Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ÎN TOTAL DISPREȚ FAȚĂ DE CETĂȚENI, PNL a decis: Cârciumarul Cristian MITROFAN VA CANDIDA IAR PENTRU PRIMĂRIE

Avatar

Publicat

in

Fără a ține cont de doleanțele cetățenilor și nici măcar de cele ale multor membri de partid, PNL  l-a desemnat, pentru a treia oara, pe Cristian Mitrofan sa candideze din partea PNL pentru funcția de primar.  Liberali cu pretenții s-au arătat deranjați de faptul ca PNL a decis să piardă iar alegerile la Curtea de Argeș mizand pe un personaj extrem de controversat si vulnerabil, un politician care a dovedit in ultimii ani ca nu isi poate gospodari propriile afaceri axate pe baruri si localuri cu pacanele. De asemenea, liberalii s-au arătat surprinsi de faptul ca , spre deosebire de Campulung sau Pitesti, acolo unde au existat competitii interne intre mai multi liberali  pentru desemnarea celui mai bun candidat, la Curtea de Argeș Miutescu a ales de capul lui, fără a lua in calcul alti liberali care sunt mult mai bine vazuti de argeseni si care aveau sanse cu mult mai mari decat Mitrofan de a castiga primaria. Reamintim ca Mitrofan a mai fost in conducerea primariei –  ca viceprimar – si nu s-a făcut remarcat cu absolut nimic la capitolul buna administratie, in afara faptului ca și-a schimbat masinile, si-a pastrat si postul de director la Casa de Cultura sau a mai deschis un bar cu pacanele. Nici la capitolul cultura nu a aratat cat de bun manager si gospodar este: are deja 20 ani de cand ocupa functia iar Casa de Cultura se afla la coada clasamentului județean, fiind depășita clar  la performanțe si de case de cultura din comune, un exemplu concret fiind acela ca nici la aceasta ora institutia de cultura nu este semnalizata prin vreun panou sau ceva similar( desi banii au fost cheltuiti), zona de langa institutie arata dezastruos iar siteul institutiei nu mai este actualizat de 6 ani, fapt reclamat in repetate randuri de argeseni. Cum in ultimii ani, de bun gospodar ce este, afacerile cu păcănele ale  lui Mitrofan au cam eșuat – ( doua carciumi fiind inchise pe fondul datoriilor) iar restanțele, ratele și giranții îi dau mari batai de cap, e clar ca preluarea funcției de primar ar fi o izbavire pentru Mitrofan. Așa ca, argesenii care vor sa il ajute pe Mitrofan sa isi repună pe picioarele afacerile cu baruri cu pacanele si cluburi,  să mai scape omul de restante, datorii, giranți si alte belele generate de slabele calitati de manager si gospodar, pot face o faptă bună si sa il voteze.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cătălin Predoiu iese la rampă: ‘Fără investiții permanente în sistemul judiciar, nu se pot obține rezultate’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a transmis un mesaj de Ziua Europeană a Justiției în care precizează că fără investiții permanente în sistemul judiciar, nu se pot obține rezultate.

„E o bună ocazie să reafirmăm imperativul refacerii legilor justiţiei, a codurilor penale şi a infrastructurii logistice a justiţiei, alături de acoperirea posturilor vacante din magistratură şi personalul de specialitate. Fără investiţii permanente în sistemul judiciar, nu se pot obţine rezultate, aşa cum fără investiţii în economie, nu se poate obţine creştere economică”, a declarat Predoiu, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ministerului Justiţiei.

El a afirmat că, alături de combaterea corupţiei, o altă prioritate o reprezintă, pentru următorii ani, combaterea crimei organizate şi a traficului de persoane.

„În următorii ani, alături de prioritatea combaterii corupţiei, problemă încă nerezolvată, se profilează cu prioritate combaterea crimei organizate şi a traficului de persoane, inclusiv de minori, prin anchete solide şi sentinţe severe în toate dosarele în care există probe. Crima organizată şi traficul de persoane sunt incompatibile cu statutul României de ţară membră a UE şi NATO. Mulţumesc tuturor celor care slujesc justiţia, pentru eforturile lor de a contribui la un serviciu public aflat în slujba cetăţenilor şi companiilor”, a mai menţionat Cătălin Predoiu, conform agerpres.ro.

Citește și:

Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Șeful DSP, despre perioada sărbătorilor de iarnă: Este o perioadă care va trebui să fie adaptată acestui virus

Avatar

Publicat

in

De

Șeful DSP, Raed Arafat a declarat că petrecerile de după alegerile locale ar fi avut un impact serios asupra numărului de cazuri de COVID-19, astfel că, pentru parlamentare, se vor lua măsuri stricte pentru a le interzice „și în scris”. Mai mult, și Crăciunul va fi adaptat virusului, a declarat, duminică seara, șeful DSP Raed Arafat.

Citește și:

Atenție mare! Se dau amenzi de până la 10.000 de lei pentru această faptă

Adio petreceri de Crăciun! Medicul Virgil Musta trage semnalul de alarmă: ‘Vă spun sincer, dacă vom mai avea Crăciun depinde doar de noi’

Medicul Cristian Oancea, avertisment dur: ‘Am refuzat un copil de 10 ani și mi s-a rupt sufletul pentru că nu mai avem locuri’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend