Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

În funcţie de ce criterii cumperi un ceas de mână

Avatar

Publicat

in

Achiziţionarea unui model de ceas de mână este o decizie importante pentru orice persoană, de sex masculin sau feminin, din orice categorie socială ar face parte. Pe lângă faptul că este un instrument important de măsurare a timpului, ceasul de mână este şi un accesoriu foarte frumos, elegant, care poate reflecta personalitatea, look-ul sau chiar preferinţele vestimentare. Prin urmare, achiziţionarea unui ceas de mână este o decizie personală şi foarte importantă, fiind un accesoriu cu stil.

De ce trebuie să ţii cont atunci când cumperi ceasul de mână?

Alegerea ceasului de mână trebuie să respecte anumite criterii şi sfaturi ale specialiştilor:

·                Mediul din care este cumpărat ceasul

Mediul din care este cumpărat ceasul de mână contează foarte mult. Există numeroase magazine online specializate în care clienţii pot comanda ceasul de mână mult dorit cu un singur click, dar pot obţine şi discounturi spectaculoase, însă există şi magazine fizice în care clienţii mai pretenţioşi pot proba chiar ceasul de mână mult dorit. Cei mai mari retaileri, atât online, cât şi offline, vor oferi garanţie pe produs şi vor oferi servicii bune în acest sens.

·                Brand

Brandul este un alt punct important în alegerea ceasului de mână. există o mare varietate de ceasuri de mână aparţinând unor branduri cunoscute şi mai puţin cunoscute, de aceea clienţii trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce cumpără. Cunoaşterea brandului şi a concurenţei accesibile brandului care oferă o calitate similară este foarte importantă pentru cumpărătorii care vor să investească într-un produs unic şi interesant.

·                Mecanism

Mecanismul ceasului de mână este un criteriu demn de luat în calcul pentru a face cea mai bună achiziţie. Există pe piaţă ceasuri de mână mecanice, automatice, quartz şi digitale, precum şi cronograf sau smart. Ceasurile mecanice sunt primele ceasuri care au ieşit pe piaţă, care necesită întoarse şi au un mecanism format din rotiţe, şurubele, arcuri, pinioane şi elemente minuscule.

Pe de altă parte, ceasurile automatice sunt mult mai recomandate de către specialişti pentru că au acelaşi mecanism ca şi cele mecanice, însă nu mai necesită întoarse manual. Ceasurile digitale şi quartz funcţionează pe bază de baterii sau energie solară, sunt mai ieftine şi ideale sportivilor.

Ceasurile cronograf oferă nu numai beneficiile ceasurilor, ci pot funcţiona ca şi cronometru, fiind recomandate celor care prestează o activitate în care precizia este cheia succesului. Nu în ultimul rând, ceasurile smart au funcţii impresionante şi se pot sincroniza cu telefonul.

·                Afişaj şi design

Afişajul ceasului de mână poate fi digital, analogic sau hibrid. Ceasul de mână va fi ales şi în funcţie de designul acestuia, care poate avea carcasa rotundă, ovală, dreptunghiulară sau pătrată. Cele mai la modă sunt ceasurile cu carcasa neagră, elegante, dar la fel de frumoase sunt şi ceasurile cu carcasa viu colorată.

·                Funcţii suplimentare

Funcţiile suplimentare ale ceasurilor de mână cuprind afişarea datei, calendarului, cronometru, busola, rezistenta la apă, alarma, sistem GPS sau alte funcţii care ajută oamenii să îşi desfăşoare activităţile fizice mult mai uşor.

·                Materiale

Materialele din care sunt confecţionate ceasurile de mână trebuie să fie de cea mai bună calitate pentru a întruni exigenţele clienţilor. Astfel, cadranul ceasului poate fi din alamă, carbon, oţel, argint, plastic sau bronz. Geamul poate fi confecţionat din plastic, safir, sticlă minerală sau cristal, iar cureaua din material textil, cauciuc sau piele.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Maia Sandu, lovitură dură pentru Pavel Abraham

Avatar

Publicat

in

De

Pavel Abraham, fostul șef al Poliției Române, a fost retras de către Maia Sandu din funcția de membru al comisiei care desemnează un judecător la CEDO din partea Republicii Moldova. Ea îi reproșează românului probleme de integritate.

Maia Sandu a semnat pe 14 ianuarie o decizie de retragere a lui Pavel Abraham din funcția de membru al comisiei pentru selectarea candidaților la postul de judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) din partea Republicii Moldova, scrie Agora.

Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române și personaj controversat, cunoscut în ultimii ani datorită aparițiilor sale TV, a fost numit în comisie pe 10 decembrie 2020 de către fostul președinte Igor Dodon și este susținut de către conducerea pro-rusă a Ministeruui Justiției.

Maia Sandu a decis acum retragerea lui Pavel Abraham pentru că există „unele dubii rezonabile cu privire la integritatea acestuia”, a explicat consiliera prezidențială Olesea Stamate.

Presa de la Chișinău scrie despre reputația îndoielnică a lui Pavel Abraham

”Ținând cont de importanța reprezentării R. Moldova la CEDO de către un judecător onest și profesionist, așteptările societății sunt ca acest concurs să se desfășoare într-o manieră de maximă transparență și corectitudine”, a mai spus Stamate.

În locul românului Pavel Abraham a fost numită judecătoarea Viorica Puică, de la Judecătoria Chișinău.

Ziarul de Gardă prezintă CV-ul generalului Pavel Abraham și precizează că fostul șef al Poliției Române și secretar de stat MAI, în prezent avocat, are o reputație îndoielnică în România, informează stirileprotv.ro

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministerul Sănătății face apel la români: ‘Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni’

Avatar

Publicat

in

De

sursa foto:  ecopolitic.ro

Ministerul Sănătăţii, a precizat pe pagina sa de Facebook, că vaccinurile împotriva COVID disponibile în România, de la Pfizer şi Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de aşteptare.

”Vaccinurile împotriva COVID-19 disponibile în România în acest moment, Pfizer BioNTech și Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de așteptare.

În momentul de față, România dispune de vaccinurile împotriva COVID-19 bazate pe tehnologia ARN-ului mesager. Molecula de ARN mesager nu prezintă potențial infecțios și este înlăturată din organism odată ce și-a îndeplinit scopul, acela de a produce proteina Spike care declanșează răspunsul imun (1).

Chiar dacă suntem în mijlocul unei pandemii, nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă, și de aceea este bine să donăm sânge dacă îndeplinim condițiile obișnuite pentru a deveni donatori.

Există posibilitatea programării de la distanță pentru donarea de sânge, telefonic, prin email sau prin intermediul unor aplicații mobile precum Donorium.

Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Pot dona sânge după vaccinarea împotriva COVID-19? Da Ocampanederulatăde o campanie derulată de Observatorul Român de Sănătate È™i Misreport, încurajată de MINISTERULSĂNĂ SĂNĂTĂȚII”

Citește și:

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend