Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

În loc sa cumpere 10.000 de măști, PNL a cheltuit banii să promoveze pe FB imaginea lui Câțu și Orban prin masurile luate recent

Publicat

in

In plină pandemie de coronavirus si in plină criza de masti si consumabile medicale, pana la aceasta data, niciun partid din România (finanțate cu bani grei de la buget sau din cotizatii) nu a facut vreo donatie pentru masti sau testere. PNL in schimb, a plătit in ultima saptamana bani frumosi ca să promoveze imaginea lui Câțu și Orban prin masurile luate recent, masuri normale in situatii de criza si oricum promovate masiv de toata presa din Romania. Astfel, conform datelor oficiale oferite de FACEBOOK, PNL a platit in ultima saptamana mai multe bannere in care apareau Orban si Câțu, acele bannere cu imaginea celor doi in prim plan si, in plan secund, o masura sau doua luate in aceste vremuri de stare de urgenta. In total, in ultima saptamana PNL a platit pentru promovarea celor doi o suma frumoasa care echivaleaza cu contravaloarea a circa 10.000 masti chirurgicale ( calculat la pretul normal circa 10lei/setul de masti). Acetse masti puteau fi donate unui spital sau cedate oamenilor care au atata nevoie de ele, nu de bannere platite pe facebook.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

PRO România, atac dur la adresa Guvernului: Continuă să mintă românii că economia merge spre bine

Publicat

in

De

PRO România atrage atenția că, în timp ce ministrul Finanțelor visează că realizează lucruri „fantastice”, orașele dau faliment, școlile și spitalele nu mai au bani pentru a funcționa, iar în anumite zone există pericolul întreruperii iluminatului public.

„Sunt constatările reprezentanților Asociației Orașelor din România (AOR), care trag un semnal de alarmă asupra faptului că lipsa deschiderii la dialog a Guvernului lasă comunități întregi fără sprijin socio-economic, la limita subzistenței. Guvernul n-are nici urechi și nici ochi pentru cetățeni. Stă prost cu decontările cheltuielilor cauzate de coronacriză, dar și mai prost cu finanțarea drepturilor persoanelor cu handicap sau al asistenților personali ai acestora. De mai bine de trei luni, acest Executiv întârzie să vină cu un plan de măsuri sustenabile, cu o strategie care să fie discutată cu cei direct afectați de efectele coronacrizei”, a declarat purtătorul de cuvânt al PRO România, Gabriela Podașcă, conform Mediafax.

Reprezentanții PRO România subliniază că, în conformitate cu declarațiile reprezentanților AOR, administrațiile locale resimt scăderi de peste 25% la încasări, lucru care afectează capacitatea de funcționare a școlilor, spitalelor și a altor servicii care deservesc local.

„Este o consecință firească a faptului că Executivul nu a sprijinit angajatorii și angajații. Grav este că acest Guvern continuă să mintă românii că economia merge spre bine, însă realitatea este că suntem abia la intrarea în criză. Poveștile fantasmagorice ale PNL vor avea drept cost ani de provocări în toate sectoarele publice și private”, a explicat Gabriela Podașcă.

Aceasta a subliniat faptul că Guvernul refuză în continuare să elaboreze măsuri clare și articulate în beneficiul românilor, blocând dublarea alocațiilor și majorarea pensiilor.

„Ca să vină cu soluții ar însemna să admită că există o problemă. Însă PNL minte că nu există nicio criză, că sunt așa de mulți bani la buget că am putea să ajutăm și spitalele private. Realitatea o vedem cu toții în prețurile tot mai mari la alimente, în medicamentele greu de găsit pe piață și în facturile pentru utilități, care vin în ciuda faptului că locurile de muncă și veniturile sunt suspendate. Guvernul PNL cântă prohodul României în timp ce stinge lumina”, a concluzionat purtătorul de cuvânt PRO România.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu, despre o importantă autostradă din România: Nu se va termina nici anul acesta, nici anul următor și cred că nici în mandatul nostru

Publicat

in

De

Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, a declarat că autostrada Sibiu-Piteşti se numără printre obiectivele incluse în planul de relansare a economiei, în contextul crizei generate de pandemia de coronavirus.

Vezi și:Pensiile vor fi recalculate! Cine beneficiază de măriri

E oficial! Amenzi sau închisoare pentru cei care încalcă această lege

Alertă pentru Guvern: Pensionarii MAI care dețin puterea în Transelectrica! Contracte pentru Sebastian Ghiță și pentru baronul PSD, Niculae Bădălău

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend