nevoie de un colac de salvare. Aceasta afrimă într-o postare pe Facebook, despre Capitală, că este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate, potrivit news.ro.

”Bucureştiul are nevoie de un colac de salvare. Capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate! Nu putem lăsa oraşul să se degradeze, iar actuala conducere să se preocupe doar de lucruri mărunte şi răfuieli politice fără sfârşit. Singurii vinovaţi pentru cum a ajuns Capitala României sunt Nicuşor Dan, USR Bucureşti, PNL Bucureşti şi să nu uităm de Ludovic Orban, omul politic rămas doar amintire tristă”, spune Firea.

Ea arată că a analizat, împreună cu parlamentarii, consilierii generali social democraţi şi liderii organizaţiilor de sector din Bucureşti, situaţia în care se află proiectele propuse de PSD în Bucureşti.

”Obiectivele majore de investiţii pe care le-am lăsat în lucru sunt blocate şi se fac paşi mult prea mici pentru continuarea lor. Pasajul Doamna Ghica trebuia să fie terminat până acum, însă pe şantier bate vântul, nu sunt muncitori, spre disperarea bucureştenilor care locuiesc sau tranzitează zona. În Prelungirea Ghencea lucrările bat pasul pe loc. În curând se finalizează pasajul Domneşti, iar Primăria Capitalei nu a terminat nici bucata pe care am început-o noi. Pentru continuarea proiectului Ciurel – Centura Capitalei luăm atitudine! Bucureştenii cer acest proiect şi vom fi vocea lor. Iniţiem o campanie de strângere de semnături pentru continuarea drumului expres. În marile parcuri este mizerie, dar primarul general nu o vede! Din contră, spune senin la televizor că e în parcuri e chiar curat. Niciodată nu vom fi de acord ca spaţiile verzi să fie lăsate în paragină pentru a ajunge pe mâinile privaţilor. Parcurile sunt ale oamenilor şi ale lor trebuie să rămână”, arată Firea.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Emma Răducanu a eliminat-o şi pe Victoria Azarenka la Cincinnati. Meciul a durat 62 de minute

Publicat

in

De

După ce a trecut de Serena Williams, britanica Emma Răducanu, a 10-a favorită, a eliminat-o şi pe belarusa Victoria Azarenka, în turul doi la Cincinnati, potrivit news.ro.

Răducanu s-a impus în faţa locului 22 mondial, scor 6-0, 6-2, în 62 de minute de joc.

În optimi, Emma Răducanu va evolua contra americancei Jessica Pegula, locul 7 mondial.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend