Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

În sfârsit, Bolovan convoacă AGA – un singur punct pe ordinea de zi

Avatar

Publicat

in

Confom convocării emisă în data de 13 martie, managerul SC Aquaterm CAG SA Curtea de Arges, Ion Bolovan, convoacă, în sfârsit, Adunarea Generală a Acţionarilor. Sedinta AGA va avea loc în data de 26 martie, mai exact joia viitoare, la sediul societăţii, începând cu orele 14.00.

Singurul punct al ordinei de zi nu are nici o legătură cu numeroasele probleme semnalate în ultima perioadă de argeseni referitoare la raportul calitate pret al apei potabile din muncipiul Curtea de Arges. Conform convocatorului, se va aproba bilanţul contabil si contul de profit si pierderi încheiate de către SC Aquaterm CAG SA  la 31 decembrie 2014si repartizarea profitului realizat pe anul 2014 conform prevederilor legale.

De mentionat ar mai fi faptul că acţionari la Aquaterm sunt nimeni alţii decât membrii consiliului local iar o parte dintre acestia au fost de mai multe ori de acord cu reclamatiile argesenilor, spunand ca vor lua masuri si vor ridica aceste probleme în adunarea AGA. Să fie oare asa? Rămâne de văzut.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

SCHIMBARE la PREFECTURA ARGEȘ – SUBPREFECTUL CÂRSTEA se REÎNTOARCE LA BUCUREȘTI – Ce spune Emanuel Soare

Avatar

Publicat

in

De

Premierul Orban a decisa aseară, în cadrul ședinței de Guvern, ca subprefectul de Argeș, Cîrstea Corneliu, să revină la Prefectura București, adica acolo de unde fusese detașat in Argeș pe perioada candidaturii lui Emanuel Soare la CJ Argeș. Decizia lul Ludovic Orban pare a avea la baza eficienta lui Cîrstea in lupta impotriva COVID în Arges. Asta în timp ce la București, prefectul spunea că e la cumpărături și nu știe cifrele exacte de infectare, iar în locului lui a venit apoi polițistul Traian Berbeceanu, cu zero experiență în administrația publică. În acest timp, fostul subprefect al Capitalei, Corneliu Cîrstea, trimis din București la Pitești, este unul dintre cei care au aplicat măsurile energic și corect în Argeș.

“Îi mulțumesc domnului Cîrstea Cornel pentru excelenta colaborare și pentru sprijinul acordat în perioada în care a exercitat funcția de subprefect al Instituției Prefectului Argeș. Este unul dintre profesioniștii administrației publice și mă bucur că am avut oportunitatea de a lucra cu dumnealui, fie și pentru o scurtă perioadă de timp. Îi doresc mult succes și putere de muncă la Instituția Prefectului București unde, în calitate de subprefect, va aduce o contribuție substanțială la gestionarea situației epidemiologice și administrative”, a declarat prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alexandru Rafila trage un nou semnal de alarmă: Carantinarea este singura soluție

Avatar

Publicat

in

De

Alexandru Rafila trage semnalul de alarmă. Reprezentantul României la OMS spune că măsura carantinării va fi necesară pentru a stopa răspândirea visursului ucigaş. 

“Din păcate, când lucrurile ajung la o anumită intensitate și la un anumit nivel al transmiterii și este pusă în pericol capacitatea de primire a persoanelor în sistemul spitalicesc, într-adevăr (n.r. – carantinarea), este singura soluție”, a declarat Alexandru Rafila la Digi24.

Pe de altă parte, preşedintele Iohannis susţine că în România nu este nevoie de un lockdown, iar în ţara noastră pandemia a fost gestionată bine.

”Vedeți că aflăm de la buletinele de știri că la noi pandemia este în extindere, dar în realitate pandemia a fost gestionată la noi bine.

Noi nu ne dorim să luăm măsuri drastice. De aceea le spun de fiecare dată și autorităților și românilor că trebuie să facem tot ce este posibil pentru combaterea acestei epidemii, prin distanțare, prin mască.

Deocamdată, situația nu ne duce la carantină sau lockdown.” a declarat Klaus Iohannis, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Palatul Cotroceni.

Vezi și:

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi informații! Când încetează plata pensiei

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend