Conecteaza-te cu noi

MONDENITATI

În doar trei luni poți avea propria casă construită de la zero cu doar 20.000 de euro

Avatar

Publicat

in

Casaneo Construct este prima companie românească care îți poate construi casa dorită în doar trei luni de zile, și la un preț mai mult decât accesibil pentru buzunarul tău.

case din lemnCasele din lemn devin din ce în ce mai populare și în România. Prețul, rapiditatea cu care se construiesc și rezistența în caz de cutremur, sunt pricipalele avantaje ale caselor din lemn.

Construcția acestui tip de casă pe meleagurile românești, reprezintă o tradiție seculară care revine acum în actualitate. Ceea ce bătrânii au descoperit în urmă cu sute de ani, redescoperim acum noi, românii are trăim în era informației și a tehnologiei.

Casaneo Construct își poate ridica în maxim 100 de zile, casa visurilor tale, cu toate dotările de ultimă oră. Compania îți oferă consultanță gratuită și te ajută să alegi cea mai bună variantă de construire a casei dorite.

”Compania Casaneo Construct execută la cheie, atât case din cărămidă, BCA cât și din lemn. Construim case de locuit, vile, case de vacanță, pensiuni, case cu structura de lemn, case americane, case prefabricate din panouri de lemn și osb, case ecologice. Asigurăm totodată proiect gratuit la toate contractele de construcție și variante de finanțare a viitoarei case.”, a declarat pentru exclusivNEWS.ro, Sorin Coler, Director General Casaneo Construct.

Specialiștii Casaneo Construct vă vor prezenta toate tehnologiile de construcție a casei, vă arată machete și modele de locuințe și vă prezintă avantajele și dezavantajele fiecărei tehnologii în parte.

Firma oferă posibilitatea ca noii clienți să poată viziona lucrările deja realizate la alți români, și chiar să afle de la aceștia detalii despre modul în care au reușit să colaboreze cu specialiștii Casaneo Construct.

Ținând cont de condițiile geoclimatice din România, construirea unei case de lemn reprezintă soluția ideală, datorita avantajelor pe care aceasta le prezintă. O casă cu structura de lemn rezistă fără probleme la un seism cu magnitudinea de 8.5 grade pe scara Richter.

Și dacă luăm în calcul faptul că cele mai cunoscute obiective turistice cu caracter istoric din România, apreciate la nivel mondial, sunt realizate pe structura de lemn, și rezistă de sute de ani, atunci, longevitatea casei dumneavoastră este garantată.

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

BREAKING NEWS! EXISTĂ ALEPH NEWS! Canalul de știri va emite de mâine, 1 septembrie

Avatar

Publicat

in

De

  • Aleph News este primul canal de social television din seria Aleph, concepută de Adrian Sârbu.
  • Aleph, imaginat de scriitorul Jorge Luis Borges, este o sferă miraculoasă, în care, din orice punct te uiți, vezi tot universul în timp și spațiu. Adrian Sârbu vede în Aleph o ipostaziere a internetului de astăzi și o convergență a universurilor interior și exterior ale omului contemporan.
  • Aleph News este dedicat spectatorului smart, educat și suficient material. Cel care vrea să știe. Conținutul canalului oglindește sfera intereselor acestui target.

Programele de știri și de analiză sunt create după obiceiurile de consum ale Smartului.

Echipa de jurnaliști reunește atât nume cunoscute care au lucrat cu Adrian Sârbu în ultimii 25 de ani – Costi Mocanu, Felix Drăghici, Bogdan Hofbauer, Lucian Nemoiu, Răzvan Hriscu, Cristina Airabedian, Vlad Craioveanu, Lică Molan, Radu Badiu, Georgiana Dulgheru, Augustin Stochiță, Dan Pavel, Irina Ursu, Mihaela Măncilă, Monica Mihai, Oana Despa, Cătălin Condruț, Raisa Humeniuc, Ana-Maria Rus, Mădălina Bucur, Raluca Maniță, dar și colaboratori noi: Ion Cristoiu, Marius Tucă, Ioana Țigănilă, Ioana Voicu, Iulia Maria, Andreea Perminova, Angela Carp, Nadina Zisu, Tatiana Lipchin, Tora Apetrii și alții din presa locală.

Canalul poate fi urmărit pe rețelele de cablu și satelit: Vodafone, Telekom, Orange, INES și NextGen, cât și online: pe site-ul www.alephnews.ro, Facebook, Instagram și Youtube.

Pentru mobil, Aleph News este formatat 9:16, similar Instagram-ului.

Adrian Sârbu: “Aleph News e un proiect al secolului 21. El își va crea propria piață: consumatorii de informație și entertainment de pe mobil, cei care au abandonat sau au fost abandonați de televiziunea tradițională. Ei așteaptă să retrăiască experiența informației fuzionate cu entertainment-ul, în noua eră a social media. Pentru ei, Aleph News va fi (ne)așteptatul Breaking News.”

Link video: https://www.facebook.com/watch/?v=881811345699400&extid=hcVXxsaVi34YyMgL

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

INEDIT! Fost europarlmentar, din birourile de la Bruxelles… la cules de prune pe deal!

Avatar

Publicat

in

“Veşnicia s-a născut la sat” credea Lucian Blaga și, daca marele poet mai trăia și atăzi, probabil se felicita pentru ca, acum aproape 100 de ani, nu era convins de asta, ci doar credea acest lucru. O postare pe facebook a fostului europarlamentar PSD, argeșeanca Gabriela Zoană, ar putea reformula celebrul vers al lui Blaga: Veşnicia s-a născut la sat, s-a evaporat in meandrele tehnologiei moderne dispărând pe facebook, tablete si telefoane, dar poate renaște doar atunci cand redevenim copii în livada bunicilor…

Asta pentru ca fostul europarlamentar, avocat de meserie si om de baza al PSD, nu a mai postat pe facebook poze de la Bruxelles, din timpul activităților de partid sau de prin calatorii în țări exotice. Și-a surprins prietenii cu imagini din livada bunicilor din timpul unei activități pe cale de dispariție – culesul prunelor, la care a audăugat și parte amintirile personale din copilaria petrecută într-un sat din Argeș. Postarea Gabrielei Zoană a strâns sute de aprecieri, trădeaza o altă latură a acestia si, probabil, i-a îndemnat pe mulți cei care au văzut-o să nu mergă astazi la o terasă din centru unde să butoneze din greu telefonul, să nu plece la Mamaia doar ca sa faca un selfie de fițe, ci să dea o fugă la țară pentru a redescoperi veșnicia…

Iată și o parte din texul care însoțește imaginile cu frumoasa pesedista la cules de prune, in livada buncilor de la țară.

“În anii copilăriei mele mergeam mereu la cules de prune la bunicii mei, de fapt era o activitate foarte așteptată și prilej pentru noi, copiii, să ne luăm la întrecere. Îmi amintesc cum urcam în grabă scara de la butoiul unde vărsam prunele care era imens, înalt cât tot hambarul. Cu gălețile pline alergam din livadă la hambar, nerăbdătoare să le umplu din nou. Culesul prunelor era foarte important în casa copilăriei mele și principalul mijloc de venit pe timpul iernii: tătăiță era negustor de țuică și bătea țara în lung și-n lat să-și vândă marfa. Bunicii mei au fost cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată, frumoși la chip, frumoși la suflet și cu o inteligență emoțională demnă să umple cărți întregi de parenting și dezvoltare personală.”, a scris, alături de fotografii, Gabriela Zoană.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend