Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

În atenția pensionarilor! Ce trebuie să facă dacă nu și-au luat încă pensia?

Publicat

in

După ce ministrul Violeta Alexandru a anunţat că plata pensiilor s-a încheiat, cu trei zile înainte de termen, vin şi informații despre pensionarii care nu au fost găsiţi acasă de poştaşi şi nu au putut astfel intra în posesia banilor. 

„Vineri 17, tot înainte de week-end cum am reușit să procedăm și în cazul plăților pe card, am terminat plata pensiilor în numerar prin Poșta Română la toate adresele la care au fost găsiți pensionarii la domiciliu. Înainte de termenul limită de 20! Doresc un sfârșit de săptămână liniștit tuturor!”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Vezi și:

Mână liberă pentru polițisti! Ce vor putea face în doar câteva zile? 

EXCLUSIV Un greu din Poliție, executat? Marcel Vela dezvăluie că a fost demarată cercetarea

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

ANUNȚ PIERDERE

Publicat

in

De

Pierdut certificat de inregistrare al SC. SAVELANA BRAD SRL cu sediul in Bratesti, Doblea nr.58 , comuna Albeștii de Argeș, județ Argeș, CUI RO 9471516, J/03/350/1997. Se declară nul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat candidatura: Pentru voi în slujba voastră

Publicat

in

De

„Pentru voi în slujba voastră” este sloganul cu care candidatul umanist vine „să mute Sectorul 5 în Bucureşti, acolo unde îi este locul”, anunţă Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal.

„Pare ireal, aşa-i, dar chiar dacă am ajuns la jumătatea anului 2020, la noi, aici în Sectorul 5, sunt 31 de străzi de pământ, ca în cătunele ascunse din vremea străbunicilor. După treizeci de ani, trebuie să trăim în Sectorul 5 ca la oraş”, a transmis Cristian Popescu Piedone.

Lansarea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone a avut loc într-un cadru restrâns şi informal, pentru a respecta regulile distanţării sociale, chiar pe una dintre străzile din Sectorul 5.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend